אפשר להצטרף??.

Like A Boy

New member
../images/Emo9.gif אפשר להצטרף??.

שלום לכולם!!! קוראים לי עידן בן 19+ מראשון די חדש פה ..קראתי כמה שבועות הודעות בפורום הייתי סמוי
והחלטתי להצטרף .. אממ.. אני לא ממש סגור על עצמי עוד לא יודע ממש מה אני .. בגלל זה החלטתי להצטרף לפה.. חצי בארון.. חברים קרובים יודעים המשפחה הקרובה עוד לא ממש.. וזהו!!.. מקווה שאני אהנה פה .. ושאני אוכל לספר ולשתף את כול מה שעובר עליי..וגם לעזור למי שצריך..
עוד לא ממש מכיר פה אף אחד.. אז תציגו את עצמכם.

soul on fire

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

מה שלומך? אני מיכל 17 מאריאל... ואל תשכח להרגיש בבית =]

Blackice

New member
כמובן, ובחפץ לב! ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

בוא, תתכרבל איתנו פה בפוך, קח איזה
חם..
אז.. ספר קצת, מה עובר עליך? מה זה מבחינתך "לא ממש סגור על עצמי"? לגבי להציג את עצמי.. אז אני ארז, בן 24 מירושלים. בי ומחוץ לארון כבר.. 24 שנים ו5 שנים בהתאמה
אני בעקרון שורץ על המחשב... ובזמני הפנוי אני גם הולך ללמוד קצת באוניברסיטה, רץ, ויורה כדוריות פלסטיק על חברים בסופ"ש...ובאופן כללי מאמץ יותר תחביבים ממה שבריא לי... הא, ונפרדתי שבוע שעבר מחברה שלי, אחרי שהיינו ביחד 3 שנים ו-7 חודשים. כך שבדרך כלל אני יותר שמח ומשעשע.. (אני הייתי רוצה להאמין, בכל אופן..) בכל אופן... שוב, ברוך הבא!
או ברוך הנמצא או ברוך העובר מקורא סמוי למשתתף פעיל או.. טוב, נו, הבנתם.

Like A Boy

New member
תודה לכולם!../images/Emo99.gif

תודה על הקבלת פנים..
.. אני בטוח שיהיה לי סבבה פה. אממ.. מה זה אומר "לא ממש סגור על עצמי"..? זה אומר.. שמגיל 15 בערך אני מתחבט בשאלה "מה אני"..מגיל 15 ככה הרגשתי משיכה למין שלי..אבל גם משיכה לבנות ..ומגיל 15 עד עכשיו אני עוד לא בטוח מי אני .. היו תקופות שאמרתי "זהו אני סטרייט לגמרי".. ותקופות שאמרתי ההפך "אני הומו וזהו!"..אבל אף פעם לא הייתי ממש בטוח.. אפשר להגיד שכול האהבות הגדולות שלי היו לבנים.. תמיד התאהבתי רק בבנים.. ואבל גם יש לי משיכה פיזית.. לבנות .. וחשבתי כמובן שאולי אני בי.. אבל לא יודע לא מסתדרת לי ההגדרה הזאת ..חח..לא יודע למה!!..לא נראה לי שזה אני.. לפעמים נראה לי שזה פשוט מפחד של.. להודות מי אני..!! מקווה שהייתי ברור כי אני לא מבין את עצמי כבר..
לילה טוב.

Blackice

New member
ווואוו...

זה מצחיק, אני כל כך שומע את עצמי... (אולי זו השעה..) כשהייתי בערך בגילך... גם לי היתה משיכה לבנות, והיו בנים שהיה לי קראש עליהם והיו תקופות כאלה שממש בלבלו אותי בשאלה מי אני. הסתבר לי, מספר שנים אחר כך (שכנראה שהיה מסתבר הרבה יותר מהר אם היה אז פורום של ביסקסואלים) שהרבה מאוד מאיתנו חווים תקופות כאלה שנוטים יותר למין אחד או לשני. (לכן, בין השאר, העלתי את הסקר הנוכחי שעדיין יש שם רק 4 תגובות *שיעול*מישקוראאתזהועדייןלאענה*שיעול*). אני גם לא הייתי סגור על עצמי משך המון שנים, עד שהתאהבתי בבחורה ואז קיבלתי את זה שאני בי... (בגיל 19, אגב..) אז אני בחלט מכיר את המצב ומזדהה... אמ.. אני די בטוח שהיתה לי פואנטה איפושהו בדרך.. אמ.. טוב אני באמת צריך ללכת לישון. ללא ממש ישנתי ביומיים האחרונים... אני אנסה למצוא אותה שוב מחר.. *תמוה*

Like A Boy

New member
כן..אבל.

אבל זאת בעיה גם עם היציאה מהארון כי .. כבר יצא לי לספר לכמה חברים קרובים בערך 10.. חחח. יש לי הרבה חברים קרובים. אז אני סיפרתי להם ש"אני נמשך לשני המינים ..". ואז הם אמרו . אז מה הבעיה תהיה עם בת כי זה יותר "קל". ואז הסברתי להם שאני נמשך לשני המינים אבל מתאהב יותר בבנים והיו לי קשרים עם בנים. אז הם אומרים "אז אתה בעצם הומו"..חח.. בקיצור סיפרתי להם אבל אם תשאל אותם אין להם מושג עד עכשיו מה אני הם מבולבלים.. כי אני לא ממש יודע מה אני..וזה עוד יותר מבלבל אותי .כי שאתה מספר לאנשים שאתה בי זה נראה יותר קשה מלצאת כהומו או לסבית .. כי זה קשה יותר לאנשים לקבל. את זה .. בקיצור אני בבלבלה אחת גדולה

Blackice

New member
מצד אחד זה קשה יותר, מצד שני קל יותר.

קשה יותר כי צריך להסביר מה זה אומר להיות "בי". קל יותר כי זה פחות "קיצוני" מלהיות הומו, ופחות רחוק מהם. מה שבטוח, שהכי קשה לספר לאנשים כשאתה לא בטוח בעצמך. בכלל, העצה הרווחת היא לא לספר להורים לפני שאתה סגור ב100% אחרת אתה תגרום בלבול גם להם (וגם ככה זה נושא שקשה להתמודד איתו בד"כל). זה שסיפרת לחברים זה כבר צעד עצום.. במיוחד כשאתה עדיין לא אימצת באופן סופי תווית. וכל הכבוד על זה..

s a p h i r

New member
ברוך הבא ../images/Emo3.gif

אני ספיר בת 16 וחצי
ביסקסואלית אם לא היה ברור
תהנה פה-כיף פה חחח

rotemotek1988

New member
ברוך אבא!! אני רתמותקרציה!../images/Emo187.gif

אני בין הזקנים ביותר בפורום ממקימיו אבל הייתה לי פרישה מוקדמת וחזרתי בזמן האחרון כי אני פשוט אוהבת אותם!! אתה תהנה!!!!

The Hawk

New member
../images/Emo24.gif ברוך הבא

הי, אני נועם 22 מר"ג. אל תהרוג את עצמך על הגדרה מדויקת. תגיד שאתה בי בינתיים ותן למה שיבוא לבוא. אתה לא יודע איזה מין יהיה הקשר הבא הרציני שלך. איזה כיף זה לכתוב שטויות, אבל הפורום הזה ממש נחמד אז כל שאלה, או משהו שאתה רוצה לדבר עליו תרגיש חופשי :)

למעלה