כוולם תפתחו!!!!!!

קמי1

New member
אנחנו גאים בך חמודה רוצה שקל שתיים?

אולי איז בוקס בעיין המסריחה שלך?!!?!??!?!.!?!.!.!.!.1;=29/390545^<?5?&^?8, 7689?7*?? קמילה מכוערת אה?! הכיעור של קמילה לא מישתווה לכיעור המסריח של הפרצוף שלך ושל לואיסנה! ואת לא רוצה שאני יקים את כל הפורום שונאי לואיסנה עלייך! נכון!?!?!?!?.!12E#?%^?$Y&?6%?*6&*?

פחחחחחחחחחחחחחח

איזה טעם אין לך תשתכלי מה קרה לך היא ממש מתמתמת ומה את משווה בין קמילה ללואיסנה הם שתי ילדות מהממות.

קרןPUNCH

New member
אושרת - למה את יוצרת מריבות לעזאזל!

תשמרי את המחשבות שלך לעצמך!! את חייבת להרגיז פה את כולם??

קמי1

New member
עה! קמילה צימחונית!!!!!!!!!!

ביגלל זה היא לא מפותחת כמו לואיסנה ואנחנו גאים בנערה כמו קמילה שאיכפט לה מחיות והיא מתה על חיות אז זה שהיא שטוחה זה לטובת כך שהיא לא אוכלת בשר!

זה לא קשור לצימחוניות

פשוט לכל אחד יש מראה שונה!! יש חלק שיש להם חזה ענק בגיל 11 עוד (כמו לואיסנה) ויש כאלה שגם בגיל 40 יש להם פחות ממה שיש לקמילה (ראיתי הרבה כאלו) וזה לא קשור לצימחונית או לא.. אני בטוחה שנותנים לה לאכול דברים שהם תחליף לבשר וויטמינים

אז מה אם היא שטוחה וגמדה...

בעצם היא לאאאאאאאא.... היא מותק של ילדה היא שחקנית הרבה יותר ותיקה מלואיסנה... והיא ממש יפה... השיער בצבע אדום זה רק בשביל המורדים... והבגדים המצחיקים גם...

קמי1

New member
בונא ימכוערת כנסי להודעה הזאת מיד!

מה עשית!? קיללת את קמילה!?!!??!?!?!90548590~?!6ץ5?76%?& את גזר שמנה ומכוערת בעצמיך יקופיפה מלעונה קטנה! את חושבת שאת כוסית יותר?! לקמילה יש יופי טיבעי ללואיסנה אין את קצה התא של קמילה ביד את היופי והמושלמות של קמילה אז לכי לישון!

יא בת זונה

יא שרלילה אל תקללי אותה למה אני יפתח אותך ואת כל מי שעשתה אותך יא פוטנה זונה שרלילה כוס אמאמאמאמא שלך הצולעת בגבס 28 שעות ביממה בתל ברוך דופקים אותה כושים עם קונדום זוהר באולטרה

לאושרת!

אני לא מרוצה לריב איתך כי אני מכירה אותך טוב מפורום התאומות אולסן ואת מאוד נחמדה, אבל מה, שאת מחליטה משהו את מחליטה. נגיד שהחלטת שהתאומות מושלמות אין אף אחד שיזיז אותך מזה. עכשיו מילא תגידי שאת לא אוהבת אותה אבל למה לקלל? זה פגע כאן בהרבה ילדים. וגם בי כי את אמרת שקמילה לא יפה מבפנים? זאת אומרת שהיא לא נחמדה?! ממש אבל ממש לא! אני פגשתי אותה והיא כזאתי נחמדה היא חייכה והחזיקה לי את היד היא ממש ממש חמודה! ואני גם אוהבת את לואיסנה, אבל אני גם מתה על קמילה אז אני תקועה באמצע....

ענבר 2002

New member
איזה שטוחה קמי אין לה......

אין לה כלום לאחותי לבן הדודה הקטנה שלי שהיא בת 11 יש יותר והיא בת 17!!!!!!!

אין מה לעשות...

כול אחת מתפתחת בקצב שלה והיא פשוט צריכה ללמוד שזה לא מתאים לגוף שלה צילומים כאלה! אם זאת הייתה לואיסנה מילא.. אבל היא.. (לא שיש לי התנגדות אישית
)

אוליי בתמונה הזאת את צודקת..

אבל במאחורי הקלעים שהייה אתמול (שמראים אותה בתור "קמילה" האמיתית) היא הרבה יותר יפה!! וכמובן שאין לשוות ללואיסנה שיש לה הרבה יותר מה ללמוד

למעלה