סופ"ש

eliormagick

New member
../images/Emo89.gifסופ"ש../images/Emo90.gif

סיכום השבוע בחמישה מילים:
שיר שפתח תשבוע:
שיר שסגר תשבוע:
אדם שעשה את השבוע
אדם שהרס את השבוע:
אירוע טוב שהיה:
אירוע שחבל שהיה: השבוע שיבוא-
אדם שמצפים לראות:
אדם שאסור לראות:
שיר שמומלץ לפתוח איתו תשבוע:
להקה/זמר שכדאי לשמוע כל השבוע:
אירוע שמחכים שיהיה:
אירוע שרצוי שלא יהיה:
תמונה:

benLN

New member
../images/Emo122.gif

סיכום השבוע בחמישה מילים: אלוהים, קח אותי מכאן, בבקשה. :'( שיר שפתח תשבוע: mariah carey- breakdown שיר שסגר תשבוע: כנ"ל. אדם שעשה את השבוע: 3 מלאכים. אדם שהרס את השבוע: לא חסר, באמת שלא חסר :) אירוע טוב שהיה: לא היה. אירוע שחבל שהיה: לראות אנשים מסויימים, לריב עם אנשים מסויימים. השבוע שיבוא- אדם שמצפים לראות: יש. אדם שאסור לראות: :\ שיר שמומלץ לפתוח איתו תשבוע: fergie- big girls dont cry להקה/זמר שכדאי לשמוע כל השבוע: מרמרה קארי. אירוע שמחכים שיהיה: פצצת אטום באליכין. אירוע שרצוי שלא יהיה: חחח :\ תמונה:

סמיילי6

New member
סופשבוע רגוע....לא ולא../images/Emo23.gif

סיכום השבוע בחמישה מילים:לימודים לימודים לימודים לימודים גאלה... שיר שפתח תשבוע:לא זוכר זה היה ביום ראשון שיר שסגר תשבוע:יומן מסע..אביב גפן אדם שעשה את השבוע:ידידה ממש טובה שלי אדם שהרס את השבוע:איזה עומרי אחד אירוע טוב שהיה:לא היה בכלל אירוע שחבל שהיה: תסבוכת עצמית נחשב אירוע השבוע שיבוא- אדם שמצפים לראות:מישהו נחמד... אדם שאסור לראות:לאדע. שיר שמומלץ לפתוח איתו תשבוע:מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר???חחחחחח להקה/זמר שכדאי לשמוע כל השבוע:אונסנס... אירוע שמחכים שיהיה:משהו לא צפוי אירוע שרצוי שלא יהיה:משהו רע לא צפוי תמונה: נו טוב...

"בואי נעזוב כי מחשיך עוד מעט..."

סיכום השבוע בחמישה מילים: נו איף סעמאק לא יודעת שיר שפתח תשבוע: היהודים - עד שזה יעבור שיר שסגר תשבוע: Evanescence - Solitude אדם שעשה את השבוע: איתי אדם שהרס את השבוע: אמא אירוע טוב שהיה: לא היה אירוע שחבל שהיה: עבודה השבוע שיבוא- אדם שמצפים לראות: איתי!!! אדם שאסור לראות: איף ** שיר שמומלץ לפתוח איתו תשבוע: להקה/זמר שכדאי לשמוע כל השבוע: Within Temptation אירוע שמחכים שיהיה: כפר המוזיקה קוקה קולה אירוע שרצוי שלא יהיה: אמרתי כבר עבודה? תמונה:

עונה [=

סיכום השבוע בחמישה מילים: היה שבוע מהנה, כיפי & sad [=
שיר שפתח תשבוע: לא פתח את השבוע, אבל "אולי הפעם" - עמיר בניון
שיר שסגר תשבוע: the_cranberries - zombie
אדם שעשה את השבוע: בת אל
אדם שהרס את השבוע: אף אחד
אירוע טוב שהיה: 5 ימים בבית של אודללל! אירוע שחבל שהיה: - השבוע שיבוא-
אדם שמצפים לראות: אף אחד ^^
אדם שאסור לראות: כלבה מהעיר!
שיר שמומלץ לפתוח איתו תשבוע: Alanis Morissette - You Oughta Know
להקה/זמר שכדאי לשמוע כל השבוע: נופ. יש כל כך הרבה.
אירוע שמחכים שיהיה: שאני כבר אתחיל לעבוד במקום שאני רוצה ^^
אירוע שרצוי שלא יהיה: -
תמונה
דמות יפה...

