שבת שלום!!!

Moranus

New member
../images/Emo9.gifשבת שלום!!!

איך השבוע טס..... ממזמן לא עשינו את שירשור הציונים השבועיים ויש לי עוד רעיון שירשור העצבים השבועיים אם אתם עצבנים ספרו למה...

Moranus

New member
../images/Emo46.gif מקפיצה...

אני ממש נעלבת אפילו שבת שלום לא אומרים לי.....ונמשיך ונתלונן שהפורום יבש.....אני כל הזמן מנסה להגיב לא שיש למה להגיב אז כל מי שקורא תהודעה בוא ננסה לקדם תפורום גם אם אין לכם מה לכתוב תכתבו שבת שלום ....שבת מנוחה אפשר לישון לנוח אחרי השבוע העמוס אחרי שישי היציאות של יום שישי

שבת שלום!!!

שיהיה סוף שבוע שקט ושיפסיקו כל הפיגועים האלה....היה עכשיו פיגוע ירי בקריית 4....

shiran™

New member
שבת שלוםםםםםםםם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עדיף שלא תשאלי על ציונים (15 במטמתיקה
) ואם את שואלת: עצבנות, למה
אז כרגע זה בגלל הערבים. חודשיים היה שקט, חודשיים. למה זה לא יכל להמשיך
אני מדליקה נר לכל ההרוגים שמתו בפיגועים האחרונים (ובכל הפיגועים בכלליות)

pompken

New member
שבוע בספיד

יו היה ממש שבוע רע ועבר כל כך מהר!!!! הלוואי שיהיה שבוע יותר טוב !!!!!!

שבת שלום .....

אני חושב שזה היה בין השבועות הכי לחוצים שהיו לי הרבה זמן .... איזה מזל שהוא ניגמר !!! אז תהנו בשישי שבת ... ו
להרוגים ולפצועים !

BLecker

New member
שאלום...

אז השבוע לשם שינוי... קיבלתי מבחן!
ו... 83 במת' לונורא, אבל השתפרתי ב-2 נק' מהמבחן הקודם(אפילו שיכולתי יותר... חפיך

AnGeL DoLlY

New member
שיהיה לנו שבוע טוף, אמן ../images/Emo41.gif

ולגבי ציוניי המעצבנים... הנה: מתמטיקה- מבחן- 88 (פ'סדר... אבל הייתי יכולה יותר) גאוגרפיה- 86 (אלו לא ציונים שבועיים, רק ציונים שקיבלתי בשבועיים האחרונים...) אהה ועוד משהו... ביום רביעי שעבר היה לנו מבחן באנגלית... עם איזה 5 עמודים (המבחנים באנגלית תמיד ארוכים כ"כ
). טוב, הלך לי מצויין, הגשתי ת'מבחן בין הראשונים, הוצאתי סוכריה, וקראתי עיתון להנאתי. ואז, כשחברות שלי מסיימות ת'מבחן הן מדברות עליו, ואני אומרת כזה: "איזה מזל שלא היה את הקטע הזה (איזהשהו קטע מעצבן שתמיד יש לנו) באנסין !" וחברות שלי אומרות לי: "בטח שהיה !" ואני כזה: "מה ?? איך לא ראיתי ??" "מה לא ראית שהיה גם לאנסין דף מאחורה ?!" יווו ואני כזאת דפוקה
מזל שהמורה לאנגלית מחבבת אותי... וגם המחנכת
אז ביקשתי ממנה שתגיד למורה לאנגלית שלא ידעתי שיש 2 דפים לאנסין כי תמיד היה דף אחד, ושתיתן לי לעשות אותו בזמן שיעור... אז מזל שהמורה אח"כ אמרה לה שאם המבחן יהיה טוב היא תיתן לי להשלים ת'דף החסר... כי אנ'לא רוצה להתחיל ת'ציון מ-85
טוב, אז תחזיקו אצבעות שהיא תיתן לי, כי היא נחשבת למורה קשוחה רצח... עד כאן... -אביב-

BLecker

New member
עידכון../images/Emo4.gif

קיבלתי היום את המבחן בלשון... קיבלתי 37

Moranus

New member
כאן זה שרשור הציונים השבועיים!!!

היה לי שבוע מעולה... תנך 93 כימיה 93 והיו לי הרבה מבחנים שעדיין לא קיבלתי אבל הם הלכו לי חלק... והריכוז שלי עלה בזמן האחרון אני מצליחה לשבת וללמוד...

למעלה