שאלון

daveScorpions

New member
../images/Emo9.gifשאלון../images/Emo9.gif

לקוח מפורום 24, שיגעצ ועברי לידר (ובטח עוד כמה פורמים) יאללה תתעוררו! לקוח מפורום שייגעצ, גלעד שגב ועברי לידר על עצמך- 1. שם: 2. גיל: 3. מיקום בארץ: האם אתה- 4. מאחר הרבה? 5. עובד? 6. אוהב את המשפחה שלך? 7. אוכל מילקי? 8. יש לך אובססיה\סטייה? 9. אוהב חורף? 10. מבריז הרבה מביצפר? 11. מדבר הרבה בטלפון? 12. מקבל ציונים טובים? 13. כותב שירים\סיפורים? 14. משתדל לאכול בריא? 15. חושב על עצמך לפני אחרים? 16. חוסך כסף? 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? 19. קונה מתנות? 20. חושב שאתה בנאדם טוב? האם אי פעם.. 21. שיקרת? 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? 25. ישנת עם רדיו דלוק? 26. עם טלוויזיה דלוקה? 27. לא ישנת יום שלם? 28. היית במחשב כל הלילה? 29. היית בחו"ל? 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? 32. חיבקת מישהו מפורסם? 33. הופעת על במה? 34. גנבת משהו? 35. תפסת טרמפ? 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? 37. הלכת לאיבוד? 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? 39. נשברה לך שן? 40. עישנת סיגריה? מה הדבר האחרון.. 41. שאכלת? 42. שקנית? 43. ספר אחרון שקראת? 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? 45. הופעה אחרונה שהיית? 46. דיסק אחרון ששמעת? 47. שיר אחרון ששמעת? 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? 51. אדם אחרון שראית? 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? 53. אדם אחרון שחיבק אותך? 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אהובים- 56. צבע אהוב? 57. סרט אהוב? 58. ספר אהוב? 59. זמר\ת\להקה אהובה? 60. דיסק אהוב? 61. שיר אהוב? 62. תוכנית טלווזיה אהובה? 63. מאכל אהוב? 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? 65. מקצוע אהוב? 66. זמן ביום? 67. ממתק\חטיף אהוב? 68. אתר אהוב באינטרנט? 69. ערוץ אהוב? 70. קליפ אהוב? העדפות- 71. אביב או סתיו? 72. קפה או תה? 73. כתום או צהוב? 74. טלפון או פלאפון? 75. סלקום או אורנג'? 76. שוקולד מריר או חלב? 77. שיער אסוף או פזור? 78. ירח או שמש? 79. קולה או ספרייט? 80. קור או חום? 81. אילת או חרמון? 82. עיינים ירוקות או כחולות? 83. קרמבו או גלידה? 84. לילה או יום? 85. דיסקמן או מערכת? 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? 87. השיר שלנו או מיכאלה? 88. שחור או לבן? 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? 92. פסטיגל או פיטר פן? 93. נעלי בית או יחפים? 94. סבון רגיל או נוזלי? 95. ביצפר או צבא? ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? 99. האם נהנת לענות עליו? 100. תן ציון לשאלון.

daveScorpions

New member
../images/Emo9.gif

על עצמך- 1. שם: דייב 2. גיל: 18 3. מיקום בארץ: רחובות סיטי (aka known as מרכז) האם אתה- 4. מאחר הרבה? אמממ לא ממש בד"כ מקדים 5. עובד? יאפ 6. אוהב את המשפחה שלך? יש לי ברירה?
כן כן אוהב למרות שיש ימים שלא ממש 7. אוכל מילקי? נופ 8. יש לך אובססיה\סטייה? אמממ אני צריך לחשוב על זה
9. אוהב חורף? איזה שאלה
10. מבריז הרבה מביצפר? קשה להבריז ממשהו שלא הולכים אליו.. 11. מדבר הרבה בטלפון? עכשיו כן
12. מקבל ציונים טובים? ביצפר
13. כותב שירים\סיפורים? אמממ כשעולה משהו לראש אז כן
14. משתדל לאכול בריא? יאפ 15. חושב על עצמך לפני אחרים? ממש אבל ממש ממש ממש לא. 16. חוסך כסף? אמממ יאפ. 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? מוזיקה זה לא שטויות!!! 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? יאפ, אחת וניהיה לי רע ממנה 19. קונה מתנות? יאפ
20. חושב שאתה בנאדם טוב? אמממ משתדל להיות אחד כזה האם אי פעם.. 21. שיקרת? שאלה מוזרה, בטח. 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? אמממ לא נראה לי אבל לא פוסל את האפשרות. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? אמא
24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא. 25. ישנת עם רדיו דלוק? חחחח אני עושה את זה המון... 26. עם טלוויזיה דלוקה? יאפ
27. לא ישנת יום שלם?
יומיים 28. היית במחשב כל הלילה? יאפ
עצוב הא? 29. היית בחו"ל? יאפ 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? אממממ לא 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? עתון מקווה ישראל
בית הספר שלי 32. חיבקת מישהו מפורסם? אמממ לא אבל דיברתי עם כמה וכמה 33. הופעת על במה? טקס סיום יב' רקדן מספר אחד על הבמה! (ולא אני לא הומו ידעתי שאני רוצה להופיע והופעתי!) 34. גנבת משהו? לא חושב 35. תפסת טרמפ? יאפ 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? חחחח לא 37. הלכת לאיבוד? יאפ
להסתובב שעתיים ברמת גן גבעתיים זה לא כיף 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?
כן 39. נשברה לך שן? יאפ 40. עישנת סיגריה? נופ מה הדבר האחרון.. 41. שאכלת? שניצל 42. שקנית? אלג'יר - נאמנות ותשוקה, כנסיית השכל - רוץ ילד, דברים בלחש 43. ספר אחרון שקראת? וואי זה היה ממזמן משהו של ג'ון גרישם 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? אלכסנדר - אתם לא רוצים לראות את זה 45. הופעה אחרונה שהיית? כנסיית השכל בבארבי 46. דיסק אחרון ששמעת? אלג'יר - מנועים קדימה 47. שיר אחרון ששמעת? אלג'יר - דם על הים 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? אמממ זה היה ממזמן לא זוכר 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? אמממ מכתב להד ארצי 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? פורום אלג'יר 51. אדם אחרון שראית? טל נמש
52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אני בוכה לבד
53. אדם אחרון שחיבק אותך? טל נמש
54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? טל נמש
55. אדם אחרון שצעקת עליו? אמא
אהובים- 56. צבע אהוב? כחול/ירוק 57. סרט אהוב? הקדושים מבוסטון 58. ספר אהוב? תנ"ך 59. זמר\ת\להקה אהובה? כנסיית השכל? לייק דה ואיתם אלג'יר סקורפיונס ודארק טארקויליטי 60. דיסק אהוב? אני צריך לחשוב על זה 61. שיר אהוב? Dark Tranquillity - Insanity's Crescendo 62. תוכנית טלווזיה אהובה? אמממ לא רואה כמעט טלויזיה 63. מאכל אהוב? שאלה טובה 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אני צריך לחשוב על זה 65. מקצוע אהוב? תנ"ך 66. זמן ביום? הא? 67. ממתק\חטיף אהוב? דובונים
68. אתר אהוב באינטרנט? שאלה מוזרה... 69. ערוץ אהוב? ביפ? 70. קליפ אהוב? פבלו רוזנברג - בין ערביים העדפות- 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? תה 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? מה שיותר זול
75. סלקום או אורנג'? אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב? מריר!!! 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? להתחמם כשקר 81. אילת או חרמון? לא הייתי בחרמון
82. עיינים ירוקות או כחולות? יש לי כחולות ויש לי כחולות 83. קרמבו או גלידה? קרמבו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? שניהם 87. השיר שלנו או מיכאלה? בעעעעע? 88. שחור או לבן? שחור עם לבן 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? שניהם 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? כובע! 92. פסטיגל או פיטר פן? בעעעעעעעעע 93. נעלי בית או יחפים? בית 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי
95. ביצפר או צבא? ביצפר!!! ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? 68. אתר אהוב באינטרנט? 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? 83. קרמבו או גלידה? 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? נופ הוא חביב 99. האם נהנת לענות עליו? יאפ
100. תן ציון לשאלון. 9

