|
חדשה פה + שאלה

• פותח הנושא KLY1
  • פורסם בתאריך

KLY1

New member
|../images/Emo9.gifחדשה פה + שאלה

היי לכולם! החלטתי להצטרף לפורום הזה כי מאז ומתמיד התעניינתי במיסטיקה, רוחות, גלגול נשמות, עולם הבא, וכ'ו.. קראתי כאן כמה הודעות שעניינו אותי במיוחד: היה פה מישהו שכתב שניתן לעשות עסקאות עם כל מיני שדים, למשל- לבקש מהם שיעזרו לך, ובתמורה הם מבקשים דם. אם יש כאן מישהו\מישהי שעשה כזה דבר, אני אשמח אם תוכלו לפרט קצת על זה, לדוגמא- איך מביאים להם את הדם \ משהו אחר שהם מבקשים בתמורה, איך מזמנים אותם, ואם אפשר לראות אותם. אשמח מאוד אם תוכלו לענות על השאלות. נ.ב- אני לא מתכוונת לנסות לעשות את זה, אני שואלת את כל זה רק מתוך עניין וסקרנות.. מקווה להשתלב!

smallnig

New member
הקטע עם הדם זה שטויות לגמרי..

רוחות לא יכולות לקבל שום חומר פיזי, וממש אבל ממש אין להן צורך בו. שדים = רוחות של בני אדם שרוצים נקמה באדם מסויים וכל מני כאלה, אבל כמובן כל זה בלשון ציורית.

TheDarkWizard

New member
אה...

שדים = ישויות שנמצאות במישורים התחתיים של העולם האסטרלי... אני עסיתי עיסקה כזאת, הוא רצה להשתמש באנרגיה שלי (צ'י) בתמורה לכח אנרגטי... הפסקתי את זה לפני שהיה מאוחר מדי =]

smallnig

New member
.. עכשיו אני מבין עם מי אני מדבר

לא נראה לך שאתה בעל דמיון קצת מופרח?

TheDarkWizard

New member
תצחקו תצחקו

"דמיון מופרך דמיון מופרך" זה שיש לך ראש כזה אטום שקשה לך להאמין בדברים שלא ראיתה זה בעיות שלך (הכוונה לSMALLNIG) ובנוגע לאיך זימנתי אותו - אחרי שעובדים עם אנרגיות, ולומדים תיקשור, זו היא לא בעיה גדולה במיוחד לתקשר עם מי שאתה רוצה, כולל שדים

KLY1

New member
אני מאמינה לך..

אממ.. את ממש ראית את השד כזימנת אותו? סליחה על החפירה אם זה מפריע לך תגידי..

smallnig

New member
חחח איך אתה מגיע למסקנה

שאני לא מאמין? איפה רשמתי את זה? אני מאמין בכל הנושא הזה ויודע יותר טוב ממך עם כל הכבוד לך. יודע מה.. בוא תספר לי מה זה אנרגיות שנדע מה אתה יודע סבבה?

רותי 11

New member
יקירה - מספיק שאת מתעניינת

את מזמנת לעצמך את הדברים. תזהרי מהבקשות האלה.

תשובות מפורטות

ניתן לעשות עסקאות עם רוחות או שדים (לרוב) כאשר זה מאוד מסוכן והשד דורש דם תמורת העסקה או משהו אחר שעושה העסק יעשה בשבילו, זימון נעשה בקיראה לשד עימו מעוניינים לעשות עסקה או שמבקשים מאחת הרוחות בסיאנס להעלות יישות שעימה ניתן לעשות עסקאות, אבל מה שמקבלים בתמורה יחזור אלייך פי 3 במידה ומבקשים משהו שלילי בשביל מישהו (וזה חוזר)
אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת לינוי

KLY1

New member
ללילי נמר,

האם אפשר לראות את השד כשמזמנים אותו?

smallnig

New member
אם תזמני "שד" כמו שאת קוראת לו

את תראי אותו איך שהמוח שלך רוצה לראות אותו או "מכיר" אותו, זותומרת 80% ממנו זה הדמיון האישי שלך..ברוב המקרים אבל את לא תראי אותו בכלל אם כי תחושי בהימצאותו "לידך".

למעלה