What Do U Think About

chen010189

New member
../images/Emo88.gifWhat Do U Think About../images/Emo88.gif

טוב, נעם העלתה בי רעיון חדש לדיון, ואני מוסיפה לו את הרעיון שלי. כלומר, שתי משימות בתוך דיון אחד גדול! יותר מעניין מהקודמים(אני מקווה)! משימה ראשונה הדמויות עברו שינויים רבים מהעונה הראשונה, אני לא מדברת על המראה, אלא על האופי, אופי הדמות. חלקן נעשו חזקות יותר(להלן: ניני) חלקן חלשות יותר(להלן ע"פ נעם ושיר: דגנית) דברים השתנו לטובה (להלן: ניני ואדם איחדו כוחות) דברים השתנו לרעה (להלן: נטשה ורוני מפרקות חברות טובה) תפקידכם בדיון הזה, לבחור דמות, לא בהכרח דמות שאתם אוהבים, כמובן שאתם יכולים גם דמות שאתם כן אוהבים. פשוט דמות שיש לכם מה להרחיב עליה, ולא לכתוב עליה שתי שורות וחצי! (אתם יודעים, לחפור) לפרט, האם השתנתה מהעונה הראשונה, מה השתנה אצלה, האם לרעה או לטובה, וכו'... כמובן, אתם יכולים לבחור גם דמות שלא עברה לפי דעתכם שינוי, אך להגיד האם אי-השינוי הזה בא לטובה? או אולי דווקא כן הייתם רוצים שמשהו ישתנה בה? אולי דמות שאתם נורא אוהבים וציפיתם בה לשינוי, לא עברה שינוי לעומת הדמויות האחרות, וזה גרם לכם לאכזבה? אין צורך להגיד שאתם מוזמנים לקחת יותר מדמות אחת. בחרתם דמות\כמה דמויות? מעולה! עכשיו, אם בחרתם כמה דמויות, בחרו אחת לפי המאפיינים שאכתוב למטה, או בחרו דמות אחרת במידה וזו שיש לכם אינה מתאימה למשימה השנייה! משימה שנייה איך אתם דומים לדמות הזו, באופי, במראה(אתם מוזמנים להעלות השוואת תמונות בשביל שיהיה מעניין!), בדעות, במחשבות. האם הדמות הזו היא אתם, יותר מעניין: האם הכישרון שלה הוא הכישרון שלכם? שוב, להרחיב! במשימה הזו אל תבחרו כמה דמויות, פשוט תבחרו דמות אחת שיש לכם מה להרחיב עליה בקטע הזה... כמה שיותר מעניין, יותר טוב! צאו לדרך...

DoRiNuS sMiNiA

New member
כמובן,צפוי...אבל ניני!../images/Emo6.gif

בעונה הראשונה הוא היה חלש,כולם חשבו שהוא רכרוכי ועדין והוא כאילו תמיד היה תלוי באיה. הוא היה ילדותי (למרות שזה מתוקי
) ותמיד הייתה עליו המועקה,עם הסוד. בעונה השנייה הוא התקשח,התבגר ונהיה יותר מתוקי (טוב דורין! די! חאלס!) למד לעמוד על שלו ואחרי ה"מוות" של איה הוא למד להסתדר לבד,גם אחרי המוות הוא נראה אדיש יותר ומופנם. זה קצת קשה לתאר אבל כולם שמים לב שהוא שונה! וגם אני חייב תלציין שאבנר נהיה הרבה יותר חמודי! בעונה הקודמת הוא דרש כאפה מצלצלת והיום הוא דורש נשיקה רטובה!

נעמקה19

New member
נשיקה רטובה?!

סליחה. אבל גם בעונה הקודמת וגם בעונה הזאת הוא לא כזה מתיחס יפה לדגנית....

chen010189

New member
אבל נעם תראי...

