דיי חדשה פה

לי 33

New member
../images/Emo9.gif דיי חדשה פה

היי ובוקר טוב לכולם , חדשה פה ...... קצת נבוכה .... סיפרו לי ( ואני גם קוראת ) שנחמד פה ..... אפשר להצטרף ?

לי 33

New member
על עצמי...

היי , מאיפה להתחיל ... אני בת 32 ( עד שאהיה בת 33 בעוד חודשיים... ) , פרודה כבר כמעט שנה בהליכים כבר יותר מחצי שנה , אבל דיי תקועה .. יש לי שתי בנות מקסימות ...ובן זוג לשעבר שמצליח להוציא ממני כל טיפת אנרגייה טובה ... בגלל זה אנחנו לא יחד ... מחכה כבר לסוף אבל כמו שנראה כרגע זה עדיין רחוק ....

navy123

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

הגעת בדיוק למקום הנכון. פה תוכלי לשתף אחרים שנמצאים או היו במצבים דומים לשלך. ובהזדמנות זו - שתהיה לך שנה של התחלות טובות ומוצלחות .....

ramoni1

New member
סבלנות

בסוף זה מגיע, צאי תבלי תקבלי אנרגיות חיוביות ואז תגלי שהכול קטן עליך ותיזכרי.... "מה שלא הורג אותנו מחשל אותנו"

ramoni1

New member
ברוכה הבאה

פינת הקפה בצד שמאל, כבר לא ילדה 3 מביאה את החלב...

לי 33

New member
תודה

אשמח לקבל תמיכה ועצות .. וגם
תודה על הקפה .. אני אביא עוגה ... יש העדפות ?

לי 33

New member
../images/Emo42.gifמתאים ...

וקצת ברצינות ... נכון שמה שלא הורג אותנו מחשל אותנו וללא ספק בתקופה הזו התחשלתי אבל עדיין ... הבעיה היא שההוא ( נקרא לו ככה ) יודע איפה בדיוק ללחוץ ומה יוציא אותי משלוותי הרי היינו יחד מאז התיכון .. והאמת היא שמה שמדהים אותי שבכל פעם אני מופתעת .. אני חייבת לספר ההוא לא יציב כ"כ בהחלטותיו ואני כן ואני אסביר ..זה קצת ארוך אז כדאי לשבת .. ההחלטה על הפרידה התבשלה אצלי כבר הרבה זמן . לא מדובר באיזה סיפור דרמטי של בגידה או משהו שפתאום קרה אלא התבשלתי לאט בהחלטה ולקח לי זמן ... היו הרבה ויכוחים בבית ולשלומן ולבריאותן הנפשית של הנסיכות שלי וגם בשביל עצמי החלטתי שלמרות כל הקושי שציפיתי לו , פרידה עדיפה .. וההוא עזב את הבית כאשר הוא היה בקשר הדוק עם הבנות והן ישנו אצלו פעמיים בשבוע וכל סופ"ש שני .. והכל היה נחמד ...והתחלנו בהליכים מתוך הסכמה לכה שפחות עימותים ויותר בקטע של להסכים על כמה שיותר דברים ולא במלחמה למען הפיציות שלנו . אבל כשההוא ראה שאני חזקה ולא נופלת בלעדיו ( כי זה מה שהוא חשב שיקרה ) הוא פתאום התחיל לשנות את ההסכמים שלנו ובכל יום היה משהו אחר ... אחד מהדברים היה שהוא רצה שנחזור ואני סרבתי וידעתי שעכשיו הוא יקשה יותר .. אבל אני החלטתי וזהו ושמחה עם ההחלטה שלי ולכאורה מאוד חזקה אבל זה מאוד קשה ... הוא השתנה לגמרי וכל פעם שלא מוצא חן בעניו משהו או שהוא יודע שנסעתי או יצאתי לאיזה מקום הוא יחרחר מריבה שבעקבותיה יגיעו הסנקציות ... הבנות כבר לא ישנות אצלו יותר זה מספר שבועות אלא בסופ"ש וזה מטמטם אותי שהוא חושב שהוא יכול לעשות מאיתנו יו יו . כמובן שמאז הסברתי לו ( ו"מכרתי " סיפור לילדות למה הן לא ישנות אצלו יותר ) שהן לא תישנה אצלו עד שהן תגדלנה ותחלטנה מה הן רוצות לעשות .... בנתיים ההתמודדות מאוד קשה .. ויש הרבה נפילות ... מה עושים ??????

מה כתוב בהסכם ביניכם?

