שירשור מפגש..!!!

ט ל i i ש

New member
../images/Emo9.gifשירשור מפגש..!!!

אוקי חמודים עוד 18 יום המפגש והגיע הזמן אחת ולתמיד!!! מי בא ומי לא בא..!! בא-
לא בא-
כאמור המפגש בקניון הזהב באזור התעשייה החדש בראשון לציון...בתאריך ה-27.7 בשעה 3 בצהריים ..... לאלו שאין להם מושג איך להגיע אפשר לפנות אליי או אל טל השניה(אנחנו גרות פה בראשון..!!!!!)
לאלו שלא יודעים איזה אוטובוס לקחת אפשר להיכנס לאתר של אגד שששם מוסרים לכם מידע.... ולאלו שנוסעים ברכבת אז מגיעים עד לרחובות ומשם הולכים לתחנה המרכזית ברחובות לוקחים קו 164 לתחנה המרכזית הישנה בראשון ושם אני אפגוש אותכם..!!
אנשים תשתדלו לבוא אני רוצה לראות כל אחד ואחד ממכם שם..!!! חשוב לי!!! אז תתחילו לשרשר אם אתם באים אולי תארגנו קבוצות של ילדים שבאים מאותו האזורים ותיסעו יחד... ותשרשרו לפה תבעיות שלכם וננסה לפתור אותם..!!! יאללה תתחילו..!!
נ.ב: מיקום המפגש הברור יותר...יותר ספציפי ימסר במסרים מסיבות שאנחנו לא רוצים "מציצים" ראיתי את זה בפרומים אחרים...!! זה עובד..!!!! כל מי שרוצה להכין פעילות למפגש מוזמן להכין!!!! השירשור חשוב נא שתפו פעולה..~~!!!

aYaLoLy

New member
../images/Emo45.gif

שושששששש אני באההההההההההההה ואני שומעת את סטיג בלייב *ילנההההה תודההההההההה* זה כל כך יאפהההההההה

taltal girl

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo25.gif

פי, יו, בין ה-20 ל-30 אני תפוסה לגמרי. חייפ חייפ חוריי!

vogue15

New member
שכחת לומר שהמפגש הוא בתאריך

27.7 ואני חושב מאד שאני בא!

taltal girl

New member
לא, אני באה../images/Emo9.gif ../images/Emo25.gif

המפגש פורום זה אחד הדברים שתופסים לי ת'תאריכים האלו.

crazy4tc

New member
../images/Emo45.gif

אני באה רגע טל אתן עושות איסוף מהתחנה המרכזית??? נראה לי שיש גם אוטובוס עד לקניון... (אני כבר מנוסה בלשוטט באתר של אגד) אההה וגם תצטרכו להסביר לי איך להגיע בקניון לאיפה שנקבע בסוף ולצערי אני לא צוחקת בקטע הזה... אני יכולה ללכת לאיבוד בפרדס חנה!!!

T a L L L

New member
../images/Emo128.gif

מצטער אבל אין לי דרך להגיע לראשון...וגם 4 שעות נסיעה...

Drorrrrrr

New member
המפגש נקבע לשלוש וחצי לא?

אני זוכר שקבעתי את זה שלוש וחצי כי עדי עובדת עד ארבע ואתן רציתן בשלוש....

ט ל i i ש

New member
בלופ המפגש בשעה שלוש וחצי!!!!

אמממ וחשבתי על זה אתם רוצים שנעשה דפקשר??

אוף אני מיצתערת ש..../images/Emo4.gif

כבר המון זמן לא כתבתי בפורום (אני לא ניכנסת אליו הרבה) אז לא קיבלתי שום מסר על המיפגש..
.. וחוץ מיזה אני לא מכירה מהפורום הזה אף אחד.. כך שאני לא חושבת שאבוא..

ט ל i i ש

New member
חחחח בובי תבואי וחוץ מזה אפחד לא

קיבל עדיין מסר זה יהיה אחר כך!!!!! אני אוצה שתבואי!!

../images/Emo127.gifיאפ

אנוכי אכן באה, מותר לכם להפגין שמחה עכשיו
כעקרון כל מה שאתם צריכים לעשות כדי להגיע למקום המפגש זה- ךמי שמחוץ לעיר, להגיע ב(רכבת,מונית,אוטובוס,מטוס,אנייה) לתחנה המרכזית החדשה (או בשם השני שלה- שער ראשון) ומשם לתפוס את קוים: 173 14 5 84 11 <אני ממליצה על 14, הכי אפקטיבי> ואתם מגיעים ישר לקניון!!!!!

adi u

New member
../images/Emo127.gifאני באה../images/Emo70.gifוחוץ מזה ...

השעה כבר לא מפריע לי כי אני מסיימת לעבוד ב21...אבל קבענו כבר..אז לא נשנה את זה...
ודבר שני...חזרתי לא ממזמן מבגרות(
) במחשבים..ויש לי כבר את הציון שלי...100..עגול כזה אני מאושרת

למעלה