התקבלתי!!!!!!!!!!! יש!!!!!!!!!!

adr100

New member
../images/Emo9.gifהתקבלתי!!!!!!!!!!! יש!!!!!!!!!!

התקשרתי אליהם עכשיו, ואמרו לי שהתקבלתי! איזו הקלה... אוירונאוטיקה וחלל בסמסטר אביב עם 85.6, הייתי בטוח שלא אתקבל!

Hawk17

New member
וואי מזל טוב!!!!!!! בהצלחה!!

85.6 אמרת!! וואי! רק היום נודע לי ממקור רשמי שהסכם לאוויראונטיקה לעתודאים הוא 87-88,וואי מזל טוב. הכיצד?? האם זה נובע מכך שיש הבדלי סכם בין אביב לחורף, ומשמעותיים? ודרך אגב, האם בהתחלה קיבלת שלילי מהטכניון או שישר חיובי? כי הסכם שלך זה פריצת דרך בירידה של הסכם. בשורת נחמה עבורי. ספר אחי.

adr100

New member
הטכניון עוד לא ענה לי, רק הצבא

עוד לא קיבלתי מהטכניון מכתב, ובאתר כתוב "טרם נתקבלה החלטה". מה הסכם שלך? קיבלת תשובה?

Hawk17

New member
בהצלחה לך....

אני.... קיבלתי בעיטה מהחורף עם סכם 83.3
יש לך מושג כמה עתודאים מתחילים ללמוד באביב לעומת החורף(בחורף יש 20).?

poofykeves

New member
אנשים התקבלתי!!!

שלום לכולם.. האושר רב ולא יאמן... אז התקבלתי למשפטים באוניברסיטת חיפה ואם יש כאן עוד מישהו שהולך לשם אז שיספר.. ודרך אגב רק רציתי לשבח את כל הכותבים כאן על כל המידע והעידוד שאתם נותנים כי אני אמנם לא ממש כותבת כאן אלא בעיקר קוראת אבל בפקתי מכאן הרבה. אז... תודה!!

adr100

New member
אין לי מושג.

אז מי שכאן לסמסטר אביב באוירונאוטיקה וחלל שירשום

hanibaal smith

New member
שלום גם אני התקבלתי לאווירונאוטיקה

התקשרתי למדור עתודה והם אמרו שהתקבלתי לאווירונאוטיקה בטכניון בסמסטר אביב.אווירונאוטיקה היה אצלי בעדיפות שנייה ומדעי המחשב ומתמטיקה בעדיפות ראשונה.יש לי סכם 89.77 ולא לקחו אותי למתמטיקה ומדעי המחשב בטכיון מה הם נפלו על הראש.לא משנה לפחות התקבלתי לאווירונאוטיקה! אבל יש בעיה קטנה לא בא לי לחכות לסמסטר אביב אני רוצה להתחיל עכשיו בחורף אני שולח להם פקסים ומכתבים ואני עדיין לא יודע אם יאשרו לי ללמוד בחורף.כתבו הכל איך אפשר להקדים את הלימודים. מי שלומד ,למד ומתכוון ללמוד שישלח תגובות מסרים הכל.

למעלה