לה לה לה

D Smiley

New member
../images/Emo9.gifלה לה לה

שיטת הניקוד החדשה, או: דע כיצד לנהוג באישתך לכל אותם גברים נבוכים שלא יודעים כיצד לרצות את נשיהם, החוק (האכזר) היחיד שעל פיו עליכם לפעול הוא: על הגברת להיות מרוצה. עשו משהו שימצא חן בעיניה - תזכו בנקודות. עשו משהו שלא ימצא חן בעיניה - ירדו לכם נקודות. אין מקבלים נקודות על משהו שממילא היא ציפתה שתעשו. מצטערים, אך אלה הם החוקים. להלן מדריך מקוצר לשיטת הנקודות: מטלות פשוטות ניקוד אתה מציע את המיטה> 1+ אתה מציע את המיטה אבל שוכח לשים את הציפיות הדקורטיביות> 0 אתה זורק את כיסוי המיטה מעל מצעים מבולגנים> 1- אתה מותיר את מושב בית הכסא מורם.> 5- אתה מחליף את גליל נייר הטואלט כשהוא נגמר> 0 כשנייר הטואלט נגמר אתה עובר לטישיו> 1- כשהטישיו אוזל אתה עובר בחשאי לחדר השירותים השני> 2- אתה הולך לקנות לה את תחבושות הנייר הסופר דקות עם הכנפיים המגינות> 5+ אבל חוזר עם בירה> 5-
אתה הולך לבדוק רעש חשוד בלילה> 0 אתה הולך לבדוק רעש חשוד בלילה אבל זה שום דבר> 0 אתה הולך לבדוק רעש חשוד בלילה ומוצא משהו> 5+ אתה מוריד עליו פטיש חמישה קילו > 10+
זה אבא שלה> 10-
מחויבות חברתית אתה נשאר לצדה לאורך כל המסיבה> 0 אתה נשאר לצדה זמן מה ואחר כך הולך לשוחח> 2- עם חבר מהצבא> 2- עם מישהי בשם שלי> 4- שלי היא דוגמנית> 6- לשלי יש סיליקון> 8-
יום ההולדת שלה אתה לוקח אותה למסעדה> 0
אתה לוקח אותה למסעדה שהיא לא פאב עם מסך לצפייה במשחקי כדורגל> 1+
טוב, נו, זה כן פאב עם מסך> 2-
ובדיוק זה ערב של אכול כפי יכולתך> 3- זה פאב עם מסך , זה ערב של אכול כפי יכולתך, ואתה לובש צעיף של הקבוצה האהודה עליך> 10-
ערב עם חברים שלך אתה יוצא עם חבר> 5-
החבר נשוי באושר> 4-
או שהוא דווקא רווק> 7-
ויש לו ב.מ.וו> 10-
עם סטיקר בנוסח "מוכן לביצועים"> 15-
יוצאים יחד בערב אתה לוקח אותה לסרט> 2+ אתה לוקח אותה לסרט לטעמה> 4+ אתה לוקח אותה לסרט לגמרי לא לטעמך> 6+
אתה לוקח אותה לסרט שאתה אוהב> 2- שנקרא "סכנה גורלית 5"> 3- עם המון סצינות של אמנויות לחימה מהמזרח הרחוק> 9- שיקרת ואמרת שזה סרט צרפתי על יתומים> 15-
המראה שלך אתה מתחיל לפתח כרס קטנה> 15- אתה מתחיל לפתח כרס קטנה ועושה התעמלות להפטר ממנה> 10+ אתה מתחיל לפתח כרס קטנה ועובר לג'ינס רחבים וחולצות שק> 30- אתה אומר" "לא אכפת לי, גם לך יש כרס"> 800-
השאלה האולטימטיבית היא שואלת: "אני נראית שמנה?"> 5- אתה משתהה בתשובתך> 10- אתה עונה "איפה?"> 35-
תקשורת בינאישית כשהיא רוצה לדבר על בעיה כלשהיא אתה מקשיב, תוך עטיית הבעה של התעניינות עמוקה> 0 כשהיא רוצה לדבר אתה מקשיב יותר מ 30 דקות> 5+ אתה מקשיב מעל ל 30 דקות מבלי לפזול לטלויזיה> 10+
היא מגלה שזה בגלל שנרדמת> 20-

D Smiley

New member
חע יאללה עוד משו

חח אל תשכחו שציפור זאת לא חיה! זה עוף!

למעלה