סקרון

../images/Emo9.gifסקרון

א. מהו היום הכי אהוב עליכם בשבוע? ב. מהו היום השנוא עליכם בשבוע? ג. האם אתם מאמינים בצרופי מקרים? ד. על מה אינכם מוכנים להתפשר במציאת בן-זוג? ה. על מה התפשרתם, למרות שהיה לכם קשה? ו. חבר/ה נתנו לכם טלפון של בן/ת זוג פוטנציאלים האם התקשרתם? ז. האם אתם חושבים דרך ה... ח. מה תאחלו לזוג, שמתקרצץ סביבכם ורומז לכל העולם שהם בעצם זוג, אך לא מצהיר זאת בגלוי? ט. מה השעה? י. האם אתם מקיימים את עשרת הדיברות?

דרורk

New member
תשובון...

א. כל יום... ב. אין יום כזה... ג. יש מצבים של צירופי מקרים... ד. לא מתפשר על אופי... ה. על אופי לא מגובש... ו. כן... ז. לא... ח. האחל אהבה טובה ומוצלחת... ט. תסתכל בשעון... י. מקיים את עשרת הדיברות שלי...

תשובות

א. מהו היום הכי אהוב עליכם בשבוע? - זה משתנה... ב. מהו היום השנוא עליכם בשבוע?- שבת בדרך כלל ג. האם אתם מאמינים בצרופי מקרים? כן ד. על מה אינכם מוכנים להתפשר במציאת בן-זוג? ה ת א מ ה ,חוש הומור וסקס ה. על מה התפשרתם, למרות שהיה לכם קשה? על סקס ו. חבר/ה נתנו לכם טלפון של בן/ת זוג פוטנציאלים האם התקשרתם? כן ז. האם אתם חושבים דרך ה...- לפעמים ח. מה תאחלו לזוג, שמתקרצץ סביבכם ורומז לכל העולם שהם בעצם זוג, אך לא מצהיר זאת בגלוי? שיהיה בהצלחה- איזו שאלה טיפשית. ט. מה השעה? אותה השעה בדיוק שתראי על התגובה שלי. י. האם אתם מקיימים את עשרת הדיברות? לא

שבוע טוב

א. מהו היום הכי אהוב עליכם בשבוע? כל יום שאני קמה בו עם חיוך ב. מהו היום השנוא עליכם בשבוע? כל יום שאני אקום בו על צד שמאל ג. האם אתם מאמינים בצרופי מקרים? כן ד. על מה אינכם מוכנים להתפשר במציאת בן-זוג? משיכה ה. על מה התפשרתם, למרות שהיה לכם קשה? התפשרתי וזו היתה טעות ענקיתת ו. חבר/ה נתנו לכם טלפון של בן/ת זוג פוטנציאלים האם התקשרתם? לא ז. האם אתם חושבים דרך ה... שילוב לב וראש ח. מה תאחלו לזוג, שמתקרצץ סביבכם ורומז לכל העולם שהם בעצם זוג, אך לא מצהיר זאת בגלוי? הגיע הזמן שתדברו ט. מה השעה? 18.16 י. האם אתם מקיימים את עשרת הדיברות? לא שידוע לי

עונה ../images/Emo140.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

מהו היום הכי אהוב עליכם בשבוע? יום חמישי - מריחים את הסופ"ש ב. מהו היום השנוא עליכם בשבוע? ראשון התחלה של השבוע ג. האם אתם מאמינים בצרופי מקרים? כן ד. על מה אינכם מוכנים להתפשר במציאת בן-זוג? משיכה, אינטלגנציה, קלילות ה. על מה התפשרתם, למרות שהיה לכם קשה? על מראה חיצוני וזה לא עבד , אחרי פעמיים כבר ראיתי שאני לא מסוגלת להמשך אליו ולא יכולתי לשקר ו. חבר/ה נתנו לכם טלפון של בן/ת זוג פוטנציאלים האם התקשרתם? כן ז. האם אתם חושבים דרך ה...הראש וגם מהלב ... ח. מה תאחלו לזוג, שמתקרצץ סביבכם ורומז לכל העולם שהם בעצם זוג, אך לא מצהיר זאת בגלוי? get a rooom ט. מה השעה? 20:31 י. האם אתם מקיימים את עשרת הדברות? כמעט הכל ...

esunshine

New member
../images/Emo66.gifעונה

א. שישי - סופשבוע נחים, נהנים לקראת השבת ב. בדרך כלל ראשון ג. כן ד. אינטלגנציה ה. מתקשה להתפשר על דברים עקרוניים, אולי על מרחק. ו. לא ז. לי אין ז, ובדרך כלל חושבת מהראש, וכמובן מהלב. ח. שיודיעו בראש חוצות, למה המשחקים האלה? ט. שעה טובה. י. חושבת שכן, לפחות את מרביתן.

