What Do U Think About

chen010189

New member
אני משתתפת...

משימה ראשונה: ניני ניני עבר מבחינתי שינוי מאוד גדול, בעונה הראשונה הוא היה חסר ביטחון, כנראה בגלל שעבר את השינוי בגיל ונכנס לכיתה ופרוייקט חדשים. אני אישית, הזדהרתי איתו לגמרי... אני זוכרת שבכיתה ז', כשעברתי לשכונה חדשה, היה לי ממש קשה... ואני לא הצלחתי להתמודד עם המצב הזה, אז פשוט נהייתי חלשה והגעתי לבית חולים, אבל נעזוב את זה כרגע. ניני בעונה ה2 הוא יותר חזק, כבר לא נותן לאחרים לדרוך עליו, הוא עדיין נשאר בדמות הרגשן, אבל חזק יותר. הוא הסתגל, התחבר עם אדם, ועכשיו אפילו קיבל משימה שיכולה לקרב בניהם עוד יותר... אני חושבת שהשינוי שגיורא עשה לניני, הוא שינוי לטובה! כמו שציינתי, ניני חזק יותר ועכשיו אפילו מעניין יותר. אדם לשינוי של אדם רובכם בטח שמתם לב, משחצן וחסר רגשות(כמעט) הוא נעשה חברותי יותר, פתוח יותר ורגיש יותר... אולי ה"מוות" של איה השפיע עליו? ואולי העובדה שהוא הבין ששום דבר לא ייצא לו מזה. אע"פ שבעיני חבריו ל"השמינייה" הוא עדיין נחשב השחצן וה"מלך" בחבורה, אדם השתנה, בעיקר לטובה. שיתוף הפעולה של "השמינייה" אע"פ שיש יותר סצינות של שיתוף פעולה מהעונה הקודמת, השינוי שחל הוא לרעה. גם בעונה הקודמת היו ריבים ותככים בחייהם האישיים של השמונה, אבל זה לא השפיע על מצבים שאליהם הם היו צריכים להרתם. עכשיו, יותר מכל, היחסים האישיים בניהם משפיעים על המטרה של הפרוייקט והמטרה משפיעה עליהם. לדוגמא: הריב של נטשה ורוני, והריב של אדם ואבי השפיעו על פתירת חידה קלה. להפך: הניסוי גורם לוויכוחים בין אדם וניני לבין שאר חברי "השמינייה". ההיעלמות של איה גרמה למריבה בין אדם וניני, והשיתוף פעולה ניתק. אז מה אפשר להגיד? אם לא הייתה לזה השפעה בעונה ה1, אז העונה יש הרבה. משימה שנייה: ניני בהתחלה חשבתי לבחור במיקה, בכל זאת, הרבה דואגים להזכיר לי פה כל פעם מחדש כמה אני דומה לה. אבל שמתי לב שאין לי הרבה מה להרחיב, אז פשוט בחרתי בניני. כשניני הגיע לפרוייקט החדש, כשאני הגעתי לבית ספר, לשכונה ולכיתה חדשים, לא היה לי הרבה בטחון... כבר על היום הראשון התחברתי עם מי שהיום היא החברה הכי טובה שלי(כמו דורי לניני), ועם עוד אחת שדאגה להרוס לי עוד יותר את הבטחון(כמו אדם לניני). היום היא כמובן לא חברה שלי, ואני זו שהחזרתי לה את הבומרנג לפרצוף וניתקתי את הקשר, לפני שהיא עשתה את זה. במשך הזמן, ניני התאקלם והבטחון שלו עלה, אני המשכתי לכיתה ח', גיליתי שבמילא החברים הכי טובים שלי, גם הם עזבו את השכונה הקודמת, הבטחון התחיל לעלות לי כשגיליתי שחבל שאני נותנת למישהי לעלות עליי, כשהיא בעצם לא שווה את זה. הכרתי חברות אחרות, חדשות, שכיף לי איתן והיום הן הכי חמודות, מצחיקות וחברותיות בעולם. בזכות הבטחון הכרתי גם ידידים חדשים, ואנשים חדשים. כישרון לשח? אין ולא יהיה. דומה לניני במראה? לא. ממשיכה להזדהות איתו בעונה ה2? כן. ואפילו מסכימה איתו. בעצם, מתחילת העונה ה1, הדעות שלנו היו דומות במקצת...

