MikeY fReAk
New member
עברו 24 שעות, קצת יותר..../images/Emo79.gif
אפשר לענות!
(אני לא עצלנית.
) על עצמך- 1. שם: אודליה 2. גיל: עוד חודש ויום-14!:O 3. מיקום בארץ:יש פה התו השמיני וזה מספיק לי האם אתה- 4. מאחר הרבה? כן 5. עובד? לא 6. אוהב את המשפחה שלך? לפעמים 7. אוכל מילקי? לפעמים! 8. יש לך אובססיה\סטייה? כמובן 9. אוהב חורף? כן 10. מבריז הרבה מביצפר? כמעט ובכלל לא, למעשה, חוץ מפעמים שהתעוררתי שעה שעתיים מאוחר יותר ושהייתי חולה לא החסרתי אף שעה ביום..הכל ביושר!
11. מדבר הרבה בטלפון? תלוי עם מי 12. מקבל ציונים טובים? לרוב כן(התחלתי לחרוש השנה..
) 13. כותב שירים\סיפורים?אכן 14. משתדל לאכול בריא?יאפ 15. חושב על עצמך לפני אחרים?אין מה לעשות נגד זה..זה בא טבעי. 16. חוסך כסף?לפעמים 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?חס וחלילה..בגדים דיסקים נעליים הופעות זה לא שטויות!|: 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה?כבר 4 שנים שלא נגעתי באחת
19. קונה מתנות?הו, כן.^^ באיחור עצום, אבל, כן|: 20. חושב שאתה בנאדם טוב?כן..אני בסדר. האם אי פעם.. 21. שיקרת?כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?אני מניחה שכן..כולנו אנושיים!>< 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?הוו! הרבה מאוד פעמים.. 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?לא. אבל מאחורי הגב שלו/ה כן..
25. ישנת עם רדיו דלוק?לא 26. עם טלוויזיה דלוקה?כן 27. לא ישנת יום שלם?נכון היום הזה שעבר?
..אז..שרדתי אותו בלי לישון יום
שעתיים מ"מ! 28. היית במחשב כל הלילה?כמובן
29. היית בחו"ל?כההה 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?לא, דווקא בזה יש לי אחלה משמעת עצמית
. 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?לא שידוע לי 32. חיבקת מישהו מפורסם?כההה!! 33. הופעת על במה?לע>< 34. גנבת משהו?כע>< 35. תפסת טרמפ?כע>< 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?יאיקס לא
37. הלכת לאיבוד?אהא 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?די מביך..אבל היה לי נורא משעמם ו..העברתי ושמעתי משינה אז רציתי לשמוע מאיפה זה בא ו..:| 39. נשברה לך שן?כה..מקדימה אבל היא מוסתרת ע"י שן אחרת אז זה פסדר
40. עישנת סיגריה?לע..בלע מה הדבר האחרון.. 41. שאכלת?שניצל תירס
.. 42. שקנית?כרטיסיה!(חח בפעם הקודמת שעניתי על זה..[אתמול
] אז התשובה היתה די דומה..את השופינג שלי אני עושה באוטובוסים!
) 43. ספר אחרון שקראת?המשחק של אנדר!! איכווווות!! 44. סרט אחרון שראית בקולנוע?בלע.. 45. הופעה אחרונה שהיית?4.10..משינה
..שלמונזה..
46. דיסק אחרון ששמעת?ממ פחד מוות אופקורס! 47. שיר אחרון ששמעת?ממ ליפול.. 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?כלום
49. מה הדבר האחרון שהדפסת?נאום באנגלית 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?אממ סידרתי לחברה שלי משו במסנג'ר אז בmsn 51. אדם אחרון שראית?אבא..(עדיין רואה:|) 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אממ לודעת!.. 53. אדם אחרון שחיבק אותך?אממ חיבקתי את חברה שלי לפני שהלכתי
54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?ההורים שלי שהיו בסביבה ובאו לאסוף אותי.. 55. אדם אחרון שצעקת עליו?בטח אבא..
אהובים- 56. צבע אהוב?שחורכתומצומיירוקצומי 57. סרט אהוב?לודעתתתת 58. ספר אהוב?המשחק של אנדר
|אייקונשלאודליהולכתעודרגעלהירשםלספרייההגדולהשישלהםתספרהמשך| 59. זמר\ת\להקה אהובה? משינה, הכנסייה, היהודים, בייב, יובל בנאי, וקצת ירמי..(רק התחלתי
) 60. דיסק אהוב? ממ פחד מוות! 61. שיר אהוב? בלע יש מלא..כל השירים ב'נשאר במקום' של יובל בנאי..כמעט כל שיר של משינה..והרבה משל היהודים..נגיד, father
62. תוכנית טלווזיה אהובה? ארצנהדרת?
63. מאכל אהוב?שניצל תירס וכמעט כל מה שקשור לתפוחי אדמה.. 64. בנאדם שאתה הכי אוהב?:\ 65. מקצוע אהוב?ספרות ואנגלית.. 66. זמן ביום?לילה 67. ממתק\חטיף אהוב?טעמי..וחטיף? ביסלי נראה לי..אבל ביסלי+במבה זה מוי שליטה. 68. אתר אהוב באינטרנט? תפוז 69. ערוץ אהוב?2 70. קליפ אהוב?לא מכירה מספיק העדפות- 71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה?תה 73. כתום או צהוב?כתומצומי דההה! 74. טלפון או פלאפון?פלאפון 75. סלקום או אורנג'?אורנג'!! יש להם 3300!!!!
76. שוקולד מריר או חלב?חלב 77. שיער אסוף או פזור?תלוי למי 78. ירח או שמש?ירח..אבל שמש עושה לי ירוק בעיניים!
79. קולה או ספרייט?ספרייט 80. קור או חום?קור 81. אילת או חרמון?לא הייתי בשניהם אז..
82. עיינים ירוקות או כחולות?ירוקות 83. קרמבו או גלידה?גלידה 84. לילה או יום?לילה 85. דיסקמן או מערכת?דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?ישראלית 87. השיר שלנו או מיכאלה?לא ראיתי את שניהם אז.. 88. שחור או לבן?שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך?לודעת:S 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?עם! 92. פסטיגל או פיטר פן?
93. נעלי בית או יחפים?לודעת 94. סבון רגיל או נוזלי?נוזלי 95. ביצפר או צבא?ביצפר ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? 86 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?92 ו100. 98. השאלון ארוך מידי לדעתך?לא, זה בסדר. 99. האם נהנת לענות עליו?נראה לי
100. תן ציון לשאלון. |:
אפשר לענות!