דיווון!

Silly Me

New member
../images/Emo9.gifדיווון!../images/Emo124.gif

שאלה שעברה לי בראש ורציתי לדעת מה אתם חושבים, עכשיו, עם השידורים החוזרים (והמבורכים יש לציין) של האקדמיה, מי חשבתם שיזכה. אני לא מתכוונת לפייבוריט והכל, מהתרשמות ראשונית, של שבוע ראשון, מי חשבתם שיהיה טוב, שיזכה, ולאן הוא הגיע...,ואת מי אהבתם הכי, ומי הכי רציתם שיזכה (אבל זה אחרי התרשמות ראשונית. יצא סלט, אני יודעת, אבל אני אענה. אני!
התרשמות ראשונית- הייתי ממש בטוחה שמירב תהיה מעולה, אבל היא שחקה לחלוטין את בדיחות "אני שמנה" שלה, ויצאה די מוקדם מהתחרות. עוד בת שחשבתי שתפגיז, הייתה הדר לוי, שסיימה די נחמד.
בתכל'ס את מי אהבתי- שלישית דופה הקורעים האלה, במיוחד עומר וגלעד שהיו מלכים בריאליטי...
ומי רציתי שיזכה- תכל'ס שלישית דופה אבל ידעתי שאנשים מעטים מבינים את הנונסנס שלהם, אז ממש רציתי שיוסי וטירן יזכו. עכשיו אתם :)

Ronush14

New member
אממממ אני....

מההתחלה... נוסבאום נראה לי ממש טוב...
וגם הדר... חשבתי שיש לה המון סיכויים... וגם בהתחלה כולם שם היו בטוחים שהיא מנצחת! גם דופה חשבתי שהם טובים... וגם יוסי וטירן נראו לי ממש טובים! טלי מההתחלה לא נראתה לי הכי מצחיקה... ומההתחלה רציתי או נוסבאום או יוסי וטירן

yaelrs

New member
אני....

בהתחלה חשבתי שהדר תנצח אבל מההתחלה נוסבאום היה הפייבוריט שלי

H i L o L a

New member
אממ ת'אמת?

בשלב הזה של התחרות לא חיבבתי אף אחד מהמתמודדים... נבהלתי,חשבתי מה? אלו הדור הבא של הסטנדאפ?
רק איזה שבוע אח"כ התחלתי לאהוב אותם ולבסוף זה נהיה התמכרות... אז אחרי שהתרגלתי אליהם אהבתי את יוסי וטירן שהם בעצם הפכו להיות הפייבוריטים שלי עד היום, הימרתי על צחי מההתחלה, וגם אהבתי חוץ מיוסי וטירן את נוסבאום ואורבך

אני בהתחלה לא סימנתי אף אחד בתור

פייבוריט, לא ממש התרגלתי אליהם אבל אחרי שבוע התחלתי להתעניין ואז ממש ממש התמכרתי לתוכנית! מההתחלה אהבתי את הדר לוי המדהימה ומירב הרמל חיבבתי, את אבי נוסבאום התחלתי לאהוב בהמשך התוכנית ואת יוסי וטירן בחודש האחרון רק. וגם את שלישיית דופה חיבבתי, בעבר!וחשוב לציין רק בעבר ובהמשך אהבתי אותם פחות ופחות עד
!!!

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif מהתרשמות ראשונית...

ממש אהבתי את אורבך ואני חולה עליו עד עכשיו
הכי אהבתי את שלישיית דופה כי הם מדהימים! הייתי בטוחה שהם יזכו כי הלך להם ממש טוב בהתחלה, ישר על השבוע הראשון מקום ראשון ואחרי זה מקומות טובים... ממש הייתי מאוכזבת ולא מבינה למה הם לא זכו...

NimaZ

New member
אמ...

הייתי בטוחה שנוסבאום ינצח......... גמני הכרזתי על פיבוריט רק מאמצע-סוף השבוע הראשון... זה בעיקרון היה שראל יחד עם נוסבאום...... הייתי לגמרי לגמרי בטוחה שנוסבהום ינצח ומקום שני אורבך! אבל אחרי ששראל עזב נוסבאום נשאר פיבוריט והצטרפו אליו יוסי וטירן... אחרי שמיכל עזבה כבר ממש לא אהתי את נוסבאום והתחלתי עם האובססיה שלי ליוסי וטירן
... זאתי כל ההיסטוריה של האקדמיה שלי!

קליפס

New member
בהתחלה הייתי בטוחה שהדר תנצח,

ואמרתי לחברה שלי שהיא גרועה אבל היא תנצח. טעיתי, אבל הייתי קרובה. סימנתי את אורבך כפייבוריט כי האודישן שלו קרע אותי, במיוחד כשהוא דיבר בפולנית או משהו כזה. אה, וגם אהבתי את טלי- הומור מצוין.

gilmorefreak

New member
אממ..אממ..תורי!

התרשמות ראשונית- מירב והדר.. מי חיבבתי- מירב ושראל והדר..ואז כשמירב ושראל עזבו עברתי להדר מיכל וטלי!!! ואז..אממ..טלי עיצבנה אותי(אמרה לנוסבאום שהיא תבחר בו אם הבחירה תיהייה בין הדר לינו!!! בוגדת!) אבל היא עדיין הייתה טובה ואז גם התחלתי לאהוב את נוסבאום והדר כמובן..עד הסוף!! (כן החלפתי ועברתי ה מ ו ן) לזכות- מירב אם היה יוצא להכיר יותר.., נוסבאום, הדר, טלי- לא יודעת.. אותי היא פשוט הצחיקה!

Holy Cow4

New member
אווו! מי מי מי! ../images/Emo11.gif

הפייבוריט שלי מהתחלה: דופה בהתחלה הכי הרבה אהבתי, וגם אהבתי את אורבך שאהבתי אליו גדלה מתוכנית לתוכנית. הבאת היא שבמופע בפתח תקווה הרגיז אותי מה שהוא אמר על הדבר הנבזי שקיציס עשה לו, שהוא חשב שלא קיבלו אותו בגלל שהוא דתי או משהו כזה. זה נורא עצבן אותי... אבל סלחתי לו
גם נורא אהבתי את מירב. ביעס אותי שהיא עזבה בשבוע השני. בשבוע הראשון של התוכנית נורא אהבתי את אורבך, הוא היה נראה הכי נחמד שם. לבסוף רציתי שבגמר יזכו דופה או יוסי וטירן. ובתוכנית ההחזרות כמובן שרציתי את אורבך (תרתי משמע!
) And I'm spent!

m a z i ohayon

New member
אני....../images/Emo70.gif

Ok...אז ככה: בהתחלת התוכנית לא היה לי ממש פייבוריט, אלה שהצחיקו אותי היו נוסבאום, אורבך, טלי, ויוסי וטירן. הייתי בטוחה שאו אורבך או נוסבאום יזכו. לאט לאט התחלתי לאהוב הכי הכי את נוסבאום
ויוסי וטירן, אחרי שנוסבאום עף בפעם הראשונה אז התחלתי ממש ממש לאהוב אותו כמו שאני מטורפת עליו עכשיו, ומאז שנוסבאום (*אהמ*מושלם*אהמ* עף (בפעם השנייה
) אז רציתי שיוסי וטירן יזכו
זהו...

למעלה