כשבן מאבד אמא, או בקטע הזה ניתן לאמר: "מאבד", הוא לא באמת איבד אותה. פשוט חווה טראומה ממנה. ואז נכנסה חברה חדשה של אבא שלו הייתה, מציעה לו עצות, קובעת לו מדי פעם עובדות. אי אפשר לצפות ממנו להקשיב לה... אז הוא פשוט נרתע ומחליט "היא לא אמא שלי, מי היא שתדבר אליי בכלל" למרות שבשלב מסוים, דגנית באה לטובת כולם, אפילו לניצן, שגנבה ממנה את התיק, והן בכלל לא מכירות אז באופן מסוים ההתייחסות המגעילה שלו אליה מיותרת. כי בשלב מאוחר הוא היה צריך להבין שהיא גרה איתו, והוא צריך להתחיל להתרגל לעובדה... היא לא נכנסה על מנת להחליף את המקום של לילי, אז אולי הוא כן צריך להתייחס אליה כמו שהוא מתייחס אל אבא שלו. אבל מצד שני, בפרקים היותר קודמים, שהטראומה מלילי עוד הייתה טרייה, אז בצדק שהוא לא קיבל את זה שדגנית בבית שלו עכשיו.

נעמקה19

New member
חחחח זהו! לא הבנתי ../images/Emo6.gif

אני לגמרי מבינה את איה וניני על מה שהם חושבים על דגנית!! במיוחד שזו המחנכת שלהם לשעבר
זה מוזר לגמרי. בקשר לאבנר... אני עדיין רוצה להעיף לו כאפה

chen010189

New member
עוד מישהו שיגיד"היא דיברה על אבנר"?

לא, רק תגידו לי כי כבר התחלתי לספור את הפעמים שזה נאמר...

DoRiNuS sMiNiA

New member
תראי נעם...

אני לא תוקפת,אז אל תקראי את זה בגישה של תוקפנות או משהו
אני לא באה להגן על אבנר,כי הוא באמת היה מגעיל וחמוץ לכולם (בעונה הראשונה) וגם אני שנאתי אותו,מאוד! אבל כשלאט לשאט מכירים יותר את הדמות מתחילים לחבב אותה. יכול להיות שאבנר הרבה פעמים מגעיל אל דגנית,אבל את צריכה להבין שאבנר הוא בנאדם שנמצא בלחץ בגלל עניין הפרוייקט ודגנית רק לחצה עליו יותר (ובעניין הזה אני חייבת לתת לדגנית נקודה לטובתה,כי לא כל מורה אכפת לה מהכיתה שלה,רק ש"תלמד" ושתקבל את המשכורת שלה ונגמר הסיפור) אני לא שופטת אותו,יכול להיות שהוא באמת לא מחבב כל כך את דגנית (אין,מצב,אי אפשר שלא להתאהב בדגנית
) אל תראי את אבנר בסצנות הרציניות כ..."חמוד" (למרות שבסצנות הרציניות עם אדם ורותם) הוא גם כן סבבה. אבל בסצנות שהמטרה שלהם היא רק להצחיק,הוא ממש מותק אמיתי! קחי לדוגמא את הצנה עם רוחל'ה והכובע
אין לי כרגע דוגמאות,אבל לא לקחת רציני,אני לא "אוהבת" אותו,מריירת עליו וכו'...הוא פשוט כזה "מאמי" לפעמים שהייתי חייבת לציין את זה. ואני יכולה להבטיח שלא תשמעו יותר ממני לעולם את "איזה חמוד אבנר"

R o n 2 5 6

New member
שמע מעניין לאללה

טוב,אז הדמויות שאני בוחר הם דורי ואיה דורי לפי דעתי השתנה.הוא התחזק בביטחון העצמי ובואו נגיד שהוא נהייה יותר "קול" הוא גם עשה חושבים עם עצמו כמו אדם בוגר. לפי דעתי השינוי הזה לטובה. קודם כל,זה שיש לו הרבה ביטחון עצמי זה בהחלט מעולה כי בעונה שעברה הוא היה כמו איזה סמרטוט שמרוח על הקיר ברגע שראה את נטשה.הוא לא יכל לגמרי להיות הוא עצמו בלי להילחץ וזה היה קצת חבל. עכשיו לדוגמא,עם ניצן,יש לו המון ביטחון וזה בהחלט דבר חיובי. הוא נשאר מצחיק וזה בהחלט דבר חיובי אבל רואים שהוא התרחק קצת מניני והתקרב יותר