התייעצות.

../images/Emo9.gif התייעצות.

זו עדיין לא העוגה רק החלק שיונח עליה, מבטיחה להראות גם את העוגה כשתהיה מוכנה..... הבקשה היתה לעוגה עבור ילד שמאד אוהב להציג הצגות ושה"תפאורה" תהיה של יער, מכאן הכל נמצא על רצפת עץ האביזרים קטנים יותר מהדמות וכו... לדעתכן זה קולע למטרה? צריך להוסיף משהו? צריך לשנות משהו??

1נרקיס

New member
קצת חסר לי בקטע של "להציג"

אולי להוסיף ארגז עם תחפושות?

gtali

New member
גם לי חסר ה-להציג אולי טייפ קטן

שיתקשר למיקרופון. ואולי במה? או תחפושת אחת או אביזרי תחפושות (כתר, גלימה, שרביט, מסכה) חוץ מיזה - הילד ממש, אבל ממש מתוק והחיות פשוט.... אין מילים - מאוד אוהבת!

tanir

New member
אולי כדי לקבל אפקט של תאטרון צריך

איזה וילון או משהו .... או פנסי תאורה... משהו מהבמה

טלולה1

New member
אולי בובות יד

זה קטן ומעביר את המסר מעבר לזה אני מוקסמת.נו, מה חדש?... ממה עשוי הבסיס? את לא מפחדת שזה יסדק כשתעבירי לעוגה?

טלולה1

New member
חשבתי שזה בצק על קרטון או משהו

אם זה רק בצק אז זה עוד יותר לא מובן לי איך את מצליחה להעביר את זה בלי שישבר. מלכה!

טלולה1

New member
אולי בובות יד

זה קטן ומעביר את המסר מעבר לזה אני מוקסמת.נו, מה חדש?... ממה עשוי הבסיס? את לא מפחדת שזה יסדק כשתעבירי לעוגה?

טלולה1

New member
אולי בובות יד

Nיכל

New member
פנסי תאורה זה רעיון די קל לביצוע

גילגולית, שניים- אחד בכל צד מאחורה כמובן יולים לתת תחושת תאתרון

דבורה3

New member
אני הייתי שמה עליו איזו גלימה או

נותנת לו להחזיק משהו, או כתר על הראש... ומכיוון שאני מכירה את כישורייך ואצלך הכל אפשרי - מכינה קולב כזה ו"תולה" עליו כל מיני אביזרים. מה דעתך?

אחלה רעיונות רק שאין לי מקום

בשבילם
,גם ככה הכל נורא נורא קטן. ולגבי תחושה של תיאטרון, אז זהו שזה ממש לא היה הכיוון כיוון שהילד מציג בכל מקום אפשרי לאו דווקא תיאטרון, במה וכו... אני הלכתי יותר לכיוון של "תפאורת" יער ואם זה מה שזה "משדר".????

net the jet

New member
אישית, אני אוהבת מינימליזם, ולכן

העוגה מושלמת בעיני כך. אם את עוד מניחה על עוגה, אז בטח גם יהיו לך הפתעות בסגירה למטה, ואיזה תחרה יפה מסביב....זה נראה לי ממש מספיק ! בנתיים, זה מדהים !

אין לי זכות להוציא ציוץ...

אבל אולי יש לי רעיון.. אמרת שהוא אוהב לעשות הצגות... אז אולי להכין איזה תאטרון קטן.. אם את מבינה למה אני מתכוונת,כמו כזה של ילדים קטנים שיושבים מאחורה ועושים הצגה.. אבל ממש ממש קטן,רק שיתן תחושה של "הצגה".

אמית2

New member
חסר משהו לדעתי. לא מקבלת תחושה של

תיאטרון. בטח סיימת כבר את העוגה, אבל אולי היה אפשר להוסיף מסך איפשהו (אולי מסביב לעוגה) וגלימה, או מסכה... בכל מקרה - מה שיש מקסים!!

למעלה