שבת שלום !

MARMELAD

New member
../images/Emo89.gif שבת שלום ! ../images/Emo100.gif

עוד שבוע מטורף עובד על כוחותינו. המצב הבטחוני משאיר בנו צלקות ועושה רושם שזה כבר נוגע בכל אחד מאיתנו. מה אני אגיד לכם, שלא נדע מצרות. נקווה שיהיה בסדר. ובינתיים הנה מה שהיה לנו השבוע ______________________________________________________________________ ברוכים הבאים וכוליי אתם לא תאמינו אבל השבוע לא נרשמו הצטרפויות חדשות לפורום, פרט לשני חבר´ה שהגיעו לפורום כדי להכיר אנשים חדשים ומאז נעלמו ללא שוב. מה שכן, פוטטו האד חזר לביקור, ועוגי נעלם ( למרות שיש לי הוכחה שהוא בחיים, קיבלתי ממנו מסר
) ______________________________________________________________________ עניינים שעל הפרק יצאנו במאבק להצלתו של אייקון ה
האהוב (עליי). אני שב ומפציר בכם לשבץ את האייקון הנפלא הזה אחת לכמה הודעות כדי להעלות את הרייטינג שלו. ויחד עם זה גם בשורה משמחת – יש מצב שכל האייקונים הישנים יסודרו ברשימה נפרדת מרשימת האייקונים וכך לא יצטרכו להוריד אותם. מי אמר מילה רעה על תפוז...? לענייני השבוע: היו לנו כמה וכמה מיואשים ומדוכאים. קשה לי לאמר שממש שימחנו אותם אבל לפחות יש להם מקום שנוח להם לבכות בו. גם זו התחלה טובה. לירונר התחיל שרשור בדיחות מצויין (ותודה לאלאדין על הרעיון של הסימונים).. עכשיו יש למאי מקום להשוויץ במיקי... עוד דבר שתמיד מעסיק אותנו הוא סקס! השבוע עשינו את סקר המופקרות (שכבר עשינו לפני כמה חודשים טובים). יניב מוביל מבחינת הזנותיות עם 91 אחוזי זנות. ג´רי מהצד השני עם ששה אחוזים בלבד מוכיח שאפשר להיות גם יפה, גם אופה, וגם מוסרי. מצד שני גם אלו שדשדשו עם פחות אחוזי זנותיות מיניב DC הוכיחו שגם הם מכירים כל מני מקומות לא שגרתיים לסקס. אפשר לראות את זה (ולהוסיף כמובן) בשרשור הסקס של א. פלס. ______________________________________________________________________
פינת הריגול א´ Roi inc, זכית: הנ"ל בחור בן 22. כרגע הוא חי בחו"ל. באופן עקרוני הוא תל אביבי. אבל הוא עוד מעט חוזר, תרגעו. הוא כותב סיפורים על מורות לתוף מרים. הוא מכיר מקומות בילוי בלונדון. הוא בסדר. מספר הודעות: 52 (לא כולל הניק הקודם) הודעה ראשונה: 11/12 הודעה אחרונה: היום בשלוש בבוקר כרטיס אישי: מצוין. יש הודעות אחרונות, יש תיאורים, יש אימייל, יש הכל. מה חסר? תמונה.
פינת הריגול ב´ נגיד שאתה נוסע לצרפת. נגיד שמישהו אומר לך: Je veux couchez avec toi et avec ta pere. עכשיו, צרפתית זו שפה חושנית לאללא. אבל אם לא תבדוק מה הוא באמת אומר תסכים לאורגיה עם הבחור ואם אבא שלך. אז לפני שאתה מהנהן, קפוץ לפורום תרגום ועריכה. הם יעזרו לך להחליט. ______________________________________________________________________ פינת השאלה הבוערת אז הסטרייט של מאי אאוט.....?
אז על מה נדבר עכשיו ? ______________________________________________________________________ שינויים, תוספות, הבהרות למי שעוד לא יודע, האימייל שלי השתנה – והוא עכשיו [email protected]. שימו לב למבול הפורומים החדש שנפתח השבוע – הישרדות, לופוס (זאבת), סקסולוגיה, נפגעי טרור, פורום הנצחה לנפגעי טרור, מזג אוויר, תקשורת ועתונאות, מוזיקה קלאסית, וכמובן סטאר טרק של G.O.D...... שיהיה לכולם בהצלחה. ______________________________________________________________________
מזל טובים !!! מר מומין, המרחפת (או סנורקה )... איך היה לכם יומולדת ולא אמרתם מילה? מזלללללללללל טובבבבבבבבבבבב!!!!! ______________________________________________________________________ עוד קישור לסיום : כמה זמן לא ראינו את הדרדסים. חשבתם פעם מה קרה להם אחרי שהסדרה נגמרה? האתר הזה יענה לכם
......... ______________________________________________________________________ שבת שלום. שפרו את ממוצע הזנותיות שלכם, קראו הרבה ספרים, אל תצאו מהבית במוצאי שבת