אם כתוב בהסכם שהילדות צריכות לישון אצלו פעמיים בשבוע, אז הוא צריך לעמוד בהסכם. אני מאוד מכירה את נושא הסנקציות. גם אצלי יש פעמים שאני רוצה לפי התשובה שלי שהסנקציה תגיע. אני מקפידה שאם הגרוש מבטל מפגש עם הילדים שהוא יסביר להם למה. אני לא מוכנה לתת תירוצים (בעיקר אם הם באים בגלל "עונש"). נסי לקחת אותו לשיחה (מחוץ לבית) להסביר לו שהפרידה שלכם, כואבת ככל שתהיה לא הופכת אותו לפחות אבא ממה שהיה קודם ולשמור על הקשר עם הבנות צריך להיות האינטרס שלו. אני מודה שאני לא מצליחה להבין הורים כאלה

לי 33

New member
ההסכם לא סגור עדיין

אבל בטיוטה כתוב שהן ישנות אצלו וכבר סוכמו מזונות ( נמוכים יותר כי הן ישנות אצלו ..) .. ובאמת שהכל אני מוכנה לקבל כי לרוב השגעונות התרגלתי .. אבל אני לא יכולה להכיל את כל מה שקשור אליהן ... כאילו מה הקשר ביני לבינן ... ומה פתאות הסנקציות ... הייתי תמימה כשחשבתי שלי זה לא יקרה .. שההוא לא ישתמש בהן כידי " לכלוא " אותי ..

אולי זו לא תשובה "חכמה" מה שאני אגיד לך

אבל אל תעירי מתים... תחכי שההסכם יחתם ורק אז תשבי איתו לשיחה כי אם הוא עושה לך פרנציפים הוא עוד יכול לשנות לך את ההסכם.

לי 33

New member
אני לא מעירה מתים

זה הוא שהחליט שהבנות לא תישנה אצלו באיזה תירוץ עלוב ... זה הוא שמפעיל את הסנקציות .. וזה הוא שלא החלטי ... ואני שבורה כבר מהאי וודאות הזו .. כמה אפשר להפליג ? כמה אפשר לנשוך את הלשון .. אני משתדלת אף פעם לא אמרתי שהן לא יהיו איתו אלא להיפך לי חשוב מאוד שהן ירגישו בבית שלו כמו בבית אמיתי ... אבל אי אפשר כבר .. יש לנו בשבוע הבא פגישה וזה הוא שאמר שמתחילים ממהתחלה ... ולי נשבר ה..ן כבר ...

אני מאוד מבינה אותך../images/Emo24.gif

תהליך של גירושין הוא תהליך ארוך ומתיש. את מוצאת את עצמך מול אדם שעד לא מזמן אהבת. אדם שמכיר אותך טוב ולכן גם יודע איפה ללחוץ. אבל קחי נשימה עמוקה כי התקופה הזו תחלוף בסופו של דבר. האם הוא מעוניין לפתוח את ההסכם בפגישה של שבוע הבא? אם כך, שבי עם הטיוטא ותרשמי לך בנקודות על מה את מוכנה לוותר ועל מה לא. תרשמי לעצמך נקודות של "מה יקרה אם הוא יפעיל סנקציות" - למשל, אם הוא מודיע שהוא לא לוקח את הבנות ולא דואג לסידור אחר, הוא ישלם לך כמו שמשלמים לבייביסיטר. חשוב מאוד להכניס את זה להסכם. תעברי על הטיוטא טוב. יכול להיות שיש שם דברים שגם לא טובים לך ואת רוצה לנצל את ההזדמנות כדי לשנות. אל תסתמכי על הבטחות בע"פ שלו. את הכל תגבי בכתב. אי הוודאות היא קשה מאוד, אבל צרי לך וודאות משלך - אם נניח את יודעת שהוא לוקח אותן פעמיים בשבוע - אז לפחות לתקופה הקרובה (עד שההסכם יחתם) אל תעשי תכניות ליומיים האלה ואז על כל יום שהוא לוקח אותן - זה יהיה יום בונוס עבורך. נכון זה פחות נוח, אבל זה יגרום לך לפחות עוגמת נפש. ההפסד בזה שהוא לא רואה את הבנות הוא שלו בלבד. נסי להמנע מלהכנס איתו לעימותים. במידה ואת מיוצגת על ידי עו"ד, תני לו לנהל את הפגישה. כל התייעצות בנוגע לסעיף כזה או אחר תעשי מחוץ לחדר ולו רק כדי שתוכלי להשתחרר ולהתעצבן רחוק ממנו, ואז לחזור לחדר רגועה יותר. והכי חשוב - תחייכי, עוד קמת וזה נגמר

ramoni1

New member
אם אני יכול...

לומר לך משהו זה שתיהי חזקה. ובכל מיקרה אני לא ממש חושב שהסכם כזה או אחר יכול לשפר את המצב כי לא ניתן ליכפות על בן זוגך <לשעבר> לקחת את הילדים וגם אם כן אז זה יפגע בהם בצורה כזו או אחרת. ולדעתי את צריכה עכשיו אוויר לנשימה, הרבה סבלנות, ולנסות לדבר על ליבו, שאם אתם מיתגרשים הרי הוא לא מיתגרש מילדיו, וכן אני בטוח שכבר ניסית לשוחח עימו על זה. אבל... אין בררה זאת הדרך, ואם זה לא עוזר אז את אל תיקחי את הדברים באופן אישי, ותיראי שבסוף האסימון יפול מתי שהוא בהצלחה ילדונת

למעלה