../images/Emo88.gifWhat Do U Think About../images/Emo88.gif
טוב, נעם העלתה בי רעיון חדש לדיון, ואני מוסיפה לו את הרעיון שלי. כלומר, שתי משימות בתוך דיון אחד גדול! יותר מעניין מהקודמים(אני מקווה)!
משימה ראשונה הדמויות עברו שינויים רבים מהעונה הראשונה, אני לא מדברת על המראה, אלא על האופי, אופי הדמות. חלקן נעשו חזקות יותר(להלן: ניני) חלקן חלשות יותר(להלן ע"פ נעם ושיר: דגנית) דברים השתנו לטובה (להלן: ניני ואדם איחדו כוחות) דברים השתנו לרעה (להלן: נטשה ורוני מפרקות חברות טובה) תפקידכם בדיון הזה, לבחור דמות, לא בהכרח דמות שאתם אוהבים, כמובן שאתם יכולים גם דמות שאתם כן אוהבים. פשוט דמות שיש לכם מה להרחיב עליה, ולא לכתוב עליה שתי שורות וחצי! (אתם יודעים, לחפור) לפרט, האם השתנתה מהעונה הראשונה, מה השתנה אצלה, האם לרעה או לטובה, וכו'... כמובן, אתם יכולים לבחור גם דמות שלא עברה לפי דעתכם שינוי, אך להגיד האם אי-השינוי הזה בא לטובה? או אולי דווקא כן הייתם רוצים שמשהו ישתנה בה? אולי דמות שאתם נורא אוהבים וציפיתם בה לשינוי, לא עברה שינוי לעומת הדמויות האחרות, וזה גרם לכם לאכזבה? אין צורך להגיד שאתם מוזמנים לקחת יותר מדמות אחת. בחרתם דמות\כמה דמויות? מעולה! עכשיו, אם בחרתם כמה דמויות, בחרו אחת לפי המאפיינים שאכתוב למטה, או בחרו דמות אחרת במידה וזו שיש לכם אינה מתאימה למשימה השנייה!
משימה שנייה איך אתם דומים לדמות הזו, באופי, במראה(אתם מוזמנים להעלות השוואת תמונות בשביל שיהיה מעניין!), בדעות, במחשבות. האם הדמות הזו היא אתם, יותר מעניין: האם הכישרון שלה הוא הכישרון שלכם? שוב, להרחיב! במשימה הזו אל תבחרו כמה דמויות, פשוט תבחרו דמות אחת שיש לכם מה להרחיב עליה בקטע הזה... כמה שיותר מעניין, יותר טוב! צאו לדרך...