, נפלאות ה-

0mroosh

New member
../images/Emo9.gif, נפלאות ה-../images/Emo56.gif

צור מצלצל ופתאום מתחיל במשחקי ניחושים: "עומר, אני בדיזינגוף ויש לידי מישהי שאתה מאוד אוהב שמטיילת עם הכלב שלה". ואני:"אבל לקורין אלאל אין כלב", מסתבר שזאת יקירתינו, שטיילה לה עם פולקע,
. בכל אופן, היא מבררת את עניין הסינדרום לקטינים שבינינו, ואקבל תשובה במהלך השבוע,
.
יום מקסים, אני אוהב את צור.
.

שישיץ

New member
../images/Emo6.gif עומר_../images/Emo79.gif

איך פתאום היא הרגישה סלב בטח
סינדרום? אתה באמת מתכוון לנסוע לירושלים להופעה? oh my lord

0mroosh

New member
זה כמו לנסוע לת"א

+חצי שעה באוטובוסים, :). ושאחכה ל30?

darling2

New member
הו..רונה בדיזנגוף../images/Emo99.gif

למה זה לא קורה שאני שם
טוב, נסתפק בדודה חנה היום ראיתי אותה
היא במושב
היא מקסימה..
והיא כבר לא קוראת לי ציפור! יש!

0mroosh

New member
../images/Emo6.gif

אכלת 3 קילו אנטריקוט?
דודה חנה סמל מין, ללא ספק,שתעשה אותי.

קוֹבּ

New member
אני ועומריקו

ראינו את אפרת גוש. כלומר, הוא ראה אותה, ואני התעקשתי שזו מישהי שנורא דומה לה. עד שהיא אמרה לי 'קוב' כי היא זכרה אותי מההופעה בבאר שבע. (יכול להיות שכמה פרטים הושמטו או הוספו לסיפור המקורי). ובכל מקרה.. גרר! דיזינגוף הוא מקום רווחי לפפראצי. אולי אלך יום אחד ואפגוש את מריה קארי? כן כן. זוכת האוסקר על wisegirls בקטגוריית סרט זר (איטליה 2002).

שלמונזה

New member
גם אני אוהבת את צור ../images/Emo168.gif

אבל את ערן צור, נו מה ידעתם
ולסינדרום אין מצב לקטינים להכנס פשוט אין לא חשוב כמה האומנים מבקשים, מילא.

A N I g M A

New member
יוו איזה נודניק אתה../images/Emo7.gif

אמרתי לך שאתה תוכל להיכנס, הם לא עושים בעיות.

שלמונזה

New member
סיוונוש ../images/Emo168.gif

סליחה, אבל.. השתגעת?! היית פעם בסינדרום?! אין כניסה מתחת לגיל 18, גם אם האומן עושה שמיניות באוויר! אני מכירה בחורה שחודשיים לפני היומולדת 18 שלה לא הכניסו אותה, לבת של אהוד בנאי עשו בעיות בכניסה לסינדרום, ממש אבל ממש יש הרבה בעיות

A N I g M A

New member
אמ

הייתי שם עם מורי לא מזמן והם ביקשו רק ממנה תעודת זהות. הם חשבו שאני בת 24. אני לא אומרת שאפשר סתם ככה להיכנס, אבל מספיק להביא מישהו יותר גדול ממך.

שלמונזה

New member
אז זהו שלא ../images/Emo168.gif

לא יודעת למה חשבו שאת בת 24 או מה היה שם, אבל יש הקפדה מאוד גדולה בסינדרום על העניין את יכולה לשאול בכל פורום מוסיקה מצוי ברשת. מילא אנשים בירושלים שבאים ומנסים אבל לבוא מרחוק בשביל האפשרות של אולי, ממש לא כדאי. עזבי אבל ממילא הכל היה רק תירוץ שעומר ידבר שוב עם רונה

למעלה