שאלון

B laC k G iR l

New member
../images/Emo9.gifשאלון../images/Emo121.gif

קרדיט לפורום בלאק אייד פיז
קודם כל תעשו רשימת של 11 שירים עכשיו לא עונים על השאלה איך שצריך צריך לרשום את שם השיר שאתם שומעים וזה יצא מצחיק
לצורך העיניין שתבינו אני אענה.. 1.מה שלומי היום ? 2.איך יקראו לבעלי\אישתי? 3.מתי המלחמה תסתיים? 4.מה העולם חושב עלי ? 5.השיר שמשקף אותי ? 6.הלהקה שאני אוהב ? 7.מה יהיה הכינוי הבא שלי ? 8.איך אני מרגיש היום ? 9.איזה יום היום? 10.כמה ילדים יהיו לי ? 11.מה התחביב שלי . 1.מה שלומי היום ?
השקט שנשאר(שירי מימון) 2.איך יקראו לבעלי\אישתי?crazy in love (ביונסה וגיי זי)
3.מתי המלחמה תסתיים?pump it(בלאק אייד פיז)
4.מה העולם חושב עלי ?hips don`t lie(שאקירה)
5.השיר שמשקף אותי ?אהבה קטנה(שירי מימון)
6.הלהקה שאני אוהב ?מי אפנס(בלאק אייד פיז)
7.מה יהיה הכינוי הבא שלי ?deja vu(ביונסה וגיי זי)
8.איך אני מרגיש היום ?beep(פוסיקאט דולס)
9.איזה יום היום?beautiful(כריסטינה אגילרה)
10.כמה ילדים יהיו לי ? 5 munitos (רבלדה)
11.מה התחביב שלי .hey mama(בלאק אייד פיז)
מוזר אבל מעניין חח

B laC k G iR l

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo121.gif

אבל נתתי דוגמא.. נו את צריכה לעשו רשימה של שירים מ1 עד 11 ואז נגיד השיר הראשון זה לאן שלא תלכי אז את כותבת לאן שלא תכלי בשאלה הראשונה..חח

עונה. חחחחח........................

1. מה שלומי היום? זמן מסיבה (היי פייב) 2.איך יקראו לבעלי\אישתי? מותק (היי פייב) 3.מתי המלחמה תסתיים? כמה עוד אפשר (הראל סקעת) 4.מה העולם חושב עליי? צועקת אהבה (היי פייב) 5.השיר שמשקף אותי? כמה כוח יש ללב שבור (שירי ורן) 6.הלהקה שאני אוהבת? Give Me A Hfive (היי פייב) 7.מה יהיה הכינוי הבא שלי? תלך כפר עליי (שרית חדד) 8.איך אני מרגישה היום? בין כל הבלאגן (שרית חדד) 9.איזה יום היום? יום מעונן (היי פייב) 10.כמה ילדים יהיו לי? ילדי התישעים (היי פייב) 11.מה התחביב שלי? כשאתה כאן (נינט) יצא יפה. חחחחחחחח................

ady18

Well-known member
מנסה ...

. מה שלומי היום? קליפה 2.איך יקראו לבעלי\אישתי? שמעון השכן 3.מתי המלחמה תסתיים? זמנים משוגעים 4.מה העולם חושב עליי? תגידי לי את 5.השיר שמשקף אותי? אם אלה החיים 6.הלהקה שאני אוהבת? 7.מה יהיה הכינוי הבא שלי? אביתר 8.איך אני מרגישה היום? 9.איזה יום היום? מישהו לרוץ איתו 10.כמה ילדים יהיו לי? 11.מה התחביב שלי?כמה עוד אפשר

just adiki

New member
.....