גלי 1970

New member
../images/Emo41.gif

א. מהו היום הכי אהוב עליכם בשבוע?
כל יום ב. מהו היום השנוא עליכם בשבוע?
אף יום ג. האם אתם מאמינים בצרופי מקרים?
כן ד. על מה אינכם מוכנים להתפשר במציאת בן-זוג?
רשימה ארוכה ה. על מה התפשרתם, למרות שהיה לכם קשה?
גובה ו. חבר/ה נתנו לכם טלפון של בן/ת זוג פוטנציאלים האם התקשרתם?
לא,מי שמכיר אותי לא יתן לי. ז. האם אתם חושבים דרך ה...
? ח. מה תאחלו לזוג, שמתקרצץ סביבכם ורומז לכל העולם שהם בעצם זוג, אך לא מצהיר זאת בגלוי?
אושר והרבה אהבה ט. מה השעה?
6:49 י. האם אתם מקיימים את עשרת הדיברות?

תשובות ../images/Emo13.gif

חמישי (ומה שבא אחריו
). ב. מהו היום השנוא עליכם בשבוע?
ראשון, קשה לי עם השגרה, שמתחילה בצורך לקום בבוקר. ג.האם אתם מאמינים בצרופי מקרים?
לא ממש ד. על מה אינכם מוכנים להתפשר במציאת בן-זוג?
שכל ה. על מה התפשרתם, למרות שהיה לכם קשה?
שכל (כן סתירה, אז מה) ו. חבר/ה נתנו לכם טלפון של בן/ת זוג פוטנציאלים האם התקשרתם?
כן ז. האם אתם חושבים דרך ה...
תלוי מתי . . . ח. מה תאחלו לזוג, שמתקרצץ סביבכם ורומז לכל העולם שהם בעצם זוג, אך לא מצהיר זאת בגלוי?
שיזדיינו כבר
ט. מה השעה?
18:56 י. האם אתם מקיימים את עשרת הדיברות?
לא.

MaYcHuK

New member
תשובות

א. מהו היום הכי אהוב עליכם בשבוע? חמישי ב. מהו היום השנוא עליכם בשבוע?ראשון ג. האם אתם מאמינים בצרופי מקרים? כן ד. על מה אינכם מוכנים להתפשר במציאת בן-זוג? אופי ה. על מה התפשרתם, למרות שהיה לכם קשה? סיגריות ו. חבר/ה נתנו לכם טלפון של בן/ת זוג פוטנציאלים האם התקשרתם? תלוי ז. האם אתם חושבים דרך ה... לב ח. מה תאחלו לזוג, שמתקרצץ סביבכם ורומז לכל העולם שהם בעצם זוג, אך לא מצהיר זאת בגלוי? שיצאו מהארון ט. מה השעה? 18:58 י. האם אתם מקיימים את עשרת הדיברות? נניח

נימשון

New member
../images/Emo110.gif תשובותי

יום שישי ב. מהו היום השנוא עליכם בשבוע?
יום שני ג. האם אתם מאמינים בצרופי מקרים?
כן ד. על מה אינכם מוכנים להתפשר במציאת בן-זוג?
יושר ונדיבות (רגשית בעיקר) ה. על מה התפשרתם, למרות שהיה לכם קשה?
על איחורים ו. חבר/ה נתנו לכם טלפון של בן/ת זוג פוטנציאלים האם התקשרתם?
ברור שכן ז. האם אתם חושבים דרך ה...
דרך הלב? לצערי הרב הרבה פעמים כן ח. מה תאחלו לזוג, שמתקרצץ סביבכם ורומז לכל העולם שהם בעצם זוג, אך לא מצהיר זאת בגלוי?
ללכת הביתה לעשות סקס ט. מה השעה?
אין לי שמץ של מושג י. האם אתם מקיימים את עשרת הדיברות?
לא את כולם

