לאן?

moshesuissa

New member
../images/Emo89.gif ../images/Emo90.gif לאן?

מה יהיה? לאחר הגל הגדול של ה"סטרייטים אאוט" גייז אין, שאף תוכנית טלביזיה אינה שלמה בלי ההומו השכונתי או השכנה הלסבית, ענף הפרסום מפגר מאחור כי אין (בלי פוליטקלי קורקט) "חדירה" של הגייז לתחום!!! אולי רק ביצירת הפרסומות. ואל תזכירו לי את עוגי- כי זה לא נחשב.

CARMI*

New member
אם הבנתי נכון את ההודעה ../images/Emo94.gif

(כי לפעמים מרוב הפוך על הפוך זה קצת קשה לי) הטענה היא שאין פרסומות הומולסביות בערוץ 2? אוי איזו טעות גדולה. אמנם לעיתים מדובר בניואנסים קטנים אבל פרסומות רבות מאוד משופעות באלמנטים הומולסביים (ולא דווקא סטריאוטיפיים) דוגמאות שקופצות לי עכשיו: - יש מכבי יש חברים - טובורג גרין - סקאל - נוקיה (על הבר) - אקסטרים

אבל יש משהו בדבריו

זה לא סוד שבברנז´ה (אלק ברנז´ה, אבל לא חשוב) יש מלא גייז וניתן היה לצפות לראות מסרים והשפעות על הפרסומות הנוצרות בארץ, כמו מסרים שחדרו לטלוויזיה ולעיתונות לאט לאט ונכון שכמעט וזה לא מורגש. כנראה שהמפרסמים רגישים מידי לנושא או שפשוט זה עניין של זמן. מירן

dylan

New member
נראה לי שפשוט

החברות שמפרסמות לא רוצות שלא לומר (או שכן...) מפחדות להציג תכנים/מסרים שחלילה יזהו את המוצר שלהם עם הקהילה ההומולסבית בחברה צרת אופקים ורווית דעות קדומות ושנאת חינם (אך מלאת ערכים כמובן...) כשלנו...

למעלה