שובבה תמיד

../images/Emo9.gifשובבה תמיד

באה למחשב לחפש אותך, סורקת היטב את כל החדר ואתה לא פה. מאוכזבת פותחת את הסיפור שלך, מבטיחה לעצמי שאקרא את זה עוד פעם אחת ודי. השורות עוברות מול עיניי והרטיבות המוכרת כל כך מופיעה. מחליקה יד לתוך המכנסיים ומגלה שאני מעבר למוכנה אליך......... נעמדת מול המחשב, מול המילים שלך, ופותחת את כפתורי החולצה, אחד אחד. היא נושרת ממני והחזייה אחריה. משתחלת החוצה מהג´ינס ונשארת עם החוטיני הבורדו. לבד לי, חם ולבד, צריכה עזרה. נגשת לחדר ומביאה את בקבוק השמן והויברטור, חבריי הטובים באמת. נשכבת על המיטה, ומטפטפת פס של שמן לאורך הבטן. מתחילה מהצואר, יורדת אל בין השדיים, ומסיימת בקו התחתונים. מעבירה יד על עצמי, מביטה במראה שעל הקיר ורואה את גופי מבריק מהשמן, נחיריי מתמלאים בריח שלו, ריח פינה קולדה מעורב במיצים שלי, בחרמנות שלי. גופי מתפתל כמו גוף של חתול מפונק, מתמסרת למגע היד שלי, לצביטה על הפטמות, למעגלים שסביב הטבור. הרגליים נפתחות מעצמן והסבלנות פוקעת. משתחררת מהתחתונים, מסו! בבת את עצמי אל מול המראה ומביטה בעצמי, רואה איך כולי מוכנה, נפוחה, מחכה למגע. האצבעות נסגרות על הדגדגן, מושכות אותו חזק, עד כאב ממש. גל חדש של רטיבות מציף אותי. הריח חזק מאי פעם. שולחת יד אל הויברטור, מפעילה רק את הראש הקטן שלו, זה שיושב לי בול על הדגדגן ורוטט בקצב שאי אפשר לתאר. מחדירה אותו עמוק לתוכי ומתכווצת כנגדו, הרטט על הדגדגן, המוכן כל כך, מבלבל עליי את החושים. מביטה במראה ורואה את המבט הזה שלי, המעורפל, הבעת הפנים המעונגת כל כך, רוצה שתראה אותי ככה, שתדע מה אתה עושה לי בלי להיות קיים באמת.......... הרגליים נסגרות על הויברטור, מצמידות אותו אליי הכי קרוב שאפשר, וזה מגיע. חזק, בוער, עוד אורגזמה מושלמת בזכותך בלבד

Sefy

New member
../images/Emo12.gif ? Count On Me How

By The way, we are both in the US now, i'm in Michigan

Sefy

New member
? To Resist What

You are more chicken then I am, you wouldn't try anything on me

Sefy

New member
../images/Emo3.gif !I Dare You! I Double Dare You

See, now you're in trouble

יא-מי!

"רוצה שתראה אותי ככה, שתדע מה אתה עושה לי בלי להיות קיים באמת......" אחחחחח, בובה, גם אני רציתי. למה לא יצא לי?
מצד שני, עוד יש הרבה מה לעשות, רק תגידי שאת רוצה...

למעלה