איזה כיף

../images/Emo9.gif איזה כיף

HEMOGLOBIN A1C % 5.17 FRUCTOSAMINE 214 למרות שמודה היו לי הרבה קפיצות (שהלחיצו אותי מאוד - בהתחשב במצבי ההריוני
) אבל אני משתדלת לתקן כמה שיותר מהר. ומתקנת בעזרת באזל זמני במקום בולס כדאי למנוע היפויים (המלצה חדשה שקיבלתי מהמרכז שלי שעובדת מ-ע-ו-ל-ה
).

אורלי6

New member
../images/Emo127.gifאת מרוצה,אני מרוצה../images/Emo24.gif

ממוצע של 91, אז את סתם מתחזה ...
משקף את מה שעברת לאחרונה עם כל ההיפויים... אני מקוה שזה עבר לך, ואת יותר שולטת בעניינים בעזרת הבאזל. בהצלחה בהמשך

../images/Emo12.gif

רגע אני לא צריכה להיות מרוצה? מצב ההיפויים הרבה יותר בשליטה - הפטנט של הבאזל ממש מוכיח את עצמו
. אנני אוהבת את עיניין המומוצעים כי הרי כולנו יודעים שזה של באמת שאני על 91 כל הזמן
. לצערי אני רואה גם ערכים של 200 אבל כנראה שבדיקות הדחופות והתיקון המהיר עושים את שלהם..... אמנם יש עוד כמה משוכות לצלוח אבל משתדלת לדאוג לכל יום בנפרד
.

אורלי6

New member
בטח שאת צריכה להיות מרוצה../images/Emo9.gif

ברגע ששלחתי את התגובה ידעתי שהיא לא תובן, אני פשוט
. זו תוצאה מצוינת, והרי השאיפה של כולנו היא להיות מתחת ל 7, ואת בטח הגעת למתחת לשם. הכוונה שלי היתה למשהו ששוחחנו עליו מזמן מזמן על הערכים המועדפים לחיים טובים ורגועים. אין ספק שאנו מגיעים לערכים נמוכים פה ושם וגם גבוהים פה ושם, ומכאן ההתייחסות לממוצעים. מה שחשוב הוא לא לשהות ברמות הנמוכות או ברמות הגבוהות הרבה זמן. תמשיכי כך וקבלי הרבה הרבה

hilapo

New member
FRUCTOSAMINE 214

קודם כל מזל טוב זה מעולה!!!! אבל מה זה FRUCTOSAMINE 214...אין לי את הערך הזה בשום בדיקה?
הילה

פרוקטוזאמין

זו בדיקה שמודדת את רמות הסוכר בשלושה שבועות האחרונים - היא בדיקה יותר זולה ולכן בד"כ קופ"ח מעדיפות אותה. הנורמה הוא נדמה לי עד 285 אם אני לא טועה. יש להתיחס אליה גם בהשוואה לבדיקות הקודמות כי לפעמים אצל אנשים שונים התוצאות מעט שונות.

hilapo

New member
אה הבנתי ..

מעניין איך לי לא עשו אותה אף פעם {אני תוהה}

למעלה