קיבלתי 680!

sohodf

New member
../images/Emo9.gif קיבלתי 680! ../images/Emo9.gif

וויייייייי! אמנם בסתר ליבי קיוויתי למעל 700, אבל זה לא קרה... בכל מקרה למדתי ברצינות, עם עומס של י"ב, ופסיכו' ראשון, ואני לא הולך לעשות לעצמי את זה שוב.. ביררתי דרך אוניברסיטת ב"ש, למי שמתעניין, אז אין פירוט, אבל אני בטוח שהכמותי דפק אותי...:\ בכל מקרה, אני מרוצה! וזה מספיק למה שרוצה...

sohodf

New member
וד"א...

עשיתי קורס באנקורי אצל אייל שבח, שהם מצויינים, ועשו יופי שלל עבודה סבלנית וחרוצה בהכנה שלי למבחן הבלהות הזה...

blinky17

New member
כל הכבוד לך!!!!!

סוף סוף יש פה מישהו שמרוצה מהציון שלו!!!! 680 זה גדול, ענק!!!! שיהיה לך בהצלחה!!!!

sohodf

New member
נבחנתי במועד אפריל...

הצקתי קצת לאוניברסיטה והנה הפירוט : 146 אנגלית (פטור! ובגדול!) 118 כמותי (מחורבן, אבל חשבתי שזה מה שידפוק לי...) 139~ מילולי (את הציון הזה לא נתנו לי, אבל זה בערך מה שצריך ליות בשביל 680...)

איך להשיג את הציון?

איך השגת את הציון? אפשר דרך האתר של האוניברסיטה אבל צריך קוד סודי איך משיגים את הקוד והאם זה רק לאנשים שכבר שנים מתקדמות באוניברסיטה?

sohodf

New member
כמו שכתבתי...../images/Emo150.gif

תתקשר לאוניברסיטת בן גוריון (למרכזיה), תקיש 111 (תחכה קצת, אבל זאת השלוחה הסופית) תחכה איזה 100 צלצולים כדי שמישהו יועיל בטובו לענות, ואיזה זקן עם קול של מעשן כבד ישאל אם נרשמת. תגיד שלא, אבל אתה מתכוון, ותמציא איזה מסלול. תן לו תעודת זהות, והוא יוציא את הציון שלך מהמסוף... אלגוריתם פשוט וקל לעקיבה...:) בהצלחה!

nosa85

New member
אם אני מתקשרת עכשיו..

יש סיכויי שמישהו יענה? או עדיף שאחכה למחר?

למעלה