שירשור מפגש..!!!

aYaLoLy

New member
../images/Emo3.gif

כבר אמרתי לך שאת גאונה באיציקיו
תזכרי מי גילתה אותך לעולמ

adi u

New member
לפסקל ולסי יש מועד בחינה קבוע ביוני

בכלל...(ועשית גם אותו
) אבל הבחינה הזסאת הייתה בשפה לא מוכרת במיוחד(טוב נו בכלל לא...) קוראים לה סקיים (שם מלא: ד"ר סקיים)

אז אולי גם אני אבוא../images/Emo9.gif

אבל אני לא מכירה את המקום הזה, כך שיש פה מישהו מהקריות שאפשר לינסוע איתו ביחד ברכבת? ומה נעשה במיפגש?, מה התוכנית?

Magical me

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

לא בשליטתי, אני אהיה בחו"ל.

T a L L L

New member
אממ ככה...

אחרי שיולי אייימה שהיא תרביץ לי...אז אולי אני כן יבוא...אבל לא בטוח...אני צריך לבדוק עם קרובים בראשון.

Charmed 4ever.

New member
../images/Emo4.gif |חלב|../images/Emo54.gif|מיוחדת|

אני לא חושבת שאוכל. (רגע, אתם בכלל זוכרים מי אני?!) ביום שני הזה יש מפגש של פורום מכושפות בקניון הזהב ואני נוסעת כנראה, אחרי שכנועים של אמא והשגת הסעה עם חבר פורום אחר. אני חושבת שהתאריך יכול להיות בסדר לי, אבל אני לא מאמינה שאמא תסכים להסיע אותי לקניון הזהב. ובעיקר לא בשעה שנקבעה.... ועכשיו, אני מוכרחה להגיד שנורא התגעגעתי לפורום הזה! ואני אוהבת אתכם! לא הייתי כאן המון המון זמן ובשניים עשר הימים האחרונים הייתי בקורס מד"צים של הנוער העובד והלומד, אני מדריכה!!!! ו... היה לי כיף! אם בא לכם לקרוא חוויות - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=716&msgid=17754984

crazy4tc

New member
ניצנוש!!!!!

בטח שאת באהההההה אני רוצה שכוווווווולם יבואו!!!! לצערי אני לא ממש יכולה להסיע אותך אבל מה לגבי אוטובוסים?? ו...איפה את גרה שוב פעם?

adi u

New member
דריכה...אה../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

ברוכה הבאה לגיהנום....סתם נסחפתי...אבל החיים של מדריך לא פשוטים... מנסיון של שנה...

למעלה