וח מודעות

MARMELAD

New member
../images/Emo41.gif חשוב חשוב חשוב ../images/Emo41.gif

ביום רביעי הקרוב - ה 24.2.02 בשעה 20:30 בערוץ 10 בטלויזיה יוקרן סרט במסגרת תוכניתה של יעל דן - שטח פרטי. הסרט הוא על גילוי עריות וניצול מיני במשפחה. הבחורה שמשתתפת בסרט ומתראיינת אליו בפרטים מלאים היא מנהלת פורום כאן בתפוז - הנה מה שיש לה לאמר על הסרט: הסכמתי להצטלם ולהחשף: כדי - להגביר את המודעות לנושא. כדי - לעודד נשים כמוני - "להשתחרר" מהסוד הנורא - לספר, לדבר, להוציא. כדי - להרתיע. כדי - לחזק את המאבק לביטול חוק ההתיישנות על עברות מין. כל אישה שישית - היא ניפגעת גילוי עריות (לפי הסטטיסטיקה של אגוד מרכזי הסיוע לניפגעות תקיפה מינית) ומעט על הסרט עצמו: איה נפגעת גילוי עריות - שרק בגיל 40 העיזה וחשפה את סודה. בסרט איה מתאמתת עם המורה/מחנך ומנהל בית הספר בו למדה בגיל 16 אליהם פנתה לקבל עזרה כשהיא בהריון מאביה - הם לא עזרו! איה שואלת אותם היום - למה? יחד עם חברותיה איה - מובילה את המאבק לביטול חוק ההתיישנות על עברות מין. בתוכנית מתראיינת פרקליטת המדינה - ומציגה את עמדת הפרקליטות בנושא. הסרט מציג את נצחון המאבק של ניפגעות גילוי עריות. מומלץ וחשוב.

וסל

New member
../images/Emo45.gif נראה את זה!

רק חבל שזה מתנגש לי עם אופרות הסבון בערוץ ויוה.......סתאאם בצחוק!

MARMELAD

New member
סיכום המבחן

השאלון שהיה פה לפני יומיים עבר כבר לארכיון ממזמן...
מה שכן, יש כבר תשובות, וסיכום נקודות. אני לא רוצה לגלות לכם אבל רק תדעו התוצאות של 3 חברי הפורום שעשו את המבחן הם ממש בושה.

MARMELAD

New member
../images/Emo89.gif ../images/Emo131.gifוח מודעות

מודעות, הודעות אופטופיקיות, הודעות חסרות תוכן, הזמנות לאירועים / אירוחים / מסיבות / סאונות, המלצות על דיסק חדש / ספר לשון / קלמרים מיוחדים... או במילים אחרות כל מה שלא קשור ישירות לפורום - לכאן. גיא

ממש מעצבן אותי ש...

כשאני לא בבית, אני לא יכול להיכנס לצ´אט (החדר מחשבים הדפוק בבי"ס, אל תשאלו מה אני עושה שם ב 01:00). אז אני אגיד עכשיו כל מה שרציתי ולא יכולתי: לירונר- אני עדיין רוצה גט (בגלל הקטע עם השכן)אבל אני אסתפק ב
. שלך,חתול האשפתות. נ.ב:מקווה שתסתדר קצת בלעדיי בעבודת ההדברה של משתמשים לא רצויים ושאר מזיקים. לאמילי- שמעתי שבפאריס יש קצת בעיות- תשמרי על עצמך. אגב, החתימה שלך "מה איכפת לי אני טסה לאוסטרליה" הזכירה לי שיר: " בוקר בא, יום חדש, על מרפסת עץ בהוסטל באוסטרליה, זאת אמליה (=אמילי?), חברה של גל (מי זה גל? לא משנה...)". למרמלד המתוק- אם במקרה לא יצא לי להגיד לך את זה לפני שתעזוב לגלות אז: שתהייה לך אחלה טיסה ותהנה בארה"ב ואנחנו (לפחות אני) נשתדל לעדכן אותך במה שקורה כאן בארץ (קורה כאן משהו בכלל?). תמשיך לעבוד משם על עדכון הפורום או שיש לך מחליף בארץ? דיזי דן בטח עדיין חולה בבסיס, רועי שוטה תה בלונדון, מאי בטח רבה עם אמילי וזהו בעיקרון... לכל השאר אני אגיד: מה נשמע? מה קורה? מה חדש? וכו´ ומקווה שכולם (שינאקומה, שן17,9סנורקה9, אורחים אקראיים וכל מי ששכחתי) מרגישים טוב. אז אני אלך לי לישון בידיעה שאתם נהנים בצ´אט ואני לא...
שיט.זה לא אותו דבר כמו בצ´אט. למי שלא קלט- זה BLUECAT
שמעוצבן מזה שאין לו צ´אט והוא מחפש תחליפים. לילה טוב!

נהנים?

אל תדאג, אתה לא מפסיד כלום. אנחנו בנסיונות נואשים לגלות מי היא המומולינה המסתורית. ומה לעזאזל אתה עושה בבית ספר ב1:00 בלילה?!
בעצם עכשיו בכלל 12! (לא שזה יותר טוב) והחתימה באמת מזכירה את השיר (רק שאני לא מכירה שום גל). תעשה חיים בבית ספר

MARMELAD

New member
אבל למה לא לשרשר.....???

אוף, האדמין לא טוב, אני לא יכול לשרשר (בגלל זה גם שמתי את התמונות בפורום ולא בגלרייה) אנא, שרשרי! למען שפיותו של מנהל הפורום!

DJNYC

New member
אני גאה בה!

לצערי אני לא יכול לראות את איה, אבל אני מכיר אותה וגאה בה על הצעד האמיץ הזה. מי שראה, מוזמן לספר.

למעלה