../images/Emo13.gif

. שם:נופר 2. גיל:16 וחודשיים 3. מיקום בארץ:צפת האם אתה- 4. מאחר הרבה?אוהבת לדפוק איחורים אופנתיים..
5. עובד? לא...
6. אוהב את המשפחה שלך? בערך... =\ 7. אוכל מילקי?כה 8. יש לך אובססיה\סטייה? לא ניראלי.. 9. אוהב חורף? בעעעע שונאת את החורףף מכניס אותי לדכאוןן
10. מבריז הרבה מביצפר? כבר לא.. 11. מדבר הרבה בטלפון? חופשיי
12. מקבל ציונים טובים?בטחח אני חרוצהה
13. כותב שירים\סיפורים? אממ.. שעולה לי משהו לראש.. 14. משתדל לאכול בריא? לאא ממש לא.. 15. חושב על עצמך לפני אחרים?
לפעמים.. 16. חוסך כסף?לא 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? אוכל זה לא שטויותתת
18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? 20 בערךך 19. קונה מתנות? שאין ברירה אז כה..
20. חושב שאתה בנאדם טוב? ככה אומרים
האם אי פעם.. 21. שיקרת?יש משיהו שלא שיקר?? =\ 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?
כנראה שהייתה לי סיבה טובה.. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כהה הייתי ברגע של קריזז
24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?אממ.. עוד לא יצא לי להגיד את זה למישהו.. 25. ישנת עם רדיו דלוק? לא.. 26. עם טלוויזיה דלוקה? כהה 27. לא ישנת יום שלם? כה 28. היית במחשב כל הלילה?לא.. 29. היית בחו"ל? לא 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לא 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא 33. הופעת על במה? חחח כהה כיתה ו' מסיבת סיום
34. גנבת משהו?
35. תפסת טרמפ? כל יום שאני הולכת לביצפר
36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? אממ.. לא אבל טעמתי את האבקה הזאת..
37. הלכת לאיבוד? לא שזכור לי...
38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?
39. נשברה לך שן? לא ושלא תישברר
40. עישנת סיגריה? חופשיי מה הדבר האחרון.. 41. שאכלת? שווארמה 42. שקנית? הגרביים האלה כמו הכפפות שמפרידים בין אצבע לאצבע משהו יפה עם פסים 43. ספר אחרון שקראת? "הלב"- רם אורן 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? האושפיזין--> מומלץ!! 45. הופעה אחרונה שהיית? =\ 46. דיסק אחרון ששמעת? האחר- ברי סחרוף 47. שיר אחרון ששמעת? מוש בן ארי- כמה שאני אוהב 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?מוש בן ארי- כמה שאני אוהב 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? תמונה של אחיינית שליי
50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? פורום רוק ישראלי בMP3 51. אדם אחרון שראית? חבר צ'ילייי
52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? לא זוכרת... 53. אדם אחרון שחיבק אותך? חבר שלייי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?ורדוש חברה שלי 55. אדם אחרון שצעקת עליו? לא זוכרת..=\ אהובים- 56. צבע אהוב?שחור 57. סרט אהוב? 10 דברים שאני שונאת אצלך 58. ספר אהוב? וואלה אין אחד כזה.. 59. זמר\ת\להקה אהובה? זמר- ברי סחרוף, להקה- כנסיית השכל 60. דיסק אהוב? מממ.. יש מלא בינהם "דברים בלחש" 61. שיר אהוב?אביב גפן וברי סחרוף- סוף העולם 62. תוכנית טלווזיה אהובה? בקושי רואה טלויזיה.. 63. מאכל אהוב? פיצההה
64. בנאדם שאתה הכי אוהב? חבר שלי
65. מקצוע אהוב? תנ"ך 66. זמן ביום?
67. ממתק\חטיף אהוב? קינדר בואנווו
68. אתר אהוב באינטרנט? האתר הרשמי של בריי
69. ערוץ אהוב? =\ 70. קליפ אהוב? שייגעצ- ניו יורק רפיח
העדפות- 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? תה 73. כתום או צהוב? צהוב 74. טלפון או פלאפון? פלאפון 75. סלקום או אורנג'? סלקום
76. שוקולד מריר או חלב? חלבב 77. שיער אסוף או פזור? אסוף 78. ירח או שמש?
79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? חום 81. אילת או חרמון? אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות 83. קרמבו או גלידה? גלידה ברוררר 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית
87. השיר שלנו או מיכאלה? מיכאלה 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? תלוי איפה ומתי
90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פניםם 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם כובע
92. פסטיגל או פיטר פן? כלוםם
93. נעלי בית או יחפים? נעל בית- בחורף יחפים- בקיץ 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא?בנתיים צבא.. שאני יגיע לשם אולי זה יהיה הפוך..
ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? שיער אסוף או פזור?? וואט דה פאק!?!? 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? הכל בערך..
98. השאלון ארוך מידי לדעתך? סבבה לגמריי
99. האם נהנת לענות עליו? כהה
100. תן ציון לשאלון 8 וחצי

