סיכום חודשי

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
../images/Emo9.gifסיכום חודשי

שיר החודש
שיר החודש בכללי
שיר שאפיין אותך החודש מיילים\שורות משיר שאהבת ו
חודש טוב לכולם

ady18

Well-known member
עונה

שיר החודש של איה: אל תאמיני,מיילים שיר החודש בכללי :יפתי,אריק גוני ועוד שיר שאפיין אותך החודש מיילים גן מאיר דנה שורות משיר שאהבת גן מאיר אהבות ותקוות ופחדים אמת פשוטה בפנים הכול נשבר לי ידים למעלה"אם זה נהיה רכבת הרים אני עוזב ידים עוד יום קרן "סודות שקופים מיין" אחרון אל תאמיני "זו לא את זו מישהי אחרת איה עוד אחד קטן איתי "כמה כייף להיחות חתול חרמן ,השיכור שבפינה זה לא אני אבל אם תסכלו קרוב אולי זה אני" כמה גאונות אריק "ברגע שמתחיל להרגיש בורח כמו ההוא מהספר " גן מאיר אהבות ותקוות ופחדים אמת פשוטה בפנים הכול נשבר לי ידים למעלה"אם זה נהיה רכבת הרים אני עוזב ידים עוד יום קרן "סודות שקופים מיין" אחרון אל תאמיני "זו לא את זו מישהי אחרת איה עוד אחד קטן איתי "כמה כייף להיחות חתול חרמן ,השיכור שבפינה זה לא אני אבל אם תסכלו קרוב אולי זה אני" כמה גאונות והאחרון שיהיה כמובן גם אריק זה היה קשה אממ "ברגע שמתחיל להרגיש בורח כמו ההוא מהספר "

Nimrod121

New member
עונה../images/Emo9.gif

שיר החודש- אל תאמיני, פגישה, קיץ, שיר אהבה פשוט, יונתן שפירא (יותר מדי שירים). שיר החודש בכללי- "משהו ממני" של הראל סקעת. שיר שאפיין אותך החודש- אני לא חושב שיש כזה. מיילים\שורות משיר שאהבת- "אם את מרגישה, אהבה היא לא חולשה. למה שתקחי רק משהו ממני? אני בך אשאר, עקשן לא מוותר. קחי כבר את כולי." שיהיה חודש טוב לכולם
.

למעלה