eliormagick

New member
נממ

סיכום השבוע בחמישה מילים: עדיף שלא שיר שפתח תשבוע:good enough אונסנס שיר שסגר תשבוע: ריטה-הכניסני תחת כנפיך אדם שעשה את השבוע: מישהו 3> אדם שהרס את השבוע: אירוע טוב שהיה: יום רביעי בלילה אירוע שחבל שהיה:יום חמישי בבוקר השבוע שיבוא- אדם שמצפים לראות: שחף ומי שיבוא ביום שלישי אדם שאסור לראות: אף אחד שיר שמומלץ לפתוח איתו תשבוע: Linkin Park - What I've Done להקה/זמר שכדאי לשמוע כל השבוע:אונסנס דה אירוע שמחכים שיהיה:לאודע אירוע שרצוי שלא יהיה: תמונה:

s a p h i r

New member
להלה נגמר הסופ"ש XD

סיכום השבוע בחמישה מילים: זנות זה חביב לי ביותר! שיר שפתח תשבוע: Everywhere שיר שסגר תשבוע:shape of my heart אדם שעשה את השבוע:לא יודעת.. אדם שהרס את השבוע:אני(?) אירוע טוב שהיה: לא היה -.-" אירוע שחבל שהיה: השיחה מקודם השבוע שיבוא- אדם שמצפים לראות: עידן,קורל. אדם שאסור לראות: עצמי? שיר שמומלץ לפתוח איתו תשבוע: hands clean להקה/זמר שכדאי לשמוע כל השבוע: אלאניס מוריסט אירוע שמחכים שיהיה: המשך החופש XD אירוע שרצוי שלא יהיה: שנה שעברה ב-27 D:

''אתה לבן, אני שחור, אני חשוך, אתה באור''

סיכום השבוע בחמישה מילים: משעמם מאד מאד מאד מאד! שיר שפתח תשבוע: evanescence - weight of the world שיר שסגר תשבוע: שווים - רן דנקר אדם שעשה את השבוע: אורוש כפרעליה וגדריאל כפרעליו אדם שהרס את השבוע: - אירוע טוב שהיה: שישבת בית לבדד P: אירוע שחבל שהיה: לאדע השבוע שיבוא- אדם שמצפים לראות: אור אליאור ושחף
אדם שאסור לראות: הוא 3\> שיר שמומלץ לפתוח איתו תשבוע: evanescence- Whisper להקה/זמר שכדאי לשמוע כל השבוע: רן דנקר אירוע שמחכים שיהיה: כפר המוזיקהההה אירוע שרצוי שלא יהיה: התקף לב חח תמונה: תראו איזה חמוד!!!!!!!!!!!!! אני ואור החלטנו שאנחנו מגדלים ביחד פרבי וגור של אריה P:

הלו, זה סימבה שלי ששש

ולמה כולם גונבים לי את תמונות השבוע בסיכומים המעפנים האלו?! דיי כבר.

חחחחחחחחחחחח

רן דנקר אעלק..איזה הומו אתה.. יאאא יהיה לנו גם פרבי בייבי וגם סימבוש קטן וחמוד!!! סימבה ישמור על הדלת... בהמשך לשלט שאמרנו שיהיה שם מי שבאמת יבוא בידיים ריקות למרות הכל ...סימבה יאכל אותו1!!!

טוב אנ'לא נרדמת אז..

שיר שפתח תשבוע:pixies - Where Is My Mind שיר שסגר תשבוע: ארכדי דוכין-היא לא דומה. אדם שעשה את השבוע: טיב,יעל. אדם שהרס את השבוע: אלכס. :mad: אירוע טוב שהיה: בית ריק,אלכוהול. אירוע שחבל שהיה: אלכסאלכס:mad::mad: השבוע שיבוא- אדם שמצפים לראות: הדר. אדם שאסור לראות: אלכס :mad: שיר שמומלץ לפתוח איתו תשבוע: לאידעת משו רגוע. להקה/זמר שכדאי לשמוע כל השבוע:lamb of god ! אירוע שמחכים שיהיה: כפר מוסיקה קוקה קולה :) אירוע שרצוי שלא יהיה: לפגוש את ההיא בקוקה קולה X: תמונה:

moshe butt

New member
חחח איזה מצחיק...