נעמקה19

New member
בקשר לדגנית.

השינוי שעבר בדגנית זה שינוי עצום!! בעונה הקודמת, דגנית היתה דמות עצמאית, בעלת ביטחון, דעה מגובשת, בעלת רגשות (נעלבה, נפגעה, התאהבה, שמחה, התרגשה, כעסה, התרגזה...), היו לה הרבה יותר סצינות מתח ודרמה...הכל. היא היתה בין הדמויות הראשיות בסדרה. בעונה הזאת, השינוי גדול. דגנית כבר לא עצאית, אלא שפוטה של דדי... גם כשהיא כועסת עליו, זה לא מספיק למה שהוא צריך לקבל ממנה. היא סופגת וסופגת את כל מה שהוא מספר לה. איך זה, שבעונה הקודמת דגנית כ"כ כעסה על דדי שהם לא דיברו תשעה פרקים?
ועכשיו, כועסת לסצינה אחת... מתנשקים (וגם זה בקושי
), מתחבקים והכל נהיה בסדר. עכשיו הדמות של דגנית בכלל לא מעניינת. בתכלס, אני ניהנית לראות את הסצינות שלה אך ורק בגלל שמהעונה הקודמת אני אוהבת את דגנית. ובגלל שאני מעריצה את אדית. כל כך שמחתי שבפרק האחרון דגנית הוציאה הכל סוף סוף. אבל שוב, אני בטוחה שהכל יעבור בשתיקה בפרק הבא, ולא יהיה זכר לכלום ממה שהיא אמרה לו. הם יתחבקו, יתנשקו (כן בטח) ויהיה בסדר. זהו. כל מה שדגנית עושה זה להיות הכלבלב של דדי, והמלאך השומר של ניצן. זה התפקיד שלה. וזה פשוט מוזר (..?) איך זה ששניה אחת, היא כועסת עליו...ושניה אחת הם מתנשקים!??1?! בעיקרון זה הולך ככה: "את מסכימה?" "
" "דגנית, זה לא מסוכן..." "
" "באמת... (בלה בלה בלה)" "טוב נו. אני מסכימה" "ואפשר לבקש ממך עוד משהו?" "מה?" "חיבוק ונשיקה" *מתנשקים* עד כמה ששמחתי לראות אותם מתנשקים... זה לא קצת מוגזם!? הרי היא כועסת עליו! היא בכלל לא אמורה להסכים לרעיון הזה! כאילו... היי מאמי!!!!!!!!11111 את לא רואה שהוא מניאק?!.!1?1?1?!1 לא. אבל הוא רוצה לנשק אותה... אז הם מתנשקים. זה פשוט לגמרי הזוי. לא הגיוני שלבנאדם יהיו כל כך מעט רגשות
בעונה הקודמת, כדי שדגנית תחזור לדבר עם דדי הוא היה צריך להשקיע המון. כל יום הוא ניסה וניסה וניסה, ולבסוף הכין לה קלטת רומנטית... אבל עכשיו הוא לא צריך להשקיע בגרוש. "דגנית!!!" "
" "דגנית!!!" "
" זה בערך מה שקורה כאן. ואני לא אוהבת את זה. כי דגנית בעיקרון, היא עצמאית, ואסרטיבית והכל. ודדי ממש מגעיל אליה. הוא כ"כ מנצל אותה. אני יותר אוהבת את הדגנית של העונה הקודמת. בינתיים, אם אני רואה קטעים ב VOD של העונה השניה (ואני בקושי עושה את זה) אני בדרך כלל מעבירה את הקטעים של דגנית. הם פשוט משעממים. ומעולם לא עשיתי את זה. לכן, אני יותר רואה את העונה הראשונה. שם יש לה הרבה יותר קטעים, וגם קטעים מותחים ומעניינים! רומנטיים, ודרמות, ובכי...הכל! אין לי מושג מה קורה...אבל משהו עובר עליה. אם היא היתה דמות ראשית אין ספק שהיו נותנים לה עשרות פרקים לבכות על היחס שהיא מקבלת מדדי. והאמת שבעיקרון, זה האופי של הדמות שלה במקור. להיות רגישה, ולבכות הרבה, וגם לא לסלוח על דברים כאלה. בתכלס, להיות בנאדם עם אישיות.
בקשר לאם אני דומה לדגנית..? אולי רק לדגנית של העונה הראשונה. לדגנית בעונה השניה אני לא דומה בגרוש. אולי רק בתלתלים
? וגם זה בקושי...חחחחחחחחח... דגנית בעונה הראשונה היתה בעלת דעה, ונעלבה ובכתה בקלות. כמוני. גם אני וגם דגנית מתרגשות ובוכות מהר. יש לנו את אותן דעות בקשר לפרויקט... ואני חושבת שגם עלי היתה עובדת קלטת רומנטית
האמת, שאני גם אוהבת את הבגדים שמלבישים את דגנית...אבל לא נראה לי שזה קשור כל כך
עקיצר- אני יותר אוהבת את דגנית בעונה הראשונה

