משחק

suti

New member
../images/Emo9.gifמשחק../images/Emo9.gif

כולם כותבים יחד סיפור, כל אחד מוסיף שורה. הולך? מי מתחיל?

tttttttttt1

New member
טוב נו...

ילד מהלך לו במסדרון.. פתאום - משום מקום -זה מגיע..... יאללה המשיכו נא

nemo the great

New member
-..המשך..- ^___^ ../images/Emo19.gif

עדיתי כמצה המשכים שנראים לי אז תעשו איתם מה שאתם רוצים חחח האמת אל תמשיכו את 1 הוא כללי מידי.. חחח אויש טללל אני יודע גם מה ההמשך האמיתי של הסיפור!!
"זה מגיע..." 1.) היא נתקלת בו בריצתה ושנייהם נופלים על הרצפה הם קרובים מידי.. יותר מידי.. הלב שלהם מאיים להתפווצץ.. הם היו בסרט הזה כבר ויידעו מה לעשות... הנשיקה הראשונה שלו איתה.. לפתע החיים נראו כה זוהרים.. כה יפים איתה.. "זה מגיע".. 2.) המנהל פוגש בו שם.. "טל מה אתה עושה בשעה כזאת במסדרון?" "זה מגיע".. 3.) פתאום בבת אחת המסדרון דולק באור גדול והמוני חבריו צועקים :"מזל"ט טל!!" סופסוף אתה לא נהג חדש מהה? תתחדש!! ואז הוא ראה אותה בין כל האנשים שבאו לאחל לו מזל טוב... "היי טל.., שמעתי שקיבלת רישיון מזל טובב"
"זה מגיע".. 4.) סופסוף הוא ראה אותו "היי מה עם הספר שלי סיימת איתו כבר? אני צריך להביא אותו לחבר אחרר.." תמשיכו מאיזה פסקה שנראת לכם.. טל
.. לא נורא.. לא כל החיים הלכו קיבינימאט..

tttttttttt1

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אני רק רציתי לבנות מתח...חחחחחח... אבל אהבתי את ההמשכים שלך...למרות שנראה לי שהיא התכוונה שכל אחד יכתוב שורה, לא פרק...
....

nemo the great

New member
חחחח ../images/Emo52.gif ../images/Emo19.gif

טעות שלי חחח לא משנה בכל מקה תמשיך אחד מהם!!

tttttttttt1

New member
היא נתקלת בו בריצתה ושנייהם נופלים

הם קרובים מידי.. יותר מידי.. הלב שלהם מאיים להתפווצץ.. הם היו בסרט הזה כבר ויידעו מה לעשות... <צינזרתי את החלק של הנשיקה...נלך עם הסיםור לאט לאט...חחחחחחחחחח> <המשך> "את בסדר? אני קצת מפוזר היום"..הוא אמר "סליחה, זה....<שתיקה קלה> לא היה בכוונה..." היא ענתה, <רגע של מבוכה> "טוב אני....צריכה ללכת..." <היא מתחילה ללכת לאט> - "לא!! רגע....חכי!!!!!!" ...............

nemo the great

New member
^__^ נחמד,.. ../images/Emo19.gif

אנחנו צריכים לחבר ספר או משו.. חכי!!!!!!!............. <היא מסתובבת אליו> אממ מאוד כיף לי ליידך ואני מאוד אוהב לדבר איתך.. אפילו אם זה רק להחליף מילה... <מחייכת בהנאה> תודה.. גם איתך.. <צוחק במבוכה> אממ רוצה שנסתובב איפשהוא בעיר אחרי הלימודים? הוו לא אני לא יכולה.. יש לי מבחן מחר... <מאוכזב..> טוב.. ואז הם הפנו גב והלכו איש איש לכיתתו...

tttttttttt1

New member
הוו אני לא יכולה, יש לי מבחן מחר...

"במה יש לך מבחן?" הוא שואל "מתמטיקה..אני כל כך אשמח לסיים עם המקצוע הזה"....היא השיבה, "דווקא מתטיקה זה תחום חביב עלי, אני אשמח לעזור לך להתכונן, אם תרצי בכך" "אתה יודע מה, סבבה....אני אשמח" היא השיבה וחיוך נבוך עלה על שפתיה... ....

nemo the great

New member
יאללה אנשים תזרמו..../images/Emo19.gif

מה יש כללים אופס!! רשמתי יותר ממשפט!!.. חחחחח "וחיוך נבוך עלה על שפתיה..".. הוא חזר הבייתה כולו מאושר!! אמר שלום יפה לכל המשפחה!. <טלפון מצלצל> "היי טל* מה קורה?" "סבבה מי זה?" "מנחם ת,בא כבר?" "בטח בטח.. חכו לי כבר שם אני בא" -מידי יום היו החברה נפגשים בפינת ארלוזורוב ומפטפטים כל הבנים מהכיתה.. "היי מנחם ממה איתך"? "סבבה." <החברה צוחקים ומדברים ביניהם> "סבבה<? אני רואה חיוך שונה משאר החיוכים שלך
" "אל תשאל..............." {מנחם הוא החבר הכי טוב של טל" *לא יודע למה החלטנט שהגיבור זה טל אבל שיהיה חחחחחחח

tttttttttt1

New member
אני לא רואה בעיה למשיך את מה שכבר

התחלנו.... זה יותר זורם, גם לכי תמצאי משהו שקשור לקוטג' עכשיו
אז אם כבר התחלנו את הקטע הזה אז אפשר להמשיך ממנו...

tttttttttt1

New member
חוץ מזה, זה מתחבר יפה...

הוא התחיל לרוץ ופתאום... הוא הנגש בה...ואז כל המשך הסיפור שלנו...

למעלה