יששששש

faith2

New member
../images/Emo9.gif יששששש ../images/Emo9.gif

אנשים היום אני בשיא הכיף יושנת.....חולמת על חתיכים, אוכל, פיצות...לפתע אני קמה שמצלמה מכוונת אלייי.....מרוב עצבים אני מבחינה כי זהו אבי העומד מולי עם מצלמה...שלפתע אני רואה גוף זר צמוד אליו.....אני מבחינה במשהו מוכר, משהו כחול.....משהו שדומה ל.....גלשן!!!! אנשים הפתיעו אותי עם גלשן!!!!!!!!!!!!.....ידעתי שזה יגיע השבוע, אפילו ידעתי שאולי היום....אבל רק ניחשתי!!! אין כמוני מאושרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AvocadoWoman

New member
יוווווווווווווווווווווווווווווווווו

רותםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם תתחדשיייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בקרוב אצלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

faith2

New member
בקרוב...

אצלך ואצל נבי! אני כבר מכחה לימים שנגלוש כולנו ימים שלמים!

תתחדשי מותקקקקקק

יאאלה....עכשיו את יכולה לבוא לחוף שלי..... אני יקיר לך את כל הגולשים בואייייייייייייייייייייייייי

כן....קבוצה ממש גדולה..

רוב החברה שלי הם גולשים.. את תבואי לפה תיראי פווללל אנשים עם גלשנים וזה...אבל לא כולם גולשים רציניים...את יודעת..הרבה עושים את זה בגלל הפוזה... וזה ממש לא עוזר להם דרך אגב.. אבל החברה שלי רציניים..תותחים כאלו..חיים את הים..נושמים את הים.. הם קמים בבוקר ומרגישים שיש גלים לא הולכים לבית ספר והולכים לגלוש...

birdy2

New member
מה עם איזו תמונה?

זה גיא אני פשוט לא בבית ואין לי כוח להחליף שם משתמש... מה עם איזו תמונה שלו? משהו בסגנון? עלויות? איכויות?

faith2

New member
טוב אם אתה מתעקש../images/Emo9.gif

אני באמת חייבת לכם תמונה! אז קבלו אותה בקרוב! (אין לצערי עדיין מצלמה דיגיטלית...ככה שעד שבוע ותהיה תמונה!)

למעלה