moshit1

New member
אם אני לא אתייאש

על עצמך- 1. שם: הדר 2. גיל: 14 3. מיקום בארץ:איזור השרון..? האם אתה- 4. מאחר הרבה? לא כ''כ 5. עובד?כן. אפילו בשתי עבודות 6. אוהב את המשפחה שלך?לא!! 7. אוכל מילקי?יותר משאני אומרת את השם שלי 8. יש לך אובססיה\סטייה?כן... הרבה 9. אוהב חורף?כן 10. מבריז הרבה מביצפר?לא כ''כ 11. מדבר הרבה בטלפון?יותר מדי 12. מקבל ציונים טובים?חלק מהמקצועות. בע. 13. כותב שירים\סיפורים?כן 14. משתדל לאכול בריא?לא. אוף.. 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לא 16. חוסך כסף? כל החיים 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? אוווופס 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? יותר ממאה 19. קונה מתנות? כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב? לא חח האם אי פעם.. 21. שיקרת?מי לא? 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?כן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?הרבהה 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?הרבה 25. ישנת עם רדיו דלוק?מערכת סטיראיו 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? יומיים 28. היית במחשב כל הלילה? כן 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לא שזכור לי 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?חברה אומרת שאני דומה לגורילה 32. חיבקת מישהו מפורסם?אמא 33. הופעת על במה?יותר מדי \= 34. גנבת משהו?כן 35. תפסת טרמפ?כן 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?רק טעמתי 37. הלכת לאיבוד?כשהייתי קטנה 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא נראה לי 39. נשברה לך שן?נרקבה\= 40. עישנת סיגריה?כן מה הדבר האחרון.. 41. שאכלת?סופגניה 42. שקנית?דיסק 43. ספר אחרון שקראת? 'בין דירות'- יהלי סובול (סולן מוניקה סקס) 44. סרט אחרון שראית בקולנוע?'הנרקוד'? עם ריג'רד גיר וג'ניפר לופז 45. הופעה אחרונה שהיית?יהלי סובול. בארבי כפ''ס- סולן מוניקה סקס 46. דיסק אחרון ששמעת?'פצעים ונשיקות' מוניקה סקס 47. שיר אחרון ששמעת? 'אני יודע' 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?'את יפה' שייגעצ 49. מה הדבר האחרון שהדפסת?עבודה בספרות על ואן גוך 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? בלוג של ידיד 51. אדם אחרון שראית?עדי- בחרה הכי טובה שלי. ואח שלי וחבר שלו 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה?שירי\= בע. 53. אדם אחרון שחיבק אותך?עדי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?עדי 55. אדם אחרון שצעקת עליו?עדי\= אהובים- 56. צבע אהוב?שחור 57. סרט אהוב?מעודדות צמודות 58. ספר אהוב?בין דירות 59. זמר\ת\להקה אהובה?מוניקה סקס
60. דיסק אהוב?יורת מדי\= 61. שיר אהוב?לאדעת 62. תוכנית טלווזיה אהובה? לאדעת 63. מאכל אהוב?פאנקייק 64. בנאדם שאתה הכי אוהב?עומר ועדי 65. מקצוע אהוב?אומנות\היסטוריה\ספרות 66. זמן ביום?הלילה 67. ממתק\חטיף אהוב?כיפלי 68. אתר אהוב באינטרנט?www.monicasex.co.il 69. ערוץ אהוב?24 70. קליפ אהוב?קנאה- לא אוהבת את השיר אבל הקליפ יפה העדפות- 71. אביב או סתיו?סתיו 72. קפה או תה?קפה 73. כתום או צהוב?אףחד 74. טלפון או פלאפון?טלפון... לאדעת 75. סלקום או אורנג'?אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב?חלב!! 77. שיער אסוף או פזור?פזור 78. ירח או שמש?ירח 79. קולה או ספרייט? אם חייבים- קולה 80. קור או חום?קור 81. אילת או חרמון?לאדעת\= 82. עיינים ירוקות או כחולות?כחולות 83. קרמבו או גלידה?קרמבו 84. לילה או יום?לילה 85. דיסקמן או מערכת?דיסקמן-חדש 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?ישראלית (!!) 87. השיר שלנו או מיכאלה?מיכאלה 88. שחור או לבן?שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך?מלוכלך 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?תלוי עם מי 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?עם 92. פסטיגל או פיטר פן?פיטר פן 93. נעלי בית או יחפים?נעלי בית 94. סבון רגיל או נוזלי?נוזלי 95. ביצפר או צבא?צבא ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה?לוזכורת 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?לאזוכרת 98. השאלון ארוך מידי לדעתך?אמ.. תלוי. עכשיו סבבה 99. האם נהנת לענות עליו?כן. 100. תן ציון לשאלון.אין לי מושג

