בוקר טוב

MAMALY

New member
../images/Emo9.gifבוקר טוב

מחכיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם כל בוקר לפני שאני יוצאת לעבודה אני מרפרפת בפרום שלנו השבוע היו כל כך הרבה הודעות משמחות תינוקת ששבה הביתה מהפגייה בן חדש נ ולד בטא מעולה שמתחילה להגדול ולהכפיל - חמסה זוגות שחתמו - בהצלחההההה ואני יושבת לי בחושך.. (חחחחח כמו פוניה טובה) וכל יום סופרת את השעות לעלות כבר לועדה הסופית ובפעם המליון בודקת שהכל מוכן ומזומן לתינוק הבא כי מוכרחיםל היות מוכנים - כאילו שהוא יצוץ תוך נגיד שעה... ההודעות השמחות נותנות כוח להמשיך ולחכות למרות שאין לי כבר סבלנות שבוע טוב לכולן.

אנחנו בדיוק באותה סירה ../images/Emo5.gif

סופרים שעות... חודשים... ימים.... ממתינים, ממתינים ושוב - ממתינים... ומתנחמים בידיעה ובאמונה שיום אחד ההודעה המשמחת תהיה שלנו.

אני כאן בשבילכן...../images/Emo24.gif

כל כך מבינה,עד לא מזמן גם אני הייתי שם
בהמתנה ממושכת,בספירת הימים,ובציפייה רבה ובאמונה גדולה,שההודעה המשמחת תגיע במהרה!!! רק רוצה לחזק ולומר לכן,שהיום כשאני מסתכלת על ה-
הפרטית שלנו|| הכל מתגמד,כולל ההמתנה הארוכה,הלילות ללא שינה{מדאגה כמובן}. שולחת לכן בנות יקרות
גדול ומצפה לשמוע בשורות טובות בהקדם אמן!!!!

עָנת

New member
"כל ההתחלות קשות"

זה לא מעודד הא
. כל הזוגות והפונדקאיות בראשית דרכן מרגישות בדיוק אותה תחושה. מאחלת לכל הממתינות שההמתנה תהיה קצרה ביותר. המתנה לחתימה. המתנה לתחילת הטיפול. המתנה להריון. כל הזמן ממתינים...... השיא הוא ששומעים ורואים את התוצרת. אז יש ירידת מתח. ו...הכל חוזר לשיגרה

עָנת

New member
המשך...והפעם זה לא תהיה סתם שיגרה

אלא שיגרה עם סיפוק עצום. הידיעה שהצלחתם בתהליך כה מורכב. והכי חשוב זה המשפחה ששודרגה והתברכה באמצעות תהלייך הפונדקאות

בנות כל כך מבינה אתכן !!!

אבל הכל עובר חביבי. כתבתי, וכתבי לכן מהגיגי נפשי, אבל נמלחתי בדעתי, מהסיבה שכלום ממה שאכתוב לא ממש ינחם , אז שולחת
והרבה אנרגיות
להשרות שלווה בחייכן ובעיקר
נגד כל דבר שיכול להזיק בדרך

liatha

New member
אוריתוש, כמה זמן אתם כבר מחכים

מאז שהיגשתם את המסמכים לוועדה?

זמן ההמתנה ../images/Emo4.gif

אנחנו הגשנו את המסמכים לוועדה לפני שלושה חודשים. ועדיין ממתינים לחתימה. אוףףףףףףףףףףףףףף אחד גדול על כל הביורוקרטיה המורטת הזאת.
< תפסת אותי ביום גרוע, מצטערת...>

liatha

New member
וואו, באמת המון זמן, אני מקווה שיעב

שיעבור מהר מתפללת בשבילכם שכבר בתחילת שבוע הבא תקבלו אישור ליאת.

מירבי*

New member
ההמתנה.....

אני יודעת כמה קשה לחכות, נראה שהזמן מזדחל לו לאיטו דווקא כשרוצים שירוץ. ההמתנה מורטת העצבים הזאת היא מנת חלקינו בתהליך הזה. אני מקווה שהתיק שלכם יעלה כמתוכנן בסוף החודש.

למעלה