אנשימ..

../images/Emo9.gif אנשימ..

עדיין זוכרים אותי? בלע. נטשתי אתכם. לקצת.. לא הרבה.
אבל חזרתי. בעצם, כן, עכשיו, אני מודיעה על זה ברשמיוח..
חזרתי.
[אני יודעת, צומי זה רע. P:] הממ.. ו.. לכל החדשימ והחדשות שאני עוד לא מכירה..
ברוכימ הבאימ.. אני מארגו\מארי\חפציבה\איך שתרצו.. את כל השאר, תעשו טובה, כנסו לכרטיסישי.. ^_^
אוהבת אתכם.
וסורי על ההודעה החדשה.

Mr Invisibilety

New member
מאRי

אכן, התגעגענו אלייך. מאוד. עשר שנים עברו. מאז הפרידה הגדולה. השארת מאחורייך כאב רב. ופצע עמוק בלב. אפילו לא הסתכלת אחורה, ניחמת, עידדת. השארת אותנו כאן. לבד בודדים בחושך. זועקים נואשות. מתחננים. אבל לא. סירבת לחזור. ולמרות ניסינותינו הרבים להחזירך לפורמינו הקט. אך ללא הועיל. אי לכך ובהתאם לזאת. ניסינו לשכוח. שוב, ללא הועיל. ועכשיו, בימים של שמחה ואושר. ימי חופשת סוכות. ביום שבת בהיר אחד. החלטת לחזור. ולהתנהג כרגיל. כאילו כלום לא קרה. הציפורים מצייצות על גגות הבניינים. {אגב, אני משורר מתוסכל בהשראת ד"ר זוהר שריד מורי המהולל לחנ"ג} טוב נו אני אפסיק עם החראטה הזה. בורכה השווה ילדה!!!!! התגעגעתי אלייך עד מוות!!! למה לקח לך כל כך הרבה זמן?!?! טוב נו העיקר שחזרת! אוהב אותך מאוד מאוד!!!!! (אוהבים אותך מאוד מאוד....) ותמיד כאן בשבילך!!!!
ניר

zvozda4ka

New member
מאריי!

האני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איי מיס יו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סוףסוף חזרת! ניר...מה יש לך בזמן האחרון מה-R?

Mr Invisibilety

New member
מה יש לי מR?

אין לי כלום מR! באמת שלא! נו באמת Rונוש...... מאיפה זה בא לך? Rגעעעעע למה את חושב שיש לי משהו עם R אולי תספRי לי? אני Rוצה לדעת מה גRם לך לחשוב שיש לי משהו איתה?

zvozda4ka

New member
תן לי לנחש...

עשית העתק הדבק מהאייסי? או שעשית העתק הדבק לאייסי?

Mr Invisibilety

New member
לא... טעות בכלל גזרתי....

גזרתי קישוטים לסוכה... והדבקתי אותם על הקיר. ואז העתקתי את זה לניר 2 מ"מ.. חעעעע

zvozda4ka

New member
אה............

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

mE and Me

New member
וולקאם בק../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

בדיוק שלשום בערב תהיתי לי לאן נעלמת לכ"כ הרבה זמן, והנה את חוזרת!

למעלה