cowgirl Ms

New member
אני ^^.../images/Emo80.gif

1. שם: מריאנה, מארי, פרה. 2. גיל: עוד שלושה חודשים חוקית. 3. מיקום בארץ: פ"ת
האם אתה- 4. מאחר הרבה? כן
. 5. עובד? לא
. 6. אוהב את המשפחה שלך? אח ואמא שונאת, אבא אחות אוהבת. 7. אוכל מילקי? ככככן.
8. יש לך אובססיה\סטייה? אני אובססיבית כמעט לכל דבר שאני אוהבת (סוסים, מוזיקה מסויימת, אנימה ומאנגה, חברה שלי.) 9. אוהב חורף? לא. ממש ממש ממש לא. 10. מבריז הרבה מביצפר? פעם כן. עכשיו הרבה מאוד פחות. 11. מדבר הרבה בטלפון? לפעמים. 12. מקבל ציונים טובים? לא כל כך
. 13. כותב שירים\סיפורים? לא... 14. משתדל לאכול בריא? אההה... תגדירו בריא ^^;. 15. חושב על עצמך לפני אחרים? תלוי באיזה מצבים. 16. חוסך כסף? כרגע לא. 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? הרבה פעמים
. 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? כן, רק איזה שתיים. אני באמת צריכה לאכול כמה. 19. קונה מתנות? פעם, כרגע אני משתדלת להכין. 20. חושב שאתה בנאדם טוב? אההה... אני מאופקת מאוד כשזה קשור בפגיעה באחרים. האם אי פעם.. 21. שיקרת? כן... 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? רוב הסיכויים שכן. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן ^^. 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן! כזרקתי את אחד האקסים שלי! ^.^ 25. ישנת עם רדיו דלוק? כן. 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן. 27. לא ישנת יום שלם? יותר מדיי
. 28. היית במחשב כל הלילה? יותר מדי >.> 29. היית בחו"ל? נולדתי לא בארץ... נחשב?..
30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לא... נראה לי. 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא. 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא. 33. הופעת על במה? כן! כשהייתי בת איזה 10-11 למדתי בלט (כמו כל בנות העולם) והייתי מופיעה דיי הרבה, פעם אחת אפילו מול הרבה הרבה קהל... 34. גנבת משהו? סוכריות?... 35. תפסת טרמפ? לא :X. 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? כן. 37. הלכת לאיבוד? כןן.. >> 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? איכס, לא. 39. נשברה לך שן? כן ;;. 40. עישנת סיגריה? אני, מה פתאום...
מה הדבר האחרון.. 41. שאכלת? שוקולד אוורירי. 42. שקנית? מצית... נראה לי @_@;. 43. ספר אחרון שקראת? Tokyo babylon, מאנגה. 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? הנשכחים, סרט מטורף לגמריי ;;. אחלה דרך לחגוג 4 חודשים ביחד >_> 45. הופעה אחרונה שהיית? כנסיית השכל
46. דיסק אחרון ששמעת? אוסף של כל מני שיריפ יפניים שעשיתי. 47. שיר אחרון ששמעת? משהו של אווריל... 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? לא יודעת. 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? לא יודעת @_@. 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? פורום מאנגה ואנימה... 51. אדם אחרון שראית? אבא שלי. 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אבא שלי?... וזה היה לפני הרבה הרבה זמן. 53. אדם אחרון שחיבק אותך? חברה שלי אתמול, כשנפרדנו. 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? מעיין, התקשרה להודיע שהסרט עם הסוסים התחיל. 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אבא. אהובים- 56. צבע אהוב? שחור, כתום, ירוק, אדום... 57. סרט אהוב? נע בין שר הטבעות ורעיון עם ערפד. 58. ספר אהוב? המאנגה של גראווי. 59. זמר\ת\להקה אהובה? הכנסייה (דיי, באמת?) ןדיר אן גריי. כרגע מתפתחת אצלי גם חיבה ללקונה קויל וסונטה ארקטיקה. 60. דיסק אהוב? של הכנסייה. 61. שיר אהוב? דברים בלחש. 62. תוכנית טלווזיה אהובה? הממממ מופע שנות ה70... 63. מאכל אהוב? סושי של אחותי. 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? חברה שלי... ו... לא יודעת... 65. מקצוע אהוב? פיסול. 66. זמן ביום? לילה. 67. ממתק\חטיף אהוב? לא יודעת... 68. אתר אהוב באינטרנט? תפוז! 69. ערוץ אהוב? 3. 70. קליפ אהוב? החדש של אווריל. העדפות- 71. אביב או סתיו? שניהם. 72. קפה או תה? שניהם. 73. כתום או צהוב? כתום. כי זה קשוח.
74. טלפון או פלאפון? פלאפון. 75. סלקום או אורנג'? אונג'. ושוב, כתוב זה קשוח. 76. שוקולד מריר או חלב? ח-ל-ב. 77. שיער אסוף או פזור? פזור. 78. ירח או שמש? ירח. 79. קולה או ספרייט? קולה. 80. קור או חום? חום! 81. אילת או חרמון? אילת. 82. עיינים ירוקות או כחולות? שניהם זה טוב. 83. קרמבו או גלידה? גלידה. 84. לילה או יום? לילה. 85. דיסקמן או מערכת? מערכת בבית ריק. 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית ויפנית. 87. השיר שלנו או מיכאלה? קקי על שניהם. 88. שחור או לבן? שחור. 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? תלוי מה. 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? תלוי עם מי. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם. 92. פסטיגל או פיטר פן? שו? 93. נעלי בית או יחפים? קיץ יחפים, חורף נעלי בית. 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי. 95. ביצפר או צבא? צבא. ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? לא הייתה כזאת. 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? זאתי עם הסבון. 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא מעניין. 99. האם נהנת לענות עליו? לא ממש. 100. תן ציון לשאלון. 0. סתם. אבל לא משהו.

