סיכום שבועי

roey406

New member
../images/Emo9.gifסיכום שבועי

מה נשמע? איך עבר השבוע? שיר/י השבוע: תוכנית/סרט השבוע: קניית השבוע: בילוי השבוע: מאכל השבוע: מקצוע שנוא השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו הזוי/מצחיק/מוזר/מטומטם/מקרה של פעם בחיים/כל דבר אחר שקרה לכם השבוע: מה אתם מחכים בשבוע הבא? איך עבר השבוע מ1-10: שבוע טוב ושבת שלום!

roey406

New member
כנסו, זה מעניין

מה נשמע?בסדר איך עבר השבוע?לא משהו..בית ספר : | שיר/י השבוע:ne yo-closer sarah barellies-love song למי שקורא את זה,שימו לב שהשבוע כתבתי רק שני שירים ובדרך כלל אני כותב הרבה פשוט לא היה לי זמן אפילו למוזיקה השבוע תוכנית/סרט השבוע:הפיג'מות עונה 5 קניית השבוע: בילוי השבוע:טיילת מאכל השבוע:פנקייק מקצוע שנוא השבוע:מתמטיקה וגיאומטריה משהו טוב שקרה השבוע:היה יום חופש =] משהו רע שקרה השבוע:בית ספר : | משהו הזוי/מצחיק/מוזר/מטומטם/מקרה של פעם בחיים/כל דבר אחר שקרה לכם השבוע:בתחילת כל שיעור אנחנו צריכים לעמוד כשהמורה נכנסת לכיתה..אז בשיעור גיאוגרפיה המורה נכנסה וכולם נעמדו ואז היא התחילה להגיד "מי זה זז שם?לא לזוז!" והרגשתי כמו באיזה מסדר צבאי חוץ מזה שיש לנו מורות עצבניות והן עושות טיולים בכיתה עם הטוש של הלוח ואם יש דיבורים היא דופקת עם הטוש על השולחן הקרוב אליה מורות מוזרות : | מה אתם מחכים בשבוע הבא?טקס הVMA איך עבר השבוע מ1-10: 6

roey406

New member
ושכחתי את קניית השבוע

חולצה חדשה(מן הסתם לא קניתי חולצה ישנה)

roey406

New member
חחחח כן אני אגיד את זה למורה המפגרת הבאה

שתלמד אותי שזה יוצא.. יום ראשון על הבוקר

עונה

מה נשמע? בסדרר איך עבר השבוע? ככה ככה שיר/י השבוע: ליבי - בדרכי שלי, ודניאלי
- אלייך תוכנית/סרט השבוע: אממממ אין קניית השבוע: נעליים חחחח בילוי השבוע: ביצפר חחחחח סתםם לא יודעתת מאכל השבוע: נקנינקיות חח מקצוע שנוא השבוע: גיאוגרפיהההההה שוננאתת ואזרחות משהו טוב שקרה השבוע: אמממ יום אחרון של החופש =/ חחחחח משהו רע שקרה השבוע: היה לי ג'וק במקלחת ואני לא מתקלחת כבר 4 ימים בבית חחח רק אצל דודה שלי D: משהו הזוי/מצחיק/מוזר/מטומטם/מקרה של פעם בחיים/כל דבר אחר שקרה לכם השבוע:אמממממ לא יודעתת מה אתם מחכים בשבוע הבא? אמממ כלום איך עבר השבוע מ1-10: 5 בקושי ששבוע ההבא יהיה יותר כייף אמן חח

עוננהה=]

מה נשמע? בסייידר איך עבר השבוע? חם ביותתתר . שיר/י השבוע: ישראל בר אוון הכל D: תוכנית/סרט השבוע: אמ מללאא.. קניית השבוע: ספרים /= בילוי השבוע: אמ ..בצפר ? D: מאכל השבוע: קינדרר=] מקצוע שנוא השבוע: מורשת :O זה כ"כ משעמםםםםםםם והמורה כ"כ חופפפר. משהו טוב שקרה השבוע: שעומר שלי חחזר הביתתתתתה [ : משהו רע שקרה השבוע: בצפר חח משהו הזוי/מצחיק/מוזר/מטומטם/מקרה של פעם בחיים/כל דבר אחר שקרה לכם השבוע: וואו הממון שבוע מטוררףף ג: מה אתם מחכים בשבוע הבא? שיגמר השבוע חחחחחחחח איך עבר השבוע מ1-10: 8 שבת שללום

למעלה