תשובות

אין לי יום אהוב, אבל חמישי סבבה כי הוא מסמל סופ"ש ב. מהו היום השנוא עליכם בשבוע?
ראשון, לא שנוא עליי אבל הכי פחות אהוב, בגלל השביזות ג. האם אתם מאמינים בצרופי מקרים?
מה יש פה להאמין או לא להאמין? יש צירופי מקרים.. ד. על מה אינכם מוכנים להתפשר במציאת בן-זוג?
סטטוס משפחתי, דת, קווי אופי מסויימים ומראה ה. על מה התפשרתם, למרות שהיה לכם קשה?
על כלום ו. חבר/ה נתנו לכם טלפון של בן/ת זוג פוטנציאלים האם התקשרתם?
לא ז. האם אתם חושבים דרך ה...
כן, ברור, דרך המוח ח. מה תאחלו לזוג, שמתקרצץ סביבכם ורומז לכל העולם שהם בעצם זוג, אך לא מצהיר זאת בגלוי?
שאלוהים יעזור להם ט. מה השעה?|שעה| שמונה ועשרים י. האם אתם מקיימים את עשרת הדיברות?
באופן חלקי

תשובוניות

א. יום חמישי - אצלי מתחיל הסופ"ש איך שנגמרת העבודה
. ב. כמובן שיום ראשון. ג. לא יודעת,יש דברים שקורים וקשה להגדיר אותם כצירופי מקרים. אז אולי אני לא באמת מאמינה שיש דבר כזה צירופי מקרים. ד. שיהיה הכי טוב בשבילי - נחמד,בעל חוש הומור,כן,טוב לב. ה. זה ארוך. ו. כן.זה היה מזמן וכבר לא זוכרת מה קרה. ז. הראש? כן. ח. שיתחילו להתנהג כמו שני בני אדם....מאוהבים! ט. עכשיו - 20:39 יום שבת בערב. י. אהממממ,לא אבל אני אוהבת לקיים את מצוות פרו ורבו ק בלי ה"ורבו"
.

שבוע טוב ../images/Emo140.gif

חמישי ב. מהו היום השנוא עליכם בשבוע?
ראשון ג. האם אתם מאמינים בצרופי מקרים?
הם שם עם ובלי אמונה. ד. על מה אינכם מוכנים להתפשר במציאת בן-זוג?
על הבן זוג. ה. על מה התפשרתם, למרות שהיה לכם קשה?
לא חושבת שהתפשרתי. פשרה לא מחזיקה מעמד לאורך זמן בין כה וכה, כך שאי אפשר "לעבוד" על עצמי. ו. חבר/ה נתנו לכם טלפון של בן/ת זוג פוטנציאלים האם התקשרתם?
כן ולפעמים לא. ז. האם אתם חושבים דרך ה...
אני חושבת מכל חור, שקע ותקע. ח. מה תאחלו לזוג, שמתקרצץ סביבכם ורומז לכל העולם שהם בעצם זוג, אך לא מצהיר זאת בגלוי?
מה בדיוק צריך לאחל להם?! ט. מה השעה? 20:47 י. האם אתם מקיימים את עשרת הדיברות? לא זוכרת אותם אפילו

ואני../images/Emo20.gif

א. מהו היום הכי אהוב עליכם בשבוע? שבת ב. מהו היום השנוא עליכם בשבוע? ראשון ג. האם אתם מאמינים בצרופי מקרים? כן ד. על מה אינכם מוכנים להתפשר במציאת בן-זוג? קמצנות ה. על מה התפשרתם, למרות שהיה לכם קשה? גיל צעיר מידי שלו ו. חבר/ה נתנו לכם טלפון של בן/ת זוג פוטנציאלים האם התקשרתם? לא ז. האם אתם חושבים דרך ה...ראש ח. מה תאחלו לזוג, שמתקרצץ סביבכם ורומז לכל העולם שהם בעצם זוג, אך לא מצהיר זאת בגלוי?תפסיקו להתנקנק ולהפר את השקט ט. מה השעה? שתהיו בני אדם י. האם אתם מקיימים את עשרת הדיברות?8 זה בסדר?

magenta73

New member
תשובון...

