מממ... היי

NoFaRi1

New member
../images/Emo9.gifמממ... היי

בסוף ספטמבר בערך אני אמורה לעבור לארה"ב עם המשפחה (שליחות), לאחר כמעט 16 שנים שאני חייה בארץ. ועוד בקיבוץP: שזה יותר בועתי כזה. ולעזוב את כל החברים וזה :[ אז מה בעצם אני רוצה ממכם? קודם כל, שתגידו לי יפה שלום
ואממ.. יש פה מישהי שבמקרה גם בקליבלנד? למרות שאני לא אגור ממש שם, אלא בביצ'ווד שזה צמוד. וגם אם לא.. אתם יכולים לספר לי על התרבות של האנשים שם? התנהגות, דברים שלא עושים, או כמו ששמעתי ממישו "טאבו". או סתם... הקטע של איך יקבלו אותי דיי מלחיץ אותי אני חייבת להודותP: פה יש לי המון חברים ואני בכלל בנאדם חברותי, אבל יש לי בעיה עם האנגלית, וגם זה שאני יודעת להתחבר עם אנשים בישראל לא אומר שומדבר על ארה"ב P: בקיצור לא יודעת... תרגיעו אותי :] יום טוב לכולם!

matron

New member
היי אני רעות בת 15 עוברת לסן דייגו,

קליפורניה. לא יודעת איך זה לעבור אבל כמוך הבעיה העיקרית שלי זה אנגלית. מה שאני עושה- אני מנסה עכשיו לשפר את האנגלית שלי כמה שיותר: אני קוראת ספר באנגלית ומנסה להבין בערך את התוכן. ולומדת עם המילון מה שאני לא מבינה.. ולפעמים מדברת עם דובר אנגלית וככה אני לומדת גם מהטעויות הנפוצות שלי. שיהיה לך בהצלחה בביצ'ווד

NoFaRi1

New member
תודה../images/Emo24.gif

ידיד שלי השכרתי אותו בתור מורה פרטי, ככה שפעמיים בשבוע אנחנו יושבים לאיזה שעה ומדברים רק באנגלית, שזה באמת עוזר P: ובקשר לספר... זה באמת רעיון אני גם צריכה ללמוד את האותיות המחוברות P:

matron

New member
גם אני

הכתב שלי באנגלית לא הכי יפה אבל הוא די ברור בלי חיבור.

kit k@t

New member
לא ניסיתי להבין...

אני יודעת לקרא אותם, בגלל שאני יודעת לכתוב מחובר ברוסית. אבל אנשים משתמשים בכל כך הרבה צורות שונות שזה פשוט נוראי לנסות להבין כתב מחובר של בן אדם לא מסודר... קאט

eynav br

New member
כתב של רופא

זה בכלל נורא גם בעברית אני לא מבינה כלום

eynav br

New member
אני לא...ולא מצטערת על זה

זה רק יעזור לי בחיים ובאנגלית מתי שאני אלמד חח

matron

New member
כתב מחובר זה נחמד

אבל אני מפחדת שאם אני אלמד מחובר אני אתרגל לזה ואז הכתב שלי אולי לא יהיה ברור. עכשיו הכתב שלי ברור והוא לא מחובר.

eynav br

New member
היי, גם אני קיבוצניקית../images/Emo8.gif

וגם כשאני עברתי לפה לפני שנה הייתי בת 16 אבל זה לא קשור... אני גרה בברזיל, בת 17 בחודש הבא.. אה וקוראים לי עינב
אני לא יודעת איך לעזור לך בקשר למה ששאלת אבח יכולה להגיד לך שיהיה בסדר.. אני באתי לפה בלי שפה בכלל!!! למדתי בארץ אבל עם מורה מפגרת ככה שבקושי ידעתי להגיד תודה.... ועכשיו אני כבר מבינה דיי הרבה רק יש לי בעיה שאני לא מדברת... אנגלית זה ניראה לי שונה, בטח אם את יכולה לנהל שיחה עם ידיד באנגלית אז מאמינה שתסדרי שם ואחרי תקופה של זמן כבר תדברי אנגלית שותפת...
אגב מאיזה קיבוץ אז?

למעלה