חדשה

../images/Emo9.gifחדשה

טוב אני לא כזו חדשה,אני לפעמים נכנסת לקרוא פה מידי פעם...
גם אני חושבת שפעם הגבתי...אבל ממש מזמן עם המשתמש הקודם והישן שלי..(השם משתמש היה כזה דפוק שהייתי חייבת לשנות, אז פתחתי חדש אז לא להתייחס לזה שאני משתמש שרשום בשנת 2009
, אני בתפוז כמה שנים טובות...) אז, תקבלו אותי?

Rioter

New member
ברוכה השבה? ^^

ספרי לנו קצת על עצמך.. מאיפה את, בת כמה, מה מגבירה וכו'...

אהה..עוד משהו

תגידו מישהו הולך לעשות/עשה פסיכומטרי בתיכון? אני בכל אופן הולכת לעשות עכשיו דרך לחמן...לפי דעתי הרבה יותר טוב לעשות בתקופה הזו, מה דעתכם?

rl1992

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה

אני גם רציתי לעשות פסיכומטרי בתיכון עם לחמן, אבל אמא שלי לא הסכימה שאני אעשה... היא טוענת שיהיה לי לחוץ מדי והיא רוצה שיהיה לי חופש.. אני גם חושבת שזה יותר טוב לעשות עכשיו, כשאנחנו באמצע כל הלימודים... שיהיה לך בהצלחה עם זה

....

הקורס בבית ספר שלי מתחיל בעיקרון באוגוסט.ככה שזה לא פוגע בלימודים אבל זה פוגע בחופש הגדול האחרון שלי, שזה דיי מבאס אבל ממה שהבנתי הרבה יותר כדי לעשות עכשיו וגם כי אני אולי הולכת לעתודה בצבא...

rl1992

New member
גם אצלי זה ככה

אבל לאמא שלי הפריעה שזה ייקח לי את החופש וגם בלי הקורס החופש שלי עמוס השנה אז זה בכלל יגרום לכך שלא יהיה לי ממש חופש... אם את רוצה עתודה אז את די חייבת לעשות עכשיו.. גם חברה שלי עושה עכשיו בגלל זה.. איזה מקצוע את רוצה ללמוד כעתודאית? (אם חשבת על זה בכלל)

האמת...

לא ממש חשבתי על זה לעומק...יש כל מיני כיוונים זה באמת מבאס בגלל החופש הגדול,כי תכלס יהיה לי בערך שבועיים חופש ואז הקורס ...אבל בסופו של דבר זה שווה

rl1992

New member
זה באמת שווה את זה..

לדעתי, לא יהיה לי כוח אחרי שאני אסיים את הלימודים והצבא לשבת וללמוד לפסיכומטרי, מזל שיהיה לי זמן מסיום ביצפר עד הגיוס בגלל שאנ יקטנה, אז אני אוכל לעשות את זה אז.\ בכל מקרה, כדאי שתבדקי טוב איזה מקצועות את יכולה ללמוד בעתודה כי לפי מה שהבנתי המבחר הוא די מצומצם, למרות שהסיכוי להתקבל למקצועות העתודה באוניברסיטה הם יותר טובים כי הצבא שומר מקומות לעתודאים...

אני הולכת לעשות

דרך בי"ס... לפחות מקווה שזה ייצא לפועל, אבא שלי מציק לבי"ס שיפתחו קורס
אחרי מלא דיונים מבלבלים ומציקים הגעתי למסקנה שזה שווה, כל עוד אני הולכת להשקיע בזה באמת. ובגלל שאני חנונית-על אני אקרע את התחת בשביל זה (ובעיקר כי אני שואפת ל720+ וזה כמעט בלתי אפשרי... בונה על רפואה בעתיד)

rl1992

New member
../images/Emo193.gif

מאחלת לך שתשיגי אפילו יותר מ-720 ושתתקבלי לרפואה

The Prospect

New member
למה בלתי אפשרי?

אמנם עוד לא עשיתי את המבחן, אבל אני מאמין שכל מבחן שמיועד לכלל האוכלוסיה הוא לא כזה שרק גאונים יכולים להצליח בו. או לפחות ככה אני רוצה להאמין

לא פותחים לך קורס של לחמן בבית ספר?

ממה שהבנתי, הם פועלים בהרבה בתי ספר... אני גם שואפת לציון גבוה בפסיכומטרי 700+, זה קשה אך אפשרי. באמת צריך להשקיע המון וגם בגלל שאנחנו עכשיו בתקופה שראש שלנו פועל ואנחנו עמוק בתוך הלימודים,לדעתי יש יותר סיכויי הצלחה... ואני גם רוצה עתודה בצבא, ככה שאני צריכה לעשות בתקופה הזו.

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

השתלבות נעימה{: עכשיו אני אעלם לי, ואתם תעשו כאילו לא הייתי פה

Shlomit586

New member
../images/Emo15.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני שלומית, 16 מירושלים השתלבות נעימה!

LOLI152

New member
welcome to hell ../images/Emo6.gif

אני השטן .:) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. סתם. אני אלה באוגוסט אני אהיה בת 17. ואני גרה בחור במרכז.

למעלה