אני בדיוק שומע את השיר Where is my mind ואז אני רואה שכתבת אותו...

moshe34

New member
אני

סיכום השבוע בחמישה מילים: עוד שבוע שעבר שייגמר השבוע שיר שפתח תשבוע: לא זכור שיר שסגר תשבוע: היו כמה אדם שעשה את השבוע: חבר אדם שהרס את השבוע: לא היה אירוע טוב שהיה: לצאת מהבית אירוע שחבל שהיה: לא היה השבוע שיבוא- אדם שמצפים לראות: חבר טוב אדם שאסור לראות: אין שיר שמומלץ לפתוח איתו תשבוע: כל אחד לפי העדפה שלו להקה/זמר שכדאי לשמוע כל השבוע: גיימבויז אירוע שמחכים שיהיה: הכל גמיש אירוע שרצוי שלא יהיה: מה שיהיה אז יהיה

moshe butt

New member
When I look at the cloud's across the moon...

סיכום השבוע בחמישה מילים: מאוד מאוד מתיש, מהנה וכיפי! שיר שפתח תשבוע: טאטו - מריה (וכשאני כותב "טאטו" אני לא מתכוון ללסביות המעצבנות שעשו קאבר מעפן לדה סמיתס!
)
שיר שסגר תשבוע: Talk Talk - Its My Life אדם שעשה את השבוע: בני, צחר, שיר, הדס, אלה ועוד הרבה!!! אדם שהרס את השבוע: מממ... אף אחד אירוע טוב שהיה: יום שיש בגוד בר!!! אירוע שחבל שהיה: היום בעבודה!!! השבוע שיבוא- אדם שמצפים לראות: בנוששש אדם שאסור לראות: רפי- המנהל שלי בעבודה
שיר שמומלץ לפתוח איתו תשבוע: Middle Of The Road - Chirpy Chirpy Cheep Cheep חולה על השיר הזה. זה שיר קיצ'י ברמות מ-70'S להקה/זמר שכדאי לשמוע כל השבוע: The Smiths אירוע שמחכים שיהיה: מממ... ליום רביעי!!! אירוע שרצוי שלא יהיה: היום בעבודה!!! תמונה:

moshe butt

New member
באמת אחרונה- מבטיח!

אלא אם כן אני אמצא עוד תמונות נחמדות =]

טIcטי

New member
../images/Emo23.gifתגידי לי רק אם אפשר לאהוב יותר..../images/Emo23.gif

השבוע שעבר-
סיכום השבוע בחמש מילים: "למה אתה פה? בגלל מוסטפה!"
שיר שפתח תשבוע: לא יכול אחרת - היהודים.
שיר שסגר תשבוע: אלין - בביצוע של שלומי בראל.
אדם שעשה את השבוע: 3>
אדם שהרס את השבוע:
אירוע טוב שהיה: היום? D:
אירוע שחבל שהיה: שהמפקד לא היה מעיר אותי ואז מתנצל שהתקשר ומנתק!!!
השבוע שיבוא-
אדם שמצפים לראות: צ'וצ'ון, אחותיות, אור
אדם שאסור לראות:
שיר שמומלץ לפתוח איתו תשבוע: הייתכן - דניאל סלומון
להקה/זמר שכדאי לשמוע כל השבוע: ה+הוד+ם D:
אירוע שמחכים שיהיה: כ-פ-ר ה-מ-ו-ז-י-ק-ה D:
אירוע שרצוי שלא יהיה: בסיסוש? D:
תמונה:

אושרע

New member
תיזהר שלא ידליקו אור ותעורר פתאום.

סיכום השבוע בחמישה מילים: יש לי משקפיי שמש מהממות!!!!1 שיר שפתח תשבוע: לאונרדו-נדב קדמון. שיר שסגר תשבוע: אחרי ככלות הקול והתמונה-נדב קדמון. אדם שעשה את השבוע: האחיות שלי.
אדם שהרס את השבוע:.. אירוע טוב שהיה: נדב קדמון בגלגל הצלהההההההה אירוע שחבל שהיה: השבוע שיבוא- אדם שמצפים לראות: את האחיות שלי דע!!
אדם שאסור לראות: שוש. שיר שמומלץ לפתוח איתו תשבוע: לעולם מצידי-היהודים. להקה/זמר שכדאי לשמוע כל השבוע: היהודים. אירוע שמחכים שיהיה: נדבב קדמוןן יעלה בגלגל הצלהה אירוע שרצוי שלא יהיה: תמונה:

למעלה