בהזדמנות זו רציתי להודות לכל מי שהגיע למפגש. ממש שמחתי לראות אתכם! סוף שבוע נעים
A A GIFT OF LOVE New member 17/8/07 #1 ../images/Emo9.gifבהזדמנות זו רציתי להודות לכל מי שהגיע למפגש. ממש שמחתי לראות אתכם! סוף שבוע נעים
N nOway1 New member 17/8/07 #2 סוף שבוע מתוק ../images/Emo211.gif אני מצטעררררררררררררררר מאוד שלא יכלתי לבוא ..!! שיימתי עבודה מלפני רבע שעה .. ויש לי עוד משעה 10 בלילה עד 5 בבוקר ....
סוף שבוע מתוק ../images/Emo211.gif אני מצטעררררררררררררררר מאוד שלא יכלתי לבוא ..!! שיימתי עבודה מלפני רבע שעה .. ויש לי עוד משעה 10 בלילה עד 5 בבוקר ....
ר רחוב האגס 1 New member 17/8/07 #3 וגם אני! היה כיף להגיע באופן ספונטני, למפגש שגיליתי אותו רק הבוקר. היינו מעט, וגם זה כיף, שמחתי להכיר ולשמוע את הסיפורים, וכמובן - איזה קטע היה ב'רחוב סומסום' עם שירותים???
וגם אני! היה כיף להגיע באופן ספונטני, למפגש שגיליתי אותו רק הבוקר. היינו מעט, וגם זה כיף, שמחתי להכיר ולשמוע את הסיפורים, וכמובן - איזה קטע היה ב'רחוב סומסום' עם שירותים???
Y yaeli20 New member 17/8/07 #5 מה היה ברחוב סומסום בשירותים?!?!?! אז אני קצת מכורה אז מה?! כשסוף סוף הצלחתי להגיע היה כייף והיה נחמד לראות מי אתה סוף סוף איש רחוב האגס 1 יאללה המפגש הבא בצפון!
מה היה ברחוב סומסום בשירותים?!?!?! אז אני קצת מכורה אז מה?! כשסוף סוף הצלחתי להגיע היה כייף והיה נחמד לראות מי אתה סוף סוף איש רחוב האגס 1 יאללה המפגש הבא בצפון!
E eshkolit32 New member 17/8/07 #4 שמחה שארגנת מפגש ספונטני../images/Emo42.gif זה היה רעיון מצוין, שמחתי גם אני לפגוש אתכם, ובמיוחד בירושלים. כן ירבו מפגשים כאלה !
שמחה שארגנת מפגש ספונטני../images/Emo42.gif זה היה רעיון מצוין, שמחתי גם אני לפגוש אתכם, ובמיוחד בירושלים. כן ירבו מפגשים כאלה !