שאלהההה

ILANA360

New member
../images/Emo9.gifשאלהההה

של מי הגל של מי שיותר קרוב לשבירה או מי שמתחיל לחתור ראשון ולעמוד??? כשיש ים מלא גולשים

קרנו

New member
תראי

נתחיל מזה שמי שקרוב יותר לשבירה הוא גם יהיה זה שאוטומטית יעמוד קודם אלא אם כן הגולש השני הוא לונגבורדר ככה שבסיכומו של דבר מי שקרוב יותר לשבירה אלא אם השני לונגר והוא כבר על הגל . לדאובוני כל זה לא כ"כ תקף בארץ במיוחד בקיץ אלא אם אתה משחרר כמה צעקות

ILANA360

New member
אז זהו..

אבל אני לא מבינה בא גל אז איךל הבן אדם יודע שזה הגל שלו ..אני יכולה לצעוק הפ הפ גם מהעומק זה לא אומר שהגל שלי

קרנו

New member
עזבי אותך

מכול ההופ שמופ תחתרי לגל תסתכלי שמאלה ימינה לפני שאת עומדת , יש מישהו על הגל תרדי , לא אז יאלא ההופ הזה לא נועד בכלל בשביל להגיד שהגל שלך אלא להזהיר אחרים שעומדים לרדת לך לגל כשאתה כבר!!! עליו בארץ כל פישר שרואה גל באופק מתחיל לצעוק הופ בחול לא שומעים ואף אחד לא צועק

ILANA360

New member
כי לא הבנתי

ההיתי היום עם גולשים ותכננו על אותו גל והם חותרים וצועקים לי הופהופ..למה שאני אעזוב תגל בגלל שהוא צעק שהוא בחתירה כי פשוט ראיתי גם כול הזמן שאני במים אנשים רבים על הגלים כמו ילדים קטנים וכמעט יש מכות אפילו לפעמים חחחח תודה אגב:)

קרנו

New member
כמו שאמרתי

אל תשימי לב להופ , תחתרי ותסתכלי אם יש מישהו על הגל לפני!!! שאת עומדת אם כן תרדי מהגל אם לא הוא שלך אבל בעקרון למי שיותר קרוב לשבירה יש זכות עליו , בחו"ל יש אשקרה תור בפיק מישהו תופס וכולם מתקדמים כמו בתור בבנק

או שתיקחי חוואה....

השאלה היא האם תצאי מהמים..... שנים שלא הייתי בפורום.. משהו השתנה?

קרנו

New member
בטח

טבעה מיכלית עם פפריקה תימנית מול מרינה אשקלון ומאז כל גל הוואי

sfl

New member
חחחחחחחחח

:] שמעו,כשאני בפלמח''ים בתכלס יש יל כבוד כי אני בת אז אפחד לא בא וחותך אותי ולוקח לי תגל. אבל בעקרון עלאפדח לא עובד הקטע של '' אם יש כבר מישו אז תוותרי על הגל''.כולם נכנסים דוחפים..הכל.. זה מעצבן.

תכלס...

הגל שייך למי שיותר קרוב לשבירה וחותר על הגל , אבל, ויש אבל, זה לא אומר שלגולשים אחרים אסור לחתור על אותו גל! רק שיהיו מודעים לכך שאם הגולש שקרוב יותר לשבירה הצליח לתפוס את הגל אז הם יוותרו עליו. לפעמים, גולשים בעלי ניסיון כבר יודעים לנתח את המצב ויודעים אם יש לאותו "גולש קרוב לשבירה" סיכוי לתפוס את הגל ולכן הם תופסים אותו. *****לגבי לונגבורדים***** בתור גולש לונגים מושבע אני הייתי שמח אילו הגל היה שלי בכל מצב , אבל לא כך!!!! אם אני רוצה שהגל יהיה שלי עלי להיות מעל כולם וקרוב יותר לשבירה. מה לעשות, יש חוקים וכולם צריכים לכבד אותם. אגב, ללונגים לא תהיה בעיה לשבת גבוה מעל כולם ולתפוס איזה גל שבא להם ולכן מראש אין בכלל ויכוח למי שייך הגל. ואם בכל זאת יושב ביניכם איזה לונגי אז שישחק לפי הכללים אחרת תשלחו אותו 15 מטר למעלה , למקומם של הלונגים , שיריב איתם על גלים!

למעלה