../images/Emo9.gifדיווון!../images/Emo124.gif
שאלה שעברה לי בראש ורציתי לדעת מה אתם חושבים, עכשיו, עם השידורים החוזרים (והמבורכים יש לציין) של האקדמיה, מי חשבתם שיזכה. אני לא מתכוונת לפייבוריט והכל, מהתרשמות ראשונית, של שבוע ראשון, מי חשבתם שיהיה טוב, שיזכה, ולאן הוא הגיע...,ואת מי אהבתם הכי, ומי הכי רציתם שיזכה (אבל זה אחרי התרשמות ראשונית. יצא סלט, אני יודעת, אבל אני אענה. אני!
התרשמות ראשונית- הייתי ממש בטוחה שמירב תהיה מעולה, אבל היא שחקה לחלוטין את בדיחות "אני שמנה" שלה, ויצאה די מוקדם מהתחרות. עוד בת שחשבתי שתפגיז, הייתה הדר לוי, שסיימה די נחמד.
בתכל'ס את מי אהבתי- שלישית דופה הקורעים האלה, במיוחד עומר וגלעד שהיו מלכים בריאליטי...
ומי רציתי שיזכה- תכל'ס שלישית דופה אבל ידעתי שאנשים מעטים מבינים את הנונסנס שלהם, אז ממש רציתי שיוסי וטירן יזכו. עכשיו אתם 
שאלה שעברה לי בראש ורציתי לדעת מה אתם חושבים, עכשיו, עם השידורים החוזרים (והמבורכים יש לציין) של האקדמיה, מי חשבתם שיזכה. אני לא מתכוונת לפייבוריט והכל, מהתרשמות ראשונית, של שבוע ראשון, מי חשבתם שיהיה טוב, שיזכה, ולאן הוא הגיע...,ואת מי אהבתם הכי, ומי הכי רציתם שיזכה (אבל זה אחרי התרשמות ראשונית. יצא סלט, אני יודעת, אבל אני אענה. אני!