chen010189

New member
שימי את התמונה עם אדית!

כי יש לכן באמת את אותו השיער
ובקטע של הניתוח אופי דמות, צודקת לגמרי למרות שדגנית נשארה אותה קשוחה(כשצריך, כמובן) אבל אני די בטוחה שדגנית של העונה ה1 הייתה אפילו מנסה לגרום לכך שכולם יוותרו על הניסוי הזה, ולא רק אומרת "לא מסכימה", ושנייה אחרי "מסכימה".

נעמקה19

New member
נכון...

ולא רוצה לשים את התמונה שלי עם אדית. בהתחלה התלהבתי... אבל בתכלס אני נראית שם כמו סופגניה מעוכה

dollzy

New member
את רוצה שאני אשים?!

לא! אז תשימי את! לא אומרים לא לחן! זה ברור!

נעמקה19

New member
../images/Emo6.gif

רגע! אז זה אומר ששיר היא העוזר... ואני דגנית? שאומרת לרוברטו "לא"? חעחע! כבוד הוא לי

נעמקה19

New member
כמה דברים ../images/Emo12.gif

1. אי לי אף כ"כ ענק
2. לאדית היו מכנסיים ולא תחתונים קטנים
3. אנחנו לא עד כדי כך שזופות!!

נעמקה19

New member
אבל אני נראית כמו סופגניה שנמעכה!

תאמינו לי, זה רק לטובתכם. במפגש פורום תראו אותי

Rioter

New member
יש כמה דמויות: דורי, דדיעמוס, לילי.

אני רוצה להתחיל עם לילי. (לא ככה. נו. כחלחלים שכמותכם :<) בתור אשת מדען, היא הפכה שינוי דרסטי. היא למדה לקחים. אני גאה בדמות הזו, שלאורך כל הסדרה - היא לא מוותרת על הדבר הכי חשוב לה. ואנשים כאלה אני מעריכה, אלו שדבקים במטרה שלהם. הילדים שלה מעל הכל. היא למדה את הדברים בדרך הקשה. היא התנהגה רע כי היה לה רע. פסיכוטית-פסיכוטית, אבל אוהבת. ו.. רציתי לפרט על כל השאר, אבל עייפות כבדה נחתה עליי.

עונה!

איה
- איה עברה שינוי גדול מהעונה הראשונה לשנייה. בעונה הראשונה היא הייתה מאוד תמימה ופגיעה שהייתה נחמדה עם כולם...דמות מלאכית כזאת
בעונה השניה היא עברה שינוי גדול והתחילה לעמוד על שלה ועל הרצונות שלה והעקרונות שלה והיא גם מאוד התבגרה בעונה הזאת לעומת הראשונה שבה הייתה יותר ילדה.. בכל מקרה אני
אוהבת אותה
(יותר נכון מתה עליה..) בשתי העונות
אבל לדעתי היה עדיף אם הדמות שלה הייתה שילוב של שתי העונות מבחינת האופי... במשימה השנייה אני גם בוחרת ב
איה
אני די דומה לה מכמה סיבות: אחד זה הכישרון גם לי יש זיכרון ממש טוב, אני פגיעה..., אני עומדת על הדעות שלי והעקרונות שלי ליהי לאב הילי

למעלה