1.מה שלומי היום ?"all by my self"-תשובהדי מפחידה בהתחשב בעובדה שברגע זה אחותי ואמא שלי טסו לגרמניה ואני נשארת לבד בבית לשבוע!!(סלין דיון) 2.איך יקראו לבעלי\אישתי?אמדאוס מה זאת אומרת? חח בכל אופן השיר שיצא "genom allt"-שזה דרך הכל בשוודית(קרולה הגקוויסט) 3.מתי המלחמה תסתיים?"mambo"(הלנה פפריזו) 4.מה העולם חושב עלי ?"my number one"(הלנה פפריזו) 5.השיר שמשקף אותי ?"die for you"("אנטיק"-הלנה פפריזו) 6.הלהקה שאני אוהב ?"השקט שנשאר" (שירי מימון) 7.מה יהיה הכינוי הבא שלי ?"fangad av en stormvind"(קרולה הגקוויסט) 8.איך אני מרגיש היום ?"the light in our soul"(הלנה פפריזו) 9.איזה יום היום?"jag ger allt" בשוודית-אני נותנת הכל (קרולה אגקוויסט) 10.כמה ילדים יהיו לי ?pour que tu m'aimes encore" שאין לי מושג מה זה אומר (סלין דיון) 11.מה התחביב שלי ? never let you go" (דימה בילאן)
זה לא יוצא משהו.. חוץ מהשאלה הראשונה והשיר שמשקף אותי שיצא אחד השירים שאני הכי אוהבת בעולם הכל ממש לא קשור..

יאללה עניתי לפני שאני הולכת להתארגן

1.מה שלומי היום ?אהבה קטנה (שירי מימון)
2.איך יקראו לבעלי\אישתי?לאן שלא תלכי (שירי מימון)
3.מתי המלחמה תסתיים?השקט שנשאר( שירי מימון)
4.מה העולם חושב עלי ?יום טוב (עברי לידר)
5.השיר שמשקף אותי ?Invisble (אשלי סמפסון)
6.הלהקה שאני אוהב ?זה לא אותו דבר (עברי לידר)
7.מה יהיה הכינוי הבא שלי ?בכל מקום (שירי ושלומי שבת)
8.איך אני מרגיש היום ?ביום שמש יפה (עברי לידר)
9.איזה יום היום?עבד של זמן (ריטה)
10.כמה ילדים יהיו לי ?עוד לילה (הדורבנים)
11.מה התחביב שלי? Aint no other man(כריסטינה אגילרה)

D o r B

New member
חחחחחחחחח מגניב../images/Emo3.gif../images/Emo216.gif

1.מה שלומי היום ? פרח השכונות
2.איך יקראו לבעלי\אישתי? כשאתה כאן
3.מתי המלחמה תסתיים?לאן שלא תלכי. לא קשור
4.מה העולם חושב עלי ?יש לי אשה מטומטמת
5.השיר שמשקף אותי ? אם אלה החיים
6.הלהקה שאני אוהב ? לשם
7.מה יהיה הכינוי הבא שלי ? רוחות מלחמה (?!) 8.איך אני מרגיש היום ? זיכרון 9.איזה יום היום? הדרך אל האושר
10.כמה ילדים יהיו לי ? עוד לילה.
11.מה התחביב שלי . דואט פרידה (?!)

עונה../images/Emo2.gif../images/Emo95.gif../images/Emo90.gif

1.מה שלומי היום ? חושב עלייה
(אטרף) 2.איך יקראו לבעלי\אישתי? השקט שנשאר
3.מתי המלחמה תסתיים? מאוחר מידי (ריטה) 4.מה העולם חושב עלי ? סקסית
(אקזיט) 5.השיר שמשקף אותי ? לאן שלא תלכי
(המלכה
) 6.הלהקה שאני אוהב ? הנעלולים (יש שיר כזה ויש לי אותו!! אמן לא ידוע) 7.מה יהיה הכינוי הבא שלי ? אני כבר לא שלך
(
) 8.איך אני מרגיש היום ? אהבה קטנה (
) 9.איזה יום היום? קיץ (איה כורם) 10.כמה ילדים יהיו לי ? everything im not
11.מה התחביב שלי? משהו ממני
(סקעת)

למעלה