|
סיכום השבוע

ady18

Well-known member
|../images/Emo9.gifסיכום השבוע../images/Emo9.gif

שיר השבוע שלכם [של איה]-
שיר השבוע שלכם [לא של איה]-
בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-
מאכל השבוע:
משפט השבוע שלכם:

שונצצ

New member
מה? רגע! איך כבר נגמר השבוע?

עוד אין לי תחפושות ופורים זה בסוף השבוע! שיר השבוע שלכם [של איה]- שפה זרה, האלים החדשים, טניה, אוטוביוגרפיה שיר השבוע שלכם [לא של איה]- בילוי השבוע שלכם- חוג... יומולדת לידיד שלי (איזה כיף זה לחזור לגיל 6 לכמה שעות!
) סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- השרדות, דני הוליווד תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- לחזור לגיל 6! משהו שהרס לכם את השבוע- מבחנים לימודים, צעקות מהמורה בחוג עוד שניה בכיתי!
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- פוווריםםם!!! אפילו שאין לי תחפושת! והופעות מלא מלא הופעות!
מאכל השבוע: המוברגר וצ'יפס
משפט השבוע שלכם: קשה באימונים קל בקרב! שיהיה לכולם חג שמייח! שבוע נפלא! וסופשבוע מצוין!

Rony 05

New member
לבי"ס שלומדים ביום שישי

פורים זה ביום שישי..? או שיש חופש?

שונצצ

New member
שישי זה חופש ../images/Emo9.gif

ובבציפר שלי מתוסבכים... או שזה יהיה ביום רביעי או בחמישי בערב או שבכלל יחליפו לנו חופשים ואז בראשון נהיה בחופש ובשישי יעשו פורימון...

שונצצ

New member
שלי ../images/Emo3.gif

ככה זה אצלנו בסטודיו יש חג? זתומרת ראש העיר מתחרפן ויש מלא שטויות בכל ראשון? אז סבבה נקרע ת'להקות במאה הופעות בשבוע...

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifעונה

שיר השבוע שלכם [של איה]- אתה זורם אצלי בדם, עכשיו כזאת, אוטוביוגרפיה, זהב שחור שיר השבוע שלכם [לא של איה]- כל מיני של דני רובס, של אביב גפן ו"ככה זה" בביצוע של מירי מסיקה בילוי השבוע שלכם- הייתי בהופעה של דני רובס סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- הישרדות תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - המקור תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- להשלים שעות שינה+הופעה משהו שהרס לכם את השבוע- לא עברתי את המיונים ליחידת ההסרטה משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- ליאור שליין, מאחורי השירים עם איה. ושיתחילו כבר למכור כרטיסים לצוותא, לעזאזל!
מאכל השבוע: קיט-קט

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifהיה ממש נחמד../images/Emo9.gif

הוא ואורי היו מצחיקים!!

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifועוד תוכנית השבוע שלי-

המשחק של מכבי
היה גדול

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר השבוע שלכם [של איה]-זהב שחור שיר השבוע שלכם [לא של איה]-ככה זה של מירי מסיקה ועוד... בילוי השבוע שלכם-מפגש פורום סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-המבטבח תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -המקור גלגלצ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-כול מיני מאכל השבוע:פסטה משפט השבוע שלכם:

hilali1

New member
המטבח כבר התחיל../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif שיט לא ראיתי...

למעלה