נחשו מי חזרה

111שיר

New member
בקשר לעדשות

גם אני התלבטתי מה לשים בטירונות. אני עכשיו עם עדשות אבל הן שנתיות וגם אמרו שזה לא פשוט להיות עם עדשות בשטח ולהחליף אותן בטירונות בכזה זמן קצר. אפשר לקנות חד פעמיות אבל הן סתם מעפנות. בכל מקרה, אני חושבת שאשים משקפיים. אין לך משקפיים? תראי מה קרה לך עם העדשות, זה ממש מסוכן לעיניים. זה לשחק עם העיניים שלך, אני מקווה שלמדת מזה שתחזרי למשקפיים, גם אם זה מכוער. אני בתור אחת ששנים הסתובבה עם מס' ללא משקפיים וללא עדשות-ממש עיוורת, הולכת לשים משקפיים בטירונות. לכולן לא אכפת בטירונות איך הן נראות, זה לא ביג דיל. אהה, ובקשר לשאלה השניה, זוכרת ששאלתי אותך ואמרת שכשתחזרי אז תשיבי לי? אז יש וילונות במקלחות? (סתם מתוך סקרנות, אני בכל מקרה אתקלח ולא שזה כזה אכפת לי)

נראה לך שכחתי אותך?

אני בדכ הלכתי עם משקפיים, ואני לא נראית מכוערת איתן או משהו, פשוט עקרונית נוח לי יותר עם עדשות, ובבסיס יש מספיק תנאים לעדשות..אין אבק וכאלה, אין ריצות וזה... קיצר, שמתי עדשות בדיוק פעם אחת-ובאותה פעם נהיתה לי הדלקת, חפיף.. אקנה עדשות חדשות [על חשבון צהל כמובן
] בקשר למקלחות, למענך עשיתי סיבוב בכל המקלחות באיזור
במקלחות של המשקיות ת"ש יש מקלחות עם וילונות..אבל בשעת ט"ש מפוצץ שם..אני מניאקית אם תצליחי להתקלח..
שאר המקלחות, בלי וילונות אבל עם חוצצים, וזה לא כזה נורא, אצלנו יש צחוקים, אנחנו הולכות חמש בנות..בכיף שלנו...ממש בקטנה.. [אגב, לא לכל קורס יש מקלחת..פשוט ליד המגורים של המשקיות תש יש תוילונות, אבל גם בנות אחרות יכולות להתקלח שם מן הסתם]

111שיר

New member
אהההה תודה:)

אני גם חשבתי שלא יהיה נוח כ"כ עם משקפיים. אני שונאת לשים משקפיים, פשוט אין לי כוח גם להסתבך עם עדשות. יש לי גם עיניים רגישות. אילו עדשות שמת? אני בספק אם צה"ל יממן לך...:/ ורגע, למה רק למשקיות ת"ש יש וילונות? זו פשוט זנות! אני אומרת לתבוע את הצבא על אפליה! (אההה, כבר עשו את זה
) אז יאללה בובה, אני מקווה שתהני בהמשך, גם בקורס. כמה זמן הקורס שלך? בכל מקרה, מטווח זה סתם חרא, לא הפסדת
. ואם כן, מקסימום תשלימי אח"כ.:)

חח

ישלך קריאה סלקטיבית אה..
זה ליד המגורים של המשקיות תש...אבל את גם יכולה להתקלח שם..פשוט המקלחות שקרובות יותר אלייך אין בהם וילונות, זה הכל
ישלי עדשות קבועות, והצבא מממן, אמרו לנו. ישלי קורס 3 שבועות, והוא מתחיל יום שלישי הקרוב ב"ה.. ומטווחים אני אשלים באמצע הקורס או משהו

the first duke

New member
כל גימל בצבא זה מכרה זהב נדיר../images/Emo140.gif

כל כך קשה להוציא גימל בימינו......

למעלה