איכות חיים

omara23

New member
../images/Emo9.gifאיכות חיים

שלום לכם , אני צריך את עזרתכם לגבי מעבר למדינה שיש בה איכות חיים יותר טובה מישראל המעבר ככל הנראה לכמה שנים ,אני גם רוצה להשלים את הלימודים שלי וגם למצוא עבודה בתחום ההיטק האם יש כזה דבר בימינו ואם למישהוא יש מקום עבודה שהוא יודע עליו בתחום התקשורת אז שישאיר לי אמיל ואני אצור איתו קשר. תודה

ronitya

New member
שיקולי המעבר...

הי, גם אני ובעלי שוקלים מעבר לאנגליה. השיקולים הם מטעמי צבירת ניסיון תעסוקתי ואף חוויה לכמה שנים. רמת חיים זו שאלה של הגדרה אישית, שכן תזכור שבחו"ל התרבות והמנטליות היא שונה ולכן תשמע אחדים אשר אומרים כי הם רוצים לחזור לארץ ואף כאלו שהתאימו את עצמם ומרוצים. מכיוון שאתה מעונין לטוס לכמה שנים, אזי תשקול מקום שהוא גם חוויה מהנה. אני יודעת מחברה (לא מקור מהימן או מדויק) כי אחוז האבטלה באנגליה לדוגמא הוא 3%, כך שאני מאמינה כי ייקל על אנשים צעירים בוגרי אוניברסיטה, ללא ניסיון למצוא עבודה וזו ביחס לישראל בה כולם דורשים ניסיון אך קשה למצוא את אלו שיתנו לך את הצ'אנס לצבור ניסיון. כך שאנגליה נראית לי אחלה. באשר למדינות אחרות אין לי שמץ...

SupermanZW

Well-known member
האפשרויות

המדינה הכי מפותחת באירופה מבחינת הייטק ועם סיכויי התעסוקה הגבוהים ביותר בתחום זה היא גרמניה, כמו כן לימודים אקדמאים בגרמניה הם חינם לחלוטין. אם יש לך רתיעה מגרמניה, כפי שיש להרבה ישראלים, המדינה עם איכות החיים הגבוהה ביותר באירופה היא נורבגיה וגם מצב ההייטק שם טוב מאוד, הלימודים שם הם חינם רק לתושבי נורבגיה ויקרים יותר מבישראל אם ברצונך ללמוד שם בתור אזרח זר, אלא אם כן תצליח לענות על איזשהו קריטריון WELFARE נורבגי ותקבל הנחה משמעותית או שתישלח ללימודים מטעם מעסיק נורבגי. אם ברצונך להגיע למדינה בה יש איכות חיים גבוהה וגם קל להגר אליה, אז מדינות אירופה הן הקשות ביותר להגירה, כיום אין בעולם מדינה שקל לענות על קריטריוני ההגירה שלה, אך הכי פחות קשה להגר לקנדה (מקום שלישי בעולם באיכות החיים, אחרי נורבגיה ושבדיה), בטורונטו יש המון עבודה בהייטק, אזרחי קנדה יכולים ללמוד בחינם, אך שכר הלימוד באקדמיות קנדיות עשוי להגיע גם ל-$45K (דולר קנדי).

alexUK

New member
למה בכל המקומות המפותחים

הים קפוא??? זה פיתוח זה? שיפשירו את הים ואז נראה.

למעלה