Eyedan

New member
אהלן, אני חדש כאן ;]

על עצמי: 1. עידן. 2. 17 וחצי. 3. באר-שבע. האם אני- 4. בדר"כ לא, לעיתים מאוד נדירות. 5. כן. 6. מאוט
. 7. לא. 8. לכל אחד יש את הסטייה שלו. 9. מאוט אוהב את החורף, והחורף מחזיר לי אהבה. 10. פעם הייתי מבריז הרבה, עכשיו אני משתפר
. 11. לא הרבה כ"כ, כשצריך, שונא לדבר בטלפון מעדיף פנים אל מול פנים. 12. ציונים זה לא הצד החזק שלי, אני לא אוהב ללמוד אבל אני בסדר. 13. פעם נסיתי לכתוב כמה שירים וראיתי שזה לא בשבילי, אבל עוסק במוזיקה. 14. לא כ"כ. 15. תלוי לפני מי? לרוב כן, אבל אנשים קרובים אלי לפניי. 16. חוסך כן. 17. לא כ"כ. 18. אכלתי
. 19. לא ממש מתנות? 20. כן לדעתי אני בנאדם טוב. האם אי פעם.. 21. כן שקרתי פעם, משתדל שלא, רק שאין ברירה. 22. יכול להיות. 23. כן. 24. כן. 25. רדיו לא, אבל מוזיקה כן. 26. כן הרבה נרדם והטלוייזיה נשארת דלוקה. 27. קרה גם. 28. גם קרה לי לא פעם אחת. 29. עוד לא. 30. לא שזכור לי. 31. לא שאני יודע. 32. לפי מיטב זכרוני כן הרבה אומנים
. 33. כן בטקסי בצפר, מקווה להופיע בתור אומן אורח (טראנס). 34. לא נראה לי אולי מסטיק? 35. כן תפסתי טרמפ זה היה מפחיד כשעצרה לי ולחבר באמו כסופה באמצע החושך בדרך לניצנים, אבל התברר לבסוף שהייתה שם בחורה (די כוסית האמת!) שהסכימה להקפיץ אותנו עד לחוף. 36. נראה לי פעם אולי טעמתי. 37. הלכתי לאיבוד אתמול בבניין של חבר חח זה היה מצחיק התערבבנו בקומות. 38. אולי איזה פעם-פעמיים. 39. לא ומקווה גם שלא בעתיד, טפו טפו. 40. כן אני מעשן. מה הדבר האחרון.. 41. עכשיו אכלתי ממתק כזה של בוטנים טעים
. 42. קניתי? נעליים (Adidas Titan אדומות 400 ש"ח!). 43. לא קורא ספרים. 44. Maria full of grace (נרדמתי באמצע, זה אפילו לא באנגלית). 45. הופעה, או..הייתי בהרבה אתמול ההופעה האחרונה של שני הילדים של מאיר אריאל. 46. דיסק אחרון, bio-tonic - divina (טראנס, החיים שלי). 47. כרגע, ערן צור - נשל הנחש. 48. השיר של מאיר אריאל, "שדות גולדברג". 49. לא שזכור לי, אולי איזה עבודה? אפשרי. 50. האתר שלי, psyheb.com. 51. אמא
. 52. לא זוכר. 53. אממ אתמול, אתם יודעים אומרים שלום לחבר בחיבוק
. 54. גם אמא. 55. על הבוס שלי אתמול שהוא עשה לי סידור עבודה, מניאק
אהובים- 56. כחול. 57. רקוייאם לחלום. 58. שוב? לא קורא ספרים. 59. כנסיית השכל? יש עוד הרבה, גם בסצנת הטראנס. 60. דיסק אהוב, ללא ספק nonstop של אביחן ליבנה ז"ל (cosma). 61. כנסיית השכל - תנו לי לשתות. 62. אממ.. החבר'ה הטובים? 63. אורז סיני אולי? לא יודע כל פעם מגוון. 64. הכי הכי אוהב? נראה לי שאת אמא. 65. אהוב? אין דבר כזה, לא אוהב מקצועות אבל אולי מתמטיקה ולא סגור על זה כבר שנתיים אני לא לומד אז אני לא זוכר. 66. אמצע הלילה, בין השועות 1 בלילה ל3 וחצי לפנות בוקר. 67. במבה? 68. my website, psyheb.com. 69. ערוץ 24, מוזיקה ישראלית. 70. קליפ אהוב? אני מניח שיש כמה אבל "גלעד כנהא - על מה הוא מדבר?". העדפות- 71. סתיו. 72. תה. 73. כתום. 74. פלאפון. 75. אורנג'. 76. שוקולד חלב. 77. אני עם קוקו בדר"כ. 78. ירח. 79. קולה, הספרייט מזכירה לי כל הזמן את הוודקה בעעעעעע
. 80. קור. 81. חרמון. 82. כחולות. 83. גלידה. 84. לילה. 85. דיסקמן. 86. מוזיקה ישראלית. 87. מיכאלה. 88. שחור. 89. לנקות. 90. פנים אל מול פנים. 91. סווטשרט בלי כובע (עם כובע מפריע לקוקו). 92. פיטר פן. 93. נעלי בית. 94. נוזלי. 95. בצפר. 96. שאלה 92. 97. שאלה 94 WTF?!?. 98. מאוד, חפר לי במוח. 99. כן סבבה הוא זרם לי. 100. 8, בגלל החפירה.

cowgirl Ms

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif

מקווה שתישאר ותהנה. באתי להגיד ספר קצת על עצמך ואז הרבצתי לעצמי. אני יכולה להיות כזאת בלונדה לפעמים...

