שאלה

אפשר להמליץ על מכון אחר?

אני משערת נכון ומדובר על ואוצ'ר חיילים? מהיכרות עם לא מעט אנשים שעברו את זה - באנקורי הקורס חיילים הוא הקורס ששולחים אליו את המורים החדשים כדי "להתאמן ולהתנסות" בשביל קורסים רווחיים יותר וככה גם הקורסים נראים. לחמן שייכת לקבוצה שקידום שייכת אליה, ואת באמת לא רוצה לדעת איך מלכלכים עליהם שם, גם כאן מתייחסים ללחמן כנחות מקידום. אם יש לך אפשרות לכי תעשי את הקורס של גבע, הקורס מצויין ויש להם תוצאות מצויינות.

ט ו ל ה 1

New member
../images/Emo9.gif

כן, ואוצ'ר חיילים. ממש מבאס לשמוע שזה הולך ככה לחיילים משוחררים. חח אז לא הבנתי איפה יותר כדאי לעשות את הפסיכומטרי... אני אהיה בכיתה רק של חיילים משוחררים שקיבלו את הואצ'ר?

אני אישית לא ממליצה על אף אחד מהם

בעיקר בגלל שאני לא עברתי את הקורס הזה בעצמי אבל הפיתרון הטוב ביותר מבחינתך לדעתי זה לגשת לפורום פסיכומטרי ולשאול אנשים שבאמת עשו את הקורסים עם הואוצ'ר

alomm

New member
חברים שלי קיבלו ואוצ'ר והלכו ללחמן

והם 15 בכיתה שזה לא רע למרות הכל

Musi© Gi®l

New member
את בטוחה במה שאת כותבת ?

אני בוודאות יודעת שלפני שנתיים לא היה קורס נפרד של אנקורי חיילים- וחיילים עם וואוצ'ר עשו קורס רגיל לגמרי עם האנשים ששילמו בסביבות ה 4 אלף.

באיזה מהם?

ידיד שלי לפני שנה וחצי עשה באנקורי קורס חיילים ממה שהבנתי מהמורה שלי בקידום (שכאמור מחזיקים בלחמן) ללחמן יש קורסי חיילים בנפרד

אני עשיתי קורס חיילים, ב1500 ש"ח

המדריכה שלי היתה מעולה והדריכה קודם לכן בקידום.. זה נורא תלוי

אה זאת היתה כיתה רגילה, היו כאלה ששלמו

מחיר מלא, אבל הרוב היו משוחררי צבא או אנשים שקבלו הנחות כאלה או אחרות. אבל יחסית לזה שזה קורס זול- מקבלים המון ספרים וחוברות וכו'

למעלה