כודם כל אני מסכים לגבי הסיגריות, בהחלט עוזרות לפעמים. בקשר למה שאת עוברת, לי יש הסכם דומה למה שאת מתארת (למרות שזה לא הקל עלי בנוגע למזונות) ואני לא מוכן לפספס אף אפשרות להיות עם הילדים. הפעמים היחידות שזה קורה זה כשאני נמצא בחו"ל. לא ציינת בנות כמה הבנות (או אולי פיספסתי) אבל הייתי נותן לו להסביר להן ולא להשאיר לך את המלאכה המאוד לא נעימה הזו.
לו את המלאכה הזו אבל לאור נסיון העבר להוא אין ממש תשובות יצירתיות והרבה פעמים הוא גרם רק לבלאגן שהייתי צריכה לסדר אח"כ. הבת הגדולה בבית ספר והקטנה בגן ... ושתיהן מבינות מה קורה .... אני רוצה להאמין שהסנקציות שהוא מטיל הן בגללי ולא בגללן הוא הרי אבא שלהן ותמיד היה אבא למופת.. אבל כנראה שדעתו השתבשה עליו וחבל .. והאמת היא שכואב לי מאוד שזה מה שקורה ובשעות מאוחרות יחסית אלו כשכבר שקט בבית ( הן נרדמו אחרי 3 סיפורים והרבה נשיקות וחיבוקים ) .. אני שמחה שהן איתי עכשיו כל יום ... זה מבאס קצת רק כשבא לי ממש לצאת אבל יש את שישי ובדר"כ אני לא נמצאת כאן בשבתות שהן לא איתי וזה היום שלי לאגור כוחות...
אילו החיים (ובעיקר העבודה) היו מאפשרים הייתי מבלה עם הילדים שלי כל יום אז כך שאולי משהו טוב אחד כן יוצא מהסיפור הזה אבל אני מבין את הצורך לקצת זמן לעצמך. אחד הדברים הטובים (ויש יותר מאחד) בלהיות פרוד/גרוש זה הזמן שנותן לך לעשות כל העולה על הדעת. דרך אגב, הן לא בגיל מתאים לבייביסיטר?
גם אני חדשה פה... ואשמח להצטרף.. קצת על עצמי (לי 33, אני מקווה לא לגנוב לך את ההצגה) אני פרודה שנה ו3 חודשים, אבל מי סופר... אני בת 24 וחצי ויש לי ילד מקסים בן שנתים וחצי. ואני גרה באיזור י-ם. מה עוד?