../images/Emo138.gif../images/Emo187.gif בא לי גם... ../images/Emo3.gif

על עצמך- 1. שם: טל נמש, נומשי
2. גיל: 18. 3. מיקום בארץ: ראשון לציון
האם אתה- 4. מאחר הרבה? לא. מקדימה בד"כ. 5. עובד? ביביסיטר 6. אוהב את המשפחה שלך? כן
משתדלת.. 7. אוכל מילקי? לפעמים.. 8. יש לך אובססיה\סטייה? אין תגובה
9. אוהב חורף?
כן מאוד
10. מבריז הרבה מביצפר? בעבר הברזתי. 11. מדבר הרבה בטלפון? כן..
12. מקבל ציונים טובים? בעבר.. כן 13. כותב שירים\סיפורים? כן 14. משתדל לאכול בריא? יאפ 15. חושב על עצמך לפני אחרים? זה הפך להיות פאק כבר.. כן
16. חוסך כסף? לפעמים 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לפעמים.. תגדירו שטויות
18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? אחת ונזכרתי למה זה כ"כ מגעיל.. 19. קונה מתנות? ברור 20. חושב שאתה בנאדם טוב? משתדלת האם אי פעם.. 21. שיקרת? יש מישהו שלא
22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן
23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? לאמא שלי בעיקר.. אבל כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן. 25. ישנת עם רדיו דלוק? ברור 26. עם טלוויזיה דלוקה? ברור 27. לא ישנת יום שלם? יותר..
28. היית במחשב כל הלילה? כן 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? יכול להיות..
31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן
32. חיבקת מישהו מפורסם? כן
33. הופעת על במה? כן פעם אחת בבגרות בספורט וזה הספיק לי
34. גנבת משהו? כן
35. תפסת טרמפ? יאפ 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? גאד NO
37. הלכת לאיבוד? כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא
39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? אני?! מפיתום בחיים לא.. חחחחח כן אני מעשנת
מה הדבר האחרון.. 41. שאכלת? לחמניה עם גבינה 42. שקנית? דיסק אנפלגד של היהודים ואת השני של אלג'יר בפעם השנייה. 43. ספר אחרון שקראת? שובו אליי- הרב אבינר 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? אהבה קולומביאנית 45. הופעה אחרונה שהיית? שלום אסייג ברחובות. 46. דיסק אחרון ששמעת? אלג'יר- מנועים קדימה 47. שיר אחרון ששמעת? יום אחד- אלג'יר 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? דוד- דודי לוי 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? דברים לאבא שלי 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? ישראבלוג, ופורומים אחרים בתפוז 51. אדם אחרון שראית? נועם פורר ואת אמא שלי פה בבית וכאלה. 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? נועם 53. אדם אחרון שחיבק אותך? דייבי
54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? סיווני, טלי ודייב 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אבא אהובים- 56. צבע אהוב? כחול, שחור, כתום 57. סרט אהוב? מלך האריות- דיסני 58. ספר אהוב? האלכימאי 59. זמר\ת\להקה אהובה? וואו יש המון..
אביב גפן, עברי לידר, אלג'יר, היהודים, הכנסייה וכו' וכו'.. 60. דיסק אהוב? אין אחד.. יש מליון וחצי
61. שיר אהוב? סוף העולם- אביב גפן 62. תוכנית טלווזיה אהובה? מופע שנות ה70 63. מאכל אהוב? לאדעת. 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אבא שלי.. חבר הכי טוב שלי, חברה הכי טובה שלי.. ועוד איזה מישהו
65. מקצוע אהוב? היה.. צילום. 66. זמן ביום? לילה
67. ממתק\חטיף אהוב? שוקולד 68. אתר אהוב באינטרנט? תפוז
69. ערוץ אהוב? 3, 24, 10 וביפ 70. קליפ אהוב? אנערף... העדפות- 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? תה 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? פלאפון.. נראה לי
75. סלקום או אורנג'? אורנג'.. 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? מה שבא
78. ירח או שמש?
79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום?
קור ולהתחבק עם מישהו כדי להתחמם 81. אילת או חרמון? חרמון.. דפנטלי. 82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות
83. קרמבו או גלידה? קרמבו!? 84. לילה או יום? לילה
85. דיסקמן או מערכת? מה שבא. 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית בעיקר 87. השיר שלנו או מיכאלה? השיר שלנו
88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? גם וגם 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם
92. פסטיגל או פיטר פן? פסטיגל נראה לי. 93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? לא ולא.. ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? הכל 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? לאידעת 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא 99. האם נהנת לענות עליו? משעשע + 100. תן ציון לשאלון. 7.5

Eloola

New member
החלטתי להצטרף רשמית..

