../images/Emo9.gifסיכום הערב...
סטייל חולוני כזה, אבל בלי סגידה לנוסבאום
יוסי וטירן נתנו את אחת ההופעות היותר מקוריות ומצחיקות שלהם, שילבו אביזרים (הפרגוד של דופפפה!!) ואנשים מ"בחוץ" (הנה איש שאני בכלל לא מכיר!!), היה באמת קטע מעולה, מקורי מאוד, היה מצחיק. הדר לוי נתנה גם את אחת ההופעות המשעשעות יותר, היו קצת ירידות, ואהבתי נורא את הסוף... למרות שהיא סחטה את הקטע שהיא לא נשואה, כאילו, אולי היא הייתה יכולה לנסות להגיע למשהו אחר ולהפתיע את הקהל, אבל היא הלכה על בטוח. שלישית דופה בתור הפייבוריטים שלי, הם איכזבו אותי. גם בתוכנית של דודו טופז (גם לי יש נפילות מידי פעם..זה היה חד פעמי!) הם איכזבו, תוכניות קודמות הם היו הרבה יותר טובים. היו קטעים טובים, כמו האסטה לה ויסטה בילבי, אבל בעיקר היה מיחזור, וזה ממש לא התאים להם. אכזבבהה. צחי איראני מה עוד אפשר להגיד על הערס מעמישב, בלי טיפת כישרון, עם איזה תנועות של בלון או משהו, אותי הוא לא הצחיק! הומור נמוך וטיפש, בלי טיפת תיכחום, פשוט שיעמום! הקטע הזה עם האישה, הוא כל כך התלהב שהוא חזר על הסו קולד פאנצ' שהוא עבר את הדלת של האוטו כמו קסם. הנקודת אור היחידה הייתה בסוף, והיא לא הייתה שלו, השיר החביב- צחילו. התוצאות- מ א כ ז ב
לצחי לא היה מגיע לזכות, הוא לא מצחיק, ההומור שלו ממוחזר והוא לא כותב את החומרים שלו לבד. הוא הגיע לאן שהגיע כי הוא ערס מעמישב, אנדר דוג שכזה, טיפוס די שחצן, שבניגעות קטנות של פירסום האף שלו עולה למעלה (חצי שעה הוא טחן לטירן שכול העולם היה סביבו שהוא היה בעמישב) הגביע האמיתי הולך ליוסי וטירן, עם התחלה קצת מקרטעת, הם הוכיחו שמגיע להם. לא כמו לצחי היו להם דמויות מגוונות, טבלול ושבלול, וכל מיני טיפוסים מצחיקים, ההומור שלהם היה מגוון ומקורי. אני אומרת- רימו אותנו! מוהוהו!! וימח שמם של ערוץ 2, כל חמש דקות הפסקה של 10 דקות פרסמות, זה ממש עיצבן אותי... היה נחמד, היה מצחיק לעיתים, ומה אני אעשה עכשיו בלי הריאליטייי??!?
סטייל חולוני כזה, אבל בלי סגידה לנוסבאום