שבת שלום ! ! !

MARMELAD

New member
../images/Emo89.gif שבת שלום ! ! !

כמנהגנו הידוע - יום ששי הגיע ואיתו סיכום השבוע המסורתי... הג´ט לג נותן בי את אותותיו - השעה אצלי היא שש וחצי בערב אבל אני נופל על המחשב אחת לכמה דקות ומזיל ריר על המקלדת. לכן, ייתכן שסיכום השבוע יהיה קצר מהרגיל. עמכם הסליחה - ואני תקווה שבשבוע הבא דברים ישובו למסלולם. ______________________________________________________________________ ברוכים הבאים לפורום בנים בלבד, אנו מקווים שתהנו מהטיסה בננה ספליט, עמיתי99, קנדה23, צרצר123, בארון/אורי222,מאי מאי, מר רובוטו, ולנה היקרה - ברוכים הבאים!
הצוות והעובדים מעוניין גם לברך את יובל16 שכמנהגו מחליף ניק מדי חודשיים שלושה - ומהיום נקרא ליידיבאג.....
ברוך השב דניאל, וברוך השב עומרי שומרון היקר!!! יופי לראות אתכם כאן...
______________________________________________________________________ ענייני השבוע השבוע נפרדנו כך.. היתה דממה.. עליתי על המטוס ונסעתי לאמריקה. בגלל זה קצת לא הייתי מחובר למה שקורה בפורום ועל כך אני מתנצל (מראש). אבל היו עוד לא מעט דברים חוץ מהנסיעה שלי: תחרות מוצץ הזהב ממשיכה ומתקדמת - כרגע אנחנו עומדים על 19 מועמדים לפרס אם אני לא טועה... ויהיה גם פרס למי שינחש מי יזכה במקום הראשון..... לפרטים פנו למרקו23. היו לנו סיפורים אישיים מכל הסוגים: בחור שנבוך במקלחות המשותפות, בחורה שחושבת שדחפה את הידיד שלה להתמודדות עם הנטייה המינית שלו מהר מדי, מישהו שיצא עם האקס של הידיד שלו, זוג שפגש הומופובים ברחוב, וכמובן שרימפי שהתאהב באלכסון.... ושיהיה להם בהצלחה רבה (והרבה ילדים יפים)... ______________________________________________________________________ הסקרררררר השאלה הייתה עם כמה מחברי הפורום נפגש עד היום. הנה התשובות שלכם: 7 נפגשו עם יותר מחמישה חברי פורום. 8 נפגשו עם עד חמישה. 16 לא נפגשו עם אף אחד - והיו מעוניינים. 4 לא נפגשו - וגם לא רוצים. (לפי החישוב שלי יש הרבה יותר משבעה שפגשו יותר מחמישה חברי פורום אבל ניחא... הסקר מבלבל
) הסקר הבא יעלה לאוויר מחר, בע"ה. ______________________________________________________________________ פינת הלירו
ואני שואל - לאן נעלם הלירונר? האם באמת אחרי שבועיים שבהם כיכב בסיכום השבועי הוא הבין שחיי הכוכבות לא מתאימים לו? או שמא הביטול המפתיע של יציאתו לשאדאו גרמה לו להסתגר בארון? או שקרה לו משהו......? בירור קצר אצל הירוק המקרקר הראה שהנ"ל מרגיש טוב והכל טוב ויפה - ברם אין לו יותר מדי מה לאמר לפורום ולכן פינת הלירו
השבוע מבוטלת. נראה מה יהיה בשבוע הבא. ______________________________________________________________________ פינת הריגול על פניו הפורום הזה יכול להיות אחד הדברים המדהימים ביותר בתפוז - פורום אגדות ואגדות אורבניות - שמרכז בתוכו את כל הסיפורים המצמררים והכאילו אמיתיים שכל אחד שמע ומכיר. הפורום חדש, הוא בן שבוע - ונקווה מאוד שהוא יילך לכיוון הנכון. מוזמנים ללכת לבקר בו..... ______________________________________________________________________ הודעות מערכת השבוע נכנס מאמר חדש - פרי עטו של קסאנדו למאמרי הפורום - "הוזמנת לבית של ההורים שלו.....?" וגם לקט מאמרותיו של התלמיד החכם והרב המטורלל במאמר "החכמה והדעת ע"פ הרב מוגרבי". קישורים למטה. ______________________________________________________________________ דע את הפורום כמה שאלות קטנות שקיבלתי במיילים בזמן האחרון: למה אני לא מופיע ברשימת חברי הפורום? ברשימה מופיע מי שרשם בשלושים הימים האחרונים לפחות שלוש הודעות. עכשיו, דרך אגב, אתה מופיע. מה זה פורומים מועדפים? אלה חמשת הפרוומים האחרונים שביקרת בהם. הם שם כדי להקל על הגישה שלך בין הפורומים שאתה גולש בהם הכי הרבה. האם אפשדר לשחזר הודעות מחוקות במסרים האישיים? לא. הם נשמרים ב"הודעות המחוקות" בתיבת המסרים שלך כשבועיים ונעלמים. כדאי לעשות קופי ופייסט. ______________________________________________________________________ אני שוב מתנצל על הסיכום הקצר והיבש משהו שיצא השבוע... תודה רבה לאלאדין על הקומיקס... עכשיו צריך שמישהו יערוך את הטקסט שיש בו ויהפוך אותו לגיי קומיקס! (מי אמרה שהיא תעשה את זה...?) שבת שלום. אל תשתו לי חשיש.

