סליחה

Bardug0

New member
ואת כמה את מכירה אותי שאת מגיעה

למסקנה שאני מדבר על האנשים מאחורי שמות המשתמשים פה ? הפוסל במומו פוסל - אל תקפצי למסקנות, בעיקר לא למסקנה שאני הגעתי למסקנות שלך. בקשה אישית - אם את רוצה דיון נחמד אז תתחילי להראות קצת יותר אמפתיה בהודעות שלך. אם את לא יכולה, עדיף שלא תגיבי בכלל.

LuNa MaJnUnA

New member
התרגזתי, סליחה.

עכשיו לפי ההודעה שלך נשמע שאתה רואה אותי כמישהי שזורקת סליחות על ימין ועל שמאל ''כי זה יום כיפור'' ולא כי אני באמת מתכוונת אליהן. אין ממש טעם להסביר לך בעיקר בגלל שאני לא יודעת לבטא את עצמי כמו שצריך. היה לך זלזול מאד מעצבן בהודעה שהפריע לי להיות נחמדה, מצטערת.

bft02

New member
במקום לזיין ת'שכל מה זה יום כיפור

תחשבו שניה,שבמסגרת של יום אחד אתם יכולים קצת לחשוב על הדברים ה"רעים" שעשיתם במשך שנה שלמה (או תקופה מסויימת) ולהתמודד עם זה. הקטע של הסליחות הוא מן תופעת לוואי שכזאת. לפי דעתי...אם בנאדם משלים עם הדברים שהוא מוצא בהם רעים,ומבקש סליחה כתוצאה מכך-הוא מנצל את העיקרון של היום הזה. ואם אתם קוראים לאנשים צבועים על זה שכל השנה הם לא ביקשו סליחה על דברים שהם ראו בהם לגיטימיים לגמרי,והם קוראים לעצמם "קדושים מעונים",זה לא אומר שהם בסדר...אבל זה לא אומר שהם גם לא בסדר. תכלס בנאדם צריך לשפוט את עצמו,ולא ה' שופט אותו. אז תכלס אם אתה צבוע ומבקש סליחה רק כדי להתנקות מצפונית, אתה עובד על עצמך לא על ה' . צום קל לכולם.

למעלה