9סנורקה9

New member
כולם עשו כזה אבל מיום ההולדת שלהם

שחשבתי שאולי כדאי לשתוק. בהזדמנות, אודה שוב לאלאדין על ברכותיו הלבביות.

pOtatO head

New member
../images/Emo97.gifכמה מילים על זאבת...../images/Emo97.gif

אז ככה. אני אעשה זאת בקצרה כי אני גם לא ממש יודע על המחלה הרבה והמעט שאני יודע זה בעקבות קרובת משפחה שחולה בזה. זאבת זו מחלת עור נורא נדירה וקשה שחשיפה לשמש גורמת לכל מיני תופעות לוואי. עד כמה שידוע לי (אל תתפסו אותי במילה) זאת גם מחלה תורשתית. אחד מהתסימים נגזר מהשם של המחלה...שעירות יתר ופצעים מוגלתיים כאלה על העור... מקווה שתרמתי בקצת, פוטטו האד..שלא גסס (עדיין)

MARMELAD

New member
ציטוט מפורום לופוס (זאבת)

מחלת הלופוס, הידועה גם בכינוי ``זאבת אדמונית מערכתית``,היא מחלה מייצגת של קבוצת המחלות האוטואמוניות שבהן מערכת החיסון ``מתבלבלת`` ותוקפת את רקמות הגוף שלנו. מחלה זו יכולה לפגוע בכל מערכת בגוף- החל מהעור, דרך המפרקים ועד למוח וללב. המחלה פוגעת בעיקר בנשים בגיל הפוריות והינה כרונית- היא אינה נתנת לריפוי ומלווה את החולה במשך כל ימי חייו. במרבית מקרי הלופוס, קיים עיכוב ניכר באיבחון המחלה משום שלא ניתן לאבחן את המחלה ע``פ סימן או תסמין אחד, לשם האבחון דרושה מעורבות (פגיעה)של 4 מתוך 11 מערכות בגוף, ולרוב לא כל הארבעה מתפתחים בבת אחת. לפורום

gaia20

New member
שלום לכולם.

ובכן אני מנהלת פורום לופוס (זאבת). גיא אמר לי ששאלתם על המחלה ועדיף אם אבוא לכאן להסביר לכל השואל. אבל אז ראיתי שהוא העתיק חלק מהודעת המנהל שמסבירה בדיוק מהי המחלה הזאת. אבל- רק כדי שתדעו- המחלה לא כזאת נוראית, מי שחולה בה נראה ועושה דברים בדיוק כמו כולם. אתם מוזמנים לשאול שאלות, אשמח לענות לכם. שבוע טוב לכולם, גאיה.

לירונר

New member
../images/Emo41.gif שבת שלום ../images/Emo41.gif

אני יודע שלא הייתי פה 12 שעות וכולם שמחו אבל חזרתי... במלוא לירונריותי (
) הייתי חייב להיכנס ולראות מה מצב הכיכובים שלי
אבל אני אחזור יותר מאוחר נשתמע ~
~
~לירו
~

זורבבל

New member
אני מתחיל לחשוד

שיש לך איזשהו חוזה עסקי עם חברה סלולרית מאוד מסויימת שמחלקת
וסגולים...

לירונר

New member
איך אני רואה את הדרדסים../images/Emo35.gif

אני אוהב את היצורים כחולי הראש (וחסר קצת ורוד) אבל האתר שונא אותי ולא נותן לי אפשרות לראות אותם שוב אני רוצה את בישגדא ובר-כוח ושלא נשכח את דרדסית (
) ממ... איך אני רואה אותם

למעלה