Unicorn Fairy

New member
סופשבוע נהדר לכולם....../images/Emo34.gif

רק רציתי להוסיף למשהו שמרמלד המתוק *מתחנפת* כתב.... יצאתי מהארון והכרזתי על היותי דו מינית!!!
גאווה עצמית
אז מרמלד.... בבקשה לא לשכוח כזה דבר חשוב... טוב???
סופשבוע נהדר אבריבודי

לירונר

New member
פינת הלירו../images/Emo16.gif ~../images/Emo70.gif~

ללירונר יש חבר, שלא משאיר לו הרבה זמן לבלות בפורום... מה לעשות, החבר נתן חיים... ולירונר לקח... ועכשיו, ברצינות, יש לי חבר, בואו נקרא לו ע´... (
לע´) וחוץ מזה, יש לי בגרויות השנה, וזה אומר שיש המון מבחנים בתקופה הקרובה. אז
לי ~
~ אוהב את כולכם (
) והנה משהו שהפתיע אותי- |שופינג| חזר !!!!!!!

ladybug 007

New member
ללירו../images/Emo16.gif יש חבר???

מי? ממתי?? כמה ולמה???? ואיך זה *שאני* לא ידעתי????

לירונר

New member
אז ככה....

מי
- מי שצריך לדעת יודע (מצטער...) ממתי
- לפני שבועיים פחות יומיים. כמה ולמה
- בן 22 וככה כי בא לנו...
איך זה שאתה לא ידעת
- כי לא שאלת....

לירונר

New member
אני כזה מיוחד ~../images/Emo70.gif~

שלחתי לינק של איזו הודעה מהפורום לידידה שלי, היא שאלה איך הניק ניימ שלי ואמרתי "לירו
"... ואז מרוש שהיא הייתה משועממת היא חיפשה את הפורום ממנו הגיעה ההודעה. ומה היא רואה
שללירונר יש חבר.. אמרה לי מזל טוב ובהצלחה (
ו
)... והיא קצת מבואסת שאני לא סיפרתי לה...

לירונר

New member
הנה ההודעה שהיא רשמה לי...

לירון יקירי: כהרגלי, השתעממתי, ובגלל שלמרות שלשמוע דיסק שלם חדש של פינק פלוייד זה כיף ומדהים וחוויה מרגשת (בעיקר בפעם הראשונה), לא היה לי שומדבר שילך ביחד עם זה, על כן נכנסתי לפורומך היקר רק כדי לגלות שמישהו לא סיפר לי משהו :) אז אני מניחה שכל שנשאר לומר שלך זה המון מז"ט ובהצלחה!!

למעלה