עד היום הכרתם אותי כ sLoVaKit שלא מרפה מכם, אבל אחרי שקניתי את 'רוץ ילד' ביום חמישי, ואת הצהוב בשבוע שלפניו [היה לי שוונג כזה של לקנות דיסקים של אותה להקה..], הבנתי באיזה להקה אגדית מדובר , והצטרפתי בשם אחר שלא משייך אותי רק לרד הוט צ'ילי פפרז. [ע"ש הלל סלובאק ז"ל] עכשיו תצטרכו לסבול אותי עוד קצת... והנה תכירו אותי קצת - על עצמך- 1. שם: אלה 2. גיל: עוד חודשיים 14 3. מיקום בארץ: ירושלים האם אתה- 4. מאחר הרבה? ממש לא 5. עובד? לא 6. אוהב את המשפחה שלך? כן 7. אוכל מילקי? לא 8. יש לך אובססיה\סטייה? יש הרבה.. 9. אוהב חורף? לא פיכסס.. 10. מבריז הרבה מביצפר? לא 11. מדבר הרבה בטלפון? לא 12. מקבל ציונים טובים? אפשר להגיד.. 13. כותב שירים\סיפורים? יאפ 14. משתדל לאכול בריא? לא 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לא יודעת.. 16. חוסך כסף? כשיש לי 50 שקל, תספרו עד 5 והם כבר לא קיימים. 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? דיסקים זה שטויות...? 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? אפילו 2 19. קונה מתנות? אממ... לא נראה לי.. 20. חושב שאתה בנאדם טוב? כן למה לא.. האם אי פעם.. 21. שיקרת? כמובן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? יכול להיות
23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן.. 25. ישנת עם רדיו דלוק? אני ישנה עם דיסקמן בפול ווליום. 26. עם טלוויזיה דלוקה? לא אין לי טלויזיה בחדר.. 27. לא ישנת יום שלם? אפילו יומיים.. בדקתי את הגבולות שלי. 28. היית במחשב כל הלילה? זה מה שאני עושה כל לילה.. 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? כן. בת דודתי דחפה לי פסטרמה לפה באישורי.. [אני לא אוכלת בשר..] 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא 32. חיבקת מישהו מפורסם? אבי נמני נחשב..? 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? לא 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא, מה זה השאלה הזו..? 37. הלכת לאיבוד? כן.. 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? אויי לא יש בי משהו שפוי.. 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? לא מה הדבר האחרון. 41. שאכלת? לחמניה ריקה. 42. שקנית? 'רוץ ילד' של הכנסייה. :) 43. ספר אחרון שקראת? אולי 'love or money' באנגלית בכיתה ז'. אני מאלה שקוראים רק כשמבקשים מהם. 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? 'ספיידרמן 1'. שמרתי על אחיי המעצבנים. 45. הופעה אחרונה שהיית? לא הייתי מעולם. 46. דיסק אחרון ששמעת? אני שומעת את הצהוב ברגע זה ב'מדייה פלייר'.. 47. שיר אחרון ששמעת? 'אגדה מוזרה', ברגעים אלו. 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? 'ואת מתפשטת'. 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? עבודה בג"ג. 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? 'נענע'. 51. אדם אחרון שראית? אחי הקטן . 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אמא שלי. 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אחי .. [יווו! אלה ענתה לי בקללות ולא במכות! איזה אחות טובה את..! ] 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? בת דודה שלי. [ראה חטא הפסטרמה..] 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אחי.. אהובים- 56. צבע אהוב? שחור ואדום. 57. סרט אהוב? 'שר הטבעות 3' 58. ספר אהוב? אין כזה.. 59. זמר\ת\להקה אהובה? אווו הוו... guns 'n' roses, rhcp, אירוסמית, כנסיית השכל, יוני בלוך, שייגעצ, אביב גפן [במינון נמוך ביותר..], ועוד כמה שלא עולה כרגע.. 60. דיסק אהוב? האוסף האחרון של הגאנס. 61. שיר אהוב? patience של הגאנס. 62. תוכנית טלווזיה אהובה? 'ארץ נהדרת' השולטת, ו'טירונות' האימפריה. 63. מאכל אהוב? פיצה. יאמ! 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אממ... אמאבא, אחים שלי, דודים , חברים, אהובי .. בקיצור כמעט כל מי שאני מכירה. 65. מקצוע אהוב? אומנות. 66. זמן ביום? לילה. לישוני... 67. ממתק\חטיף אהוב? במבה ו'פסק זמן'. 68. אתר אהוב באינטרנט? 'נענע' ו'תפוז'. 69. ערוץ אהוב? VH1 70. קליפ אהוב? Califonication של הפפרז. העדפות- 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? אני קטנה בשביל קפה ותה אני שונאת. 73. כתום או צהוב? צהוב. בית"ר י-ם בנשמה. 74. טלפון או פלאפון? טלפון 75. סלקום או אורנג'? סלקום 76. שוקולד מריר או חלב? מריר 77. שיער אסוף או פזור? תלוי למי.. אני.? אסוף.. 78. ירח או שמש? wtf??? 79. קולה או ספרייט? קולה! יאממממי! 80. קור או חום? חום! ורק חום! סאונה! 81. אילת או חרמון? אילת! 82. עיינים ירוקות או כחולות? תלוי למי. לאהובי היקר יש עיניים כחולות, אז אולי כחולות.. רגע רגע, אבל לחברה שלי היפייפיה יש ירוקות, עזבו אני מבולבלת.. 83. קרמבו או גלידה? גם וגם.. 84. לילה או יום? לילה. אבל לילה חם. לילה אילתי. 85. דיסקמן או מערכת? דיסקמן!! 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? גם וגם. עד לפני חודש הייתי אומרת לכם 'לועזית', אבל מאז שאני שומעת את יוני בלוך וכנסיית השכל, אז גם עברית מקבלת אצלי ריספקט. 87. השיר שלנו או מיכאלה? מיכאלה. 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? להשאיר מלוכלך.. אני עצלנית כרונית.. 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם 92. פסטיגל או פיטר פן? שיט, לא זה ולא זה... עולמנו הקט מידרדר לו... 93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית.. 94. סבון רגיל או נוזלי? רגיל 95. ביצפר או צבא? אני קטנה בשביל נוסטלגיה. ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? 'ירח או שמש?' 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? כנ"ל 98. השאלון ארוך מידי לדעתך?לא 99. האם נהנת לענות עליו? יאפ! 100. תן ציון לשאלון. 9.5

N o l o g o

New member
שלי..:)

