לכולם.......

../images/Emo9.gif לכולם........./images/Emo3.gif

לכל פורום דיימנדז חופשה מהנה ונעימה
שימרו על עצמיכם
מאיתנו: פורום שרית חדד !

../images/Emo176.gif אהה??? מזה אמור להיות??

ממתי פורום שרית חדד כל כך מפרגן לפורומים אחרים בתפוז??? ועוד מאחל "חופשה מהנה ונעימה שימרו על עצמכם" מזה אמור להיות??? חנפנים מסריחים טוס מהפורום הזה ואל תיכנס לפה!!! ואתה וכל חברי הפורום אל תעיזו לבוא לפה ובמיוחד לא לאחל שום חופשה נעימה....לכולם בפורום הזה תיהיה חופשה נעימה בלי האיחולים שלכם...!!! ואווו חדש לי שאתם באים נכנסים לפורומים ומאחלים דברים טובים... אבל רגע רגע נזכרתי במשהו... כשהתחלתי להעריץ את דיימנדז אמרתם לי שהם מגעילות...ואני לא זוכרת מה עוד זה היה ממש מזמן (לפני שנה) מעניין מה גרם לכם לשנות את דעתכם???... טובבבב...עכשיו מה שחסר לי שתבואו לפה ותתחילו לרשום בפורום שטויות...כי אם אתם מתחילים להיכנס לפה....אז חבר'ה סוריי....אני פורשת!!!

מה קרה שירן?? הם רק רצו להגיד חופש

נעים.. לא לשכוח שמושיק-מנהל הפורום (הקודם) הוא מעריץ של שרית חדד ומנהל את הפורום שלה..

לא קשור בכלל למושיק

אבל אני שונאת תמעריצים של שרית חדד!!! ואיפה שאני לא נמצאת הם גם שם.... קרציותתת!!!!!!!!!!!! נמאס לי מכם!!! ואחותך תפרוש!! אני דווקא לא יפרוש אני שמה עליכם זין!!! ועכשיו תעוף מהפורום הזה קיבינימטטט!!! ואתה ושאר חברי הפורום אל תיכנסו לפה יותר!!! יאללה תחפף!!! ביי לא נעים לי אני אצל חברה שלי... אני כבר ייכנס לפורום מהבית שלי.... ואותך שי...אני לא רוצה לראות פה!! כשאני יהיה בבית!!! מבין?????

לא מבין ולא שואל אותך פוסמה אחת !

חתיכת חוצפנית זין עליך חתיכת מפגרת לא מפותחת רשמתי חופשה נעימה ואת פתחת את הגורה שלך יבת כלבה תתחילי להרגיע ועד לשרית חדד יבהמה אחת לכי לעזזל מפגרת אחת לכי תחפשי מי שינענע אותך כלבה...

היי חבר'ה זה פורום של כולם../images/Emo24.gif

הפורום הזה הוא בשביל דיימנדז ולא אחד לשני..
בואו לא נריב.. ומי שבכל זאת כועס אולי אחד על השני..
יש בשביל זה אייסיקיו, מסנג'ר, אימל, מסרים וכ'ו.. בואו נשמור על אווירה בפורום טובה..
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי ג(א)ד מה עובר עלי.. טוב אבל זה נכון חדל ריבים!

למעלה