גם ממני
ל לירונר New member 5/5/02 #25 תודה חמוווווד ~../images/Emo70.gif~ ואם כבר חברים.. מה עם אלכסון (הכוסון )
ש שרימפיניון New member 6/5/02 #26 שלומו נפלא הוא היה היום אצלי.......ובאסה כי אנחנו הולכים להפגש רק ביום חמישי.... אבל לפחות זה יהיה לחמישי שישי שבת
שלומו נפלא הוא היה היום אצלי.......ובאסה כי אנחנו הולכים להפגש רק ביום חמישי.... אבל לפחות זה יהיה לחמישי שישי שבת
ל לירונר New member 6/5/02 #28 וואי וואי וואי ~../images/Emo70.gif~ נשמע סבביישן... משום מה כף רגלו של החבר לא דרכה אצלי בבית אפשר לחשוב כמה רחוק אני גר ממנו...
וואי וואי וואי ~../images/Emo70.gif~ נשמע סבביישן... משום מה כף רגלו של החבר לא דרכה אצלי בבית אפשר לחשוב כמה רחוק אני גר ממנו...
ל לירונר New member 4/5/02 #9 מישהו יודע מה עם עוגי ../images/Emo35.gif אני רוצה את העוגייה הזאת כבר !!!! עוגי, אני אביא לך עוגיות שוקולד צ´יפס וחמאת בוטנים, מאי המליצה ~ ~ מתגעגע....
מישהו יודע מה עם עוגי ../images/Emo35.gif אני רוצה את העוגייה הזאת כבר !!!! עוגי, אני אביא לך עוגיות שוקולד צ´יפס וחמאת בוטנים, מאי המליצה ~ ~ מתגעגע....
S ShinAkuma New member 6/5/02 #27 ../images/Emo131.gifירונוש ....מתוק שלי..... בהצלחה ....עם החבר.....שתחזיקו מעמד...לא כמו מישהו שאני מכיר... ושרק יהיה לכם טוב...ואתה יודע שאני תמיד כאן לצדך! =^_^= SAFE SEX!!
../images/Emo131.gifירונוש ....מתוק שלי..... בהצלחה ....עם החבר.....שתחזיקו מעמד...לא כמו מישהו שאני מכיר... ושרק יהיה לכם טוב...ואתה יודע שאני תמיד כאן לצדך! =^_^= SAFE SEX!!