עוד שאלה....

ORI12345

New member
../images/Emo9.gifעוד שאלה....

אני שואלת בשביל חברה, באיזה תחומים יכול להשפיע שינוי שם? חברתי שינתה את שמה, אבל השם הישתנה בעיקר בתעודת הזהות, כלומר שמה בתעודת הזהות לפני היה: 9 1 5 5. שמה הראשון היום בתעודת הזהות:9 6 5 1 ושמה השני היום: 6 2 3 1. אבל כל השנים קראו לה בסביבתה 9 6 5 1, בלי קשר לשינויים ולתעודת הזהות. שם מישפחה: 4 1 1 4 5 9. תאריך הלידה: 5.9.1953 השאלה שלה אך תחלופת השם משפיעה אם ביכלל, והאם כל השינויים הקיצוניים והמטורפים שהיא עוברת בחיים הם עקב שינוי השם או שאן קשר? אני מקווה שלא בילבלתי אותכם...
תודה

שינוי שם

השם שאדם קיבל בלידתו זה מלווה אותו לאורך חייו. יש אפשרות לשנות שם או להוסיף שם שיכול לעזור לאדם להיתמודד מול האתגרים שהוא נימצא. שם חדש בשביל שזה ישפיע חייב האדם להיתחבר אליו. בשביל לשנות שם או להוסיף חייב בבדיקה מעמיקה,וזה יעשה ע"י קבליסט מוסמך. כל אות בשם יש לה משמעות וכן מיקומה. אילן.

עינת

New member
רק הערה קטנה בנוגע לשינוי שם

אילן אתה מוכן להסביר לי מה זה קבליסט מוסמך??? מי נתן לו הסמכה??? שינוי שם יעשה על ידי נומרולוג בעל נסיון ומקצועי בתחומו הוא יכול להיות נומרולוג קבלי וגם נומרולוג אוניברסלי. לתשומת ליבך ולתשומת לב הפונים.

עינת-התיחסות לשינוי שם

קבליסט מוסמך הכוונה לאדם שמבין את כח האותיות את המשמעות של צירופי אותיות,חישוב שם אדם עם שמות הוריו וכמובן תאריך לידתו. לדעתי נומרולוג רגיל לפי מה שמכנים נומרולוג מערבי לא יכול לתת תשובה כמו נומרולוג קבלי שיש לו את כל הנתונים במיוחד שזה קשור לשינוי שם. מה דעתך? אילן.

עינת

New member
דעתי היא

שלאף אחד אין מונופול על האל אל אחד הוא לכולם וכך גם חכמת הנומרולוגיה נומרולוג בעל אחריות ונסיון יודע את העבודה גם אם אין לו כיפה על הראש ותשובתו בעקבות בדיקה מעמיקה של כל המפה. יש מי שמציגים עצמם כקבליסטים אך חוץ מרוח וצילצולים אין בהם כל איכות כמו נומרולוגים אחרים שמציגים עצמם כמומחים אך גם הם עוסקים יותר בשואוו. אני חושבת שלשינוי שם יש מקום לפנות לנומרולוג אחראי ואיכותי שעושה עבודתו נאמנה.

למעלה