שאלות, לא ממש סקר

esunshine

New member
../images/Emo9.gifשאלות, לא ממש סקר

כמה מכן התחילו עם בן זוג? האם קרה לכן, שהרגשתן שעושים לכם עיניים אך הייתן נבוכות באותו רגע? האם עשיתן עם זה משהו לאחר שהתעשתתן? איך פניתן לבחור? האם קרה לכן שנתתן מס' טלפון דרך מישהו ולא חזרו אליכן? האם האינטרנט מבחינה זאת מפשט תהליכים? כלומר, יותר קל לפנות לבחור בכרטיס, מאשר במציאות? האם קרה שמישהו התקשר, התקשר, לא עניתן והשאיר הודעה וכשחזרתן אליו ישן, ולא הבין מי זאת? השאלות לא רק לבנות, למרות שכתובות במין נקבי, והראשונות אכן לצורך הזדהות קשורות לבנות שבינינו. תשובותיי.... בדרך כלל לא קרה שהתחלתי עם מישהו...היום גברים רגילים שמתחילים איתם. יותר קל לי לשלוח הודעות... נבוכה כשמסתכלים עליי וכשמתחילים איתי, בייחוד כשלא ממש מכירה את האדם. וקרה לי השבוע שהתקשרו אליי בלילה בעת שהפלאפון היה סגור.. וכשחזרתי אתמול ההוא ישן, ולא הבין בכלל מי אני?! האמת התקשרתי מחוסר נעימות, הכירו לי אותו ומלכתחילה לא נשמע לי...הצורך שלי להזכיר לו מי אני הוביל לכך שגם כשהשאיר שוב הודעה אתמול לא חזרתי אליו. טוב, התעייפתי מזג אוויר מעונן מרדים אותי... שבוע טוב ומוצלח!

גלי 1970

New member
../images/Emo41.gif

כמה מכן התחילו עם בן זוג?
האם קרה לכן, שהרגשתן שעושים לכם עיניים אך הייתן נבוכות באותו רגע?
האם עשיתן עם זה משהו לאחר שהתעשתתן?
איך פניתן לבחור?
האם קרה לכן שנתתן מס' טלפון דרך מישהו ולא חזרו אליכן?
האם האינטרנט מבחינה זאת מפשט תהליכים? כלומר, יותר קל לפנות לבחור בכרטיס, מאשר במציאות?
האם קרה שמישהו התקשר, התקשר, לא עניתן והשאיר הודעה וכשחזרתן אליו ישן, ולא הבין מי זאת?

נימשון

New member
כמה תשובות

כמה מכן התחילו עם בן זוג?
אין לי בעיה להתחיל עם גברים. את החבר הרציני הראשון שלי הכרתי ע"י כך שאני התחלתי איתו וגם כיום אני מרבה לכתוב לגברים שמוצאים חן בעיני. האם קרה לכן, שהרגשתן שעושים לכם עיניים אך הייתן נבוכות באותו רגע?
זה תמיד מביך ומחמיא באותה מידה. לרוב לוקח לי רגע להתגבר על המבוכה ואז אם הוא מוצא חן בעיני אני משתפת פעולה בשמחה. האם עשיתן עם זה משהו לאחר שהתעשתתן?
ראי תשובתי הקודמת. איך פניתן לבחור?
להחזיר חיוך זה לרוב מספיק, הוא כבר יגש ויעשה את הצעד אותו התחיל. במידה ולא יגש ואני ארצה אותו אז אשלח לו פתק אם כמה שורות קצרות וחביבות בצרוף מס' הטלפון שלי. האם קרה לכן שנתתן מס' טלפון דרך מישהו ולא חזרו אליכן?
כן. האם האינטרנט מבחינה זאת מפשט תהליכים?
האינטרנט מקל עלי להתחיל עם בחורים מאחר וכאן קל יותר לקבל את הסרוב. לצערי הרב יש לא מעט אנשים שרואים בחוסר תגובה סרוב לגיטימי וזה קצת פוגע אך הנסיון לימד אותי כי עדיף להבין שזו התנהלות במדיה הזאת ולא משהו אישי נגדי וכך אני מקבלת את זה. כלומר, יותר קל לפנות לבחור בכרטיס, מאשר במציאות?
כן, בהחלט קל יותר. האם קרה שמישהו התקשר, התקשר, לא עניתן והשאיר הודעה וכשחזרתן אליו ישן, ולא הבין מי זאת?
לא קרה אבל אם יקרה אני אסביר ואזכיר לו מאיפה הכרנו ואם עדיין לא יזכר אשאיר לו את הפרטים שלי ואציע לו שאם יזכר וירצה יוכל ליצור איתי קשר.

sigal38

New member
אז ככה..........

לא התחלתי אף פעם. קרה .......וזרמתי תמיד שנתתי.התקשרו....לא שזה קרה הרבה. בהחלט שהנט מפשט אבל גם מסבך....ההצע יותר מהביקוש לא יזמתי לעולם שיחה ראשונית.

MaYcHuK

New member
טוב עונה

לא לא - נעצתי מבטח חזרה לא לא פניתי לא כן לא

תשובות

כמה מכן התחילו עם בן זוג? - אני התחלתי לא נעט, נשים בדרך כלל לא מתחילות עם גברים כי הן עדיין לא עברו את שלב הילדות או כי הן עדיין לא מבינות שזה כבר לא ממש משנה כיום.אלו שלא מתחילות גם נשארות לבד הרבה יותר זמן, מבשלות לעצמן את האוכל
האם קרה לכן, שהרגשתן שעושים לכם עיניים אך הייתן נבוכות באותו רגע?כן האם עשיתן עם זה משהו לאחר שהתעשתתן?כן איך פניתן לבחור? מסר, עיניים, מבט.. האם קרה לכן שנתתן מס' טלפון דרך מישהו ולא חזרו אליכן?לא האם האינטרנט מבחינה זאת מפשט תהליכים? כן כלומר, יותר קל לפנות לבחור בכרטיס, מאשר במציאות?לדעתי כן, במיוחד לנשים שגם ככה רובן לא מתחילות עם גברים . האם קרה שמישהו התקשר, התקשר, לא עניתן והשאיר הודעה וכשחזרתן אליו ישן, ולא הבין מי זאת? לא.

אז ככה:

לא יצא לי ממש להתחיל עם מישהו (בטלפון ובמחשב כן,אבל זה סיפור אחר) כשלקחו טלפון , התקשרו לא נתתי טלפון אף פעם למי שלא ביקש האינטרנט מאוד מפשט תהליכים לדעתי... מן הסתם יותר קל להתמודד עם דחייה כשהיא לא פנים מול פנים, וגם יותר קל לדחות משהו לא פנים מול פנים, כך שזה עובד לשני הצדדים. לא קרה לי שהתקשרתי למישהו שלא ידע מי אני. אם אני רוצה להתחיל עם משהו, אני לא אתחיל איתו ישירות, אבל אני אחוג סביבו כדי לראות אם יש עניין, אני אזרוק פלירטים פה ושם כדי לראות תגובות, ואם אני אחשוב שיש מצב, אני אגרום לו להתחיל איתי ולחשוב שהוא היזם :)

tzurtzur

New member
תשובות

מעולם לא התחלתי עם גבר, זה פשוט לא נראה לי כיף במיוחד. האם קרה לכן, שהרגשתן שעושים לכם עיניים אך הייתן נבוכות באותו רגע?כל הזמן האם עשיתן עם זה משהו לאחר שהתעשתתן? בטח במספר מקרים איך פניתן לבחור? גישושים מסביב, מבטים, טיזינג האם קרה לכן שנתתן מס' טלפון דרך מישהו ולא חזרו אליכן?כן האם האינטרנט מבחינה זאת מפשט תהליכים?עוד לא החלטתי כלומר, יותר קל לפנות לבחור בכרטיס, מאשר במציאות?אה זה בטח שכן האם קרה שמישהו התקשר, התקשר, לא עניתן והשאיר הודעה וכשחזרתן אליו ישן, ולא הבין מי זאת? לא קרה

shelly1975

New member
המממ....

קודם כל, ברור שתמיד יותר קל להתחיל עם מישהו בכתב, כלומר במייל / מסר, כי אז לפחות אם זו דחייה אז זה לא נעשה באופן ישיר, שלא לדבר על הכוח שיש לנו בלשנות מלים ולנסח בדיוק את מה שאנחנו רוצים להגיד. אבל... סך הכל אני אתחיל עם בחור גם במציאות, אם אני רואה שיש פידבק, כלומר מצליחה ללכוד את מבט עיניו, והעיניים רומזות אם יש עניין או לא. זה תמיד מביך המצב הזה של להיות מול מישהו שבא לך עליו, זה טבעי, לדעתי.

למעלה