~~~~מבזק חדשןת מיוחד~~~~ אם לא תמתן את ההתנהגות שלך אתה תראה הודעה לבנה שתתחיל במשפט: "גולש יקר"
L Lolita Gelolita New member 8/6/06 #40 ~~~~מבזק חדשןת מיוחד~~~~ אם לא תמתן את ההתנהגות שלך אתה תראה הודעה לבנה שתתחיל במשפט: "גולש יקר"
M Ms UnderstOod New member 8/6/06 #42 ואם... ואם נעשה עצומה, וכל חברי הפורום יחתמו (והם יחתמו) משו בנוגע אלייך ושאת מציקה וכולם שואפים שהאינטרנט שלך יתאבד (והוא יתאבד, כי דוגרי, כמה הוא יכול לסבול..) האם זה יגרום לשמרית לחסום אותך? אני מאמינה שכן אוו, בואו נבדוק~!!
ואם... ואם נעשה עצומה, וכל חברי הפורום יחתמו (והם יחתמו) משו בנוגע אלייך ושאת מציקה וכולם שואפים שהאינטרנט שלך יתאבד (והוא יתאבד, כי דוגרי, כמה הוא יכול לסבול..) האם זה יגרום לשמרית לחסום אותך? אני מאמינה שכן אוו, בואו נבדוק~!!
L Lolita Gelolita New member 8/6/06 #43 תגיד/י מה יש לך איתי? ככה זה לכולם? בכל מקרה... שאיפותייך יתגשמו כי הרגע מצאתי את מה שחיפשתי... ואני אחזור לניק הישן שלי ואצא מפה... <יש> צ'או.
תגיד/י מה יש לך איתי? ככה זה לכולם? בכל מקרה... שאיפותייך יתגשמו כי הרגע מצאתי את מה שחיפשתי... ואני אחזור לניק הישן שלי ואצא מפה... <יש> צ'או.
I id0a New member 8/6/06 #45 פעם ראשונה שזה בא מהלב אופיר אני אוהב אותך!!! בזכותכם (ובזכות המאמצים האדירים של ארגון אופיף שאת חלק ממנו לפי הבנתי) הילדה הלא מוכרת עזבה את הפורום. תודה תודה תודה לך אופיר.
פעם ראשונה שזה בא מהלב אופיר אני אוהב אותך!!! בזכותכם (ובזכות המאמצים האדירים של ארגון אופיף שאת חלק ממנו לפי הבנתי) הילדה הלא מוכרת עזבה את הפורום. תודה תודה תודה לך אופיר.