למרות שכבר עניתי עליו..עונה שוב..:) על עצמך- 1. שם: שיראל 2. גיל:17 וחצי 3. מיקום בארץ: ראשל"צ האם אתה- 4. מאחר הרבה? לא תמיד מקדימה 5. עובד? הלוואי 6. אוהב את המשפחה שלך?
7. אוכל מילקי? לא 8. יש לך אובססיה\סטייה? יאפ 9. אוהב חורף? הכי כיף לרקוד
10. מבריז הרבה מביצפר?
מי אני?! מה פתאום חח 11. מדבר הרבה בטלפון? לא כלכך הרבה 12. מקבל ציונים טובים? משהו כזה 13. כותב שירים\סיפורים? כן 14. משתדל לאכול בריא? ברור ברור שלא 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לא.. 16. חוסך כסף? מדיי פעם 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לא..עכשיו רק הצלחתי לפתוח אותו סופסופ 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? אפילו 4.. 19. קונה מתנות? רק שאני יודעת בטוח מה הבנאדם רוצה..:) 20. חושב שאתה בנאדם טוב? אממ לודעת.. האם אי פעם.. 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא שידוע לי.. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כןןן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן, עדיף מלהיות צבוע 25. ישנת עם רדיו דלוק? יאפ 26. עם טלוויזיה דלוקה? כל לילה 27. לא ישנת יום שלם? חח רק יום? 28. היית במחשב כל הלילה? יאפ, לא אטרקצייה 29. היית בחו"ל? נופ, העדפתי חדר לבד
30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?כן ואחרכך הקאתי..:) 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? במזל לא 32. חיבקת מישהו מפורסם? כן..השבוע את גלעד שגב
33. הופעת על במה? אי שם בכיתה ז' 34. גנבת משהו? סוכריות גומי? 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא..זה מגעיל 37. הלכת לאיבוד? חח כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? פעם לפני שזה נהיה מכור.. 39. נשברה לך שן? חח כן ואפילו עקרו לי אותה.. 40. עישנת סיגריה? יאפ מה הדבר האחרון.. 41. שאכלת? שקדי מרק חח 42. שקנית? חולצה ונעליים 43. ספר אחרון שקראת? חוכמת הבייגלה 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? בקולנוע הנוסע השמיני נגד הטורף ובבית אפקט הפרפר..
45. הופעה אחרונה שהיית? גלעד שגב בבארבי 46. דיסק אחרון ששמעת? ירמי קפלן..
47. שיר אחרון ששמעת? אסף אמדורסקי - יקירתי 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? אביתר בנאי- תתחנני אלי ובואי תגלי לי את הסוד שלך (מהתוכנית של שמוליק טיאר..וכל זה בזכות החברים שלי..) 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? וואי שנים לא הדפסתי חח אולי עבודה על בית לונישטיין.. 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? שירונט 51. אדם אחרון שראית? אמאבא 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? חברה שלי 53. אדם אחרון שחיבק אותך? חברה שלי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא 55. אדם אחרון שצעקת עליו? וואי לא צעקתי הרבה זמן על מישהו חח אהובים- 56. צבע אהוב? בא לי כחול (בדרכלל זה אדום ושחור..
) 57. סרט אהוב? זה משתנה..לקחת חיים ואפקט הפרפר זה טוב 58. ספר אהוב? פרחים בעליית הגג מעולה..!! 59. זמר\ת\להקה אהובה? וואי יש הרבה..כל מה שקשור ברוק וישראלי..
60. דיסק אהוב? דיסק שהכנתי עם מלא שירים יפים..:) 61. שיר אהוב? משתנה לפי תקופה, כרגע זה קולה וברה - ירמי קפלן 62. תוכנית טלווזיה אהובה? חברים ג'אג 63. מאכל אהוב? צ'יפס? 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? המשפוחה והחברים שלי..לא מוותרת עליהם! 65. מקצוע אהוב? ספרות תנך והיסטוריה 66. זמן ביום? לילה 67. ממתק\חטיף אהוב? פעם זה היה דובונים היום כלום 68. אתר אהוב באינטרנט? לודעת 69. ערוץ אהוב? 3 70. קליפ אהוב? בקושי רואה טי וי.. העדפות- 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? קולה 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? פלאפון 75. סלקום או אורנג'? פלאפון חח 76. שוקולד מריר או חלב? אפאחד מהם 77. שיער אסוף או פזור? אסוף 78. ירח או שמש? שמש 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? חום 81. אילת או חרמון? ברור שחרמון..!! 82. עיינים ירוקות או כחולות? שניהם מדהימים.. 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? בבית מערכת בחוץ דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית 87. השיר שלנו או מיכאלה? אפאחד.. 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות (רק חבל שזה רק מילולי..) 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם 92. פסטיגל או פיטר פן? חח אין לי מושג 93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? ביצפר..הכי כיף..:) ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? עם המנה חמה.. 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? אותה שאלה חח 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? הלכה לי היד אבל לא נורא חח 99. האם נהנת לענות עליו? כן..:) 100. תן ציון לשאלון. 9

N o l o g o

New member
../images/Emo9.gif

יה תודה בובה..:) יש לי חברה שגם קוראים לה מריאנה.. והצחקת אותי, אכלת מנה חמה בלי מים אבל לראות אקזיט מהתחלה ועד הסוף זה איכס

cowgirl Ms

New member
מה... זה טעים ../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

וואו, יש עוד אנשים בעולם עם השם שלי.... *.* פעם עוד איכשהו הייתי עוצרת עלהם מדי פעם ורואה כמה דקות עד שהייתי חוטפת קריזה, אבל מאז שהם שמו אצלהם את דגל הגאווה עם וורוד במקום כתום התחלתי לשנוא אותם רשמית. כה חבל שהחזירו אותם לשידור :<.

N o l o g o

New member
../images/Emo6.gif

טעים..?זאת המילה..?חחח וכן יש עוד אנשים בעולם עם השם הזה..:) ואקזיט, נהיה ממוסחר מדיי לטעמי.

למעלה