א. מהו היום הכי אהוב עליכם בשבוע? חמישי ב. מהו היום השנוא עליכם בשבוע? ראשון ג. האם אתם מאמינים בצרופי מקרים? כן ד. על מה אינכם מוכנים להתפשר במציאת בן-זוג? על להתפשר... ה. על מה התפשרתם, למרות שהיה לכם קשה? שלפעמים לא מקבלים כל מה שרוצים... ו. חבר/ה נתנו לכם טלפון של בן/ת זוג פוטנציאלים האם התקשרתם? לא... שיתקשרו אלי... ז. האם אתם חושבים דרך ה... ראש? גם. ח. מה תאחלו לזוג, שמתקרצץ סביבכם ורומז לכל העולם שהם בעצם זוג, אך לא מצהיר זאת בגלוי? שיתבגרו. ט. מה השעה? 20:50 י. האם אתם מקיימים את עשרת הדיברות? לא.

|פטיריה|

א. מהו היום הכי אהוב עליכם בשבוע? חמישי, דה!! ב. מהו היום השנוא עליכם בשבוע? ראשון...דאבל דה!! ג. האם אתם מאמינים בצרופי מקרים? עכשיו כן... ד. על מה אינכם מוכנים להתפשר במציאת בן-זוג? גובה, השכלה ה. על מה התפשרתם, למרות שהיה לכם קשה? לא התפשרתי על משהו שהיה לי קשה איתו... ו. חבר/ה נתנו לכם טלפון של בן/ת זוג פוטנציאלים האם התקשרתם? תמיד נתנו את שלי. אבל אם היו נותנים לי את שלו, אז הייתי מתקשרת. למה לא? ז. האם אתם חושבים דרך ה...- דרך המה? אין לי אחד כזה אז לא. ח. מה תאחלו לזוג, שמתקרצץ סביבכם ורומז לכל העולם שהם בעצם זוג, אך לא מצהיר זאת בגלוי? שיהיה להם סבבה ט. מה השעה? 21:18 י. האם אתם מקיימים את עשרת הדיברות? נראה לי שכן...תזכירי לי מה יש חוץ מלא לגנוב, לא לשקר ולאהוב אב ואם?

גמני

חמישי ב. מהו היום השנוא עליכם בשבוע?
ראשון ג. האם אתם מאמינים בצרופי מקרים?
לא ד. על מה אינכם מוכנים להתפשר במציאת בן-זוג?
כ"כ הרבה (אני בררנית) ה. על מה התפשרתם, למרות שהיה לכם קשה?
וואו, סדר ונקיון, לא חוזרת על הטעות הזאת שוב ו. חבר/ה נתנו לכם טלפון של בן/ת זוג פוטנציאלים האם התקשרתם?
לא ז. האם אתם חושבים דרך ה...
? ח. מה תאחלו לזוג, שמתקרצץ סביבכם ורומז לכל העולם שהם בעצם זוג, אך לא מצהיר זאת בגלוי?
שיהיה להם כל טוב ט. מה השעה?
תראו משמאל י. האם אתם מקיימים את עשרת הדיברות?
בטח, במיוחד את הדיבר השישי

shelly1975

New member
יאללללללה

שישי/שבת. ב. מהו היום השנוא עליכם בשבוע?
משתנה ג. האם אתם מאמינים בצרופי מקרים?
לא ד. על מה אינכם מוכנים להתפשר במציאת בן-זוג?
כימיה נפשית מנטאלית ומינית. ה. על מה התפשרתם, למרות שהיה לכם קשה?
עישון ו. חבר/ה נתנו לכם טלפון של בן/ת זוג פוטנציאלים האם התקשרתם?
לרוב כן ז. האם אתם חושבים דרך ה... בימים אלה... דרך ה...(רמז: באנגלית זה אומר חשיש
בשפה יפה זה אומר.....
) ח. מה תאחלו לזוג, שמתקרצץ סביבכם ורומז לכל העולם שהם בעצם זוג, אך לא מצהיר זאת בגלוי?
שיבגדו בהם כמו שהם בוגדים בבני הזוג שלהם

למעלה