בוקר טוב

../images/Emo9.gifבוקר טוב ../images/Emo187.gif

בוקר אור ויום קסום לכולם . ובדיחה לבוקר זה יהודי התחתן עם גברת צעירה מתוך אהבה גדולה ומופלאה. אבל, לא משנה אילו ביצועים מיניים ניסה הבעל, אישתו לא חוותה אורגזמה. מאחר ואשה יהודיה כשרה זכאית להנאה מינית, הם החליטו לקבל את עצת הרבי בעניין. הרבי הקשיב לבעייתם, משך קלות בזקנו והציע את ההצעה הבאה: "תשכירו את שירותיו של בחור צעיר ונאה. כשאתם עסוקים במעשה האהבים, על הצעיר לנופף במגבת מעליכם. זה יעזור לאישה לפנטז והיא תוכל לחוות אורגזמה." הזוג עשה כעצת הרבי. הם שכרו גבר נאה ובזמן מעשה האהבים שלהם, נופף הבחור במגבת מעליהם. אבל גם זה לא גרם לאשה לחוות אורגזמה. נבוכים חזרו בני הזוג אל הרבי. "אוקיי", אמר הרבי לבעל, "בוא ננסה הפוך. נופף אתה במגבת מעל אשתך והבחור, בזמן שהם מתנים אהבים." שוב, בעצת הרבי, פנה הזוג אל הבחור הצעיר. בזמן שהבחור הצעיר נכנס למיטה עם האשה, נופף הבעל במגבת מעליהם. הבחור הצעיר עינג את האשה בהתלהבות רבה ותוך זמן קצר רעדו הקירות מצרחות ההנאה של האישה המסופקת. חייך הבעל, הביט על הבחור הצעיר ואמר כשארשת ניצחון על פניו... "אתה רואה, יא שמוק, כ-כ-ה מנפנפים במגבת !." ועוד אחת ================================================ לזקן אחד היה כלב ,ידידו הטוב ביותר, יום אחד,הכלב מת בשיבה טובה,והזקן שהיה קשור אליו מאד, הלך לרב וביקש מנו שיעשה לכלב אזכרה,ושיקרא אליו "קדיש" הרב הסתכל אליו בפליאה ואמר לו,אדוני ,קדיש אומרים רק על יהודים שניפטרים, ולא על חיות. אבל אם זה באמת כל כך חשוב לך. אז בצד השני של הרחוב יש בית כנסת רפורמי. תנסה שם אולי תמצא שם את מבוקשך. שואל הזקן - אתה חושב שהם יסכימו לקבל תרומה של 75 אלף דולר עונה לו הרב - למה לא אמרת לי שהכלב יהודי שיהי לנו יום מלא חיוכים

מי אמר שהעולם לא מתדרדר..

משהו שמצאתי בפורום מגביל ואני המומה ממנו , אתר שמספק אלבי לכל המעוניין, ברור שתמורת חופן דולרים
לאן הגענו??????? אופפפפפ יש עוד המון דברים לשתף אותכם , אבל חיפת לעוף

meshi4

New member
צהריים טובים.......בדיחות../images/Emo9.gif

מהחיים.....על טפשות
ועל "מצווה " תמורת
והאליבי...כנראה בעידן האינטרנט הכל אפשרי היום תמורת כסף.

בוקר טוב

וואו החיים לא פקניק מסתבר ככה כיום עבורי ההתמודדות עם העשייה לא פשוטה כלל מחכה לפתרון כאבי החזה ויהיה צינטור או לא עבורי ועוד אי אילו בעיות בריאות קשות במשפחה המורחבת מחייכת וזוקפת ראש מדי יום לעוד יום למרות ועל אף הבעיות מחייכת מישהו עשה לי טוב אתמול , עייפהמאד, נכנסתי לישון קצת טלפונים העירו אותי בערב , מה פתאום את ישנה מוקדם שיטוט קצר בפורמים ובצט ואז פגישה לוהטת עם הכרית והקסת , לשם שינוי לא היה לי קר למרות הקור החיצוני והיום קמתי מוקדם לחפש נייר שנעלם לי ,התחשבנות על מה ששלמתי בעבר סדרתי ניירת מ6 בבוקר ובסוף נמצאה האבדה במקום ממש לא צפוי ועכשיו שמה את פעמיי לקבל את כספי בחזרה

meshi4

New member
נסיכה...מי הבטיח לנו גן של

ורדים ?.מרגע שתינוק נולד מתחילה ההתמודדות עם החיים. מאחלת לך בריאות טובה
בקשר לניירת...אוי כמה זה מוכר כשמחפשים מסמך חשוב בים של ניירת. אצלי הכל מסודר ומתוייק בקלסר לפי נושאים וכך החיפוש הרבה יותר קל. יום טוב מחויך ומלא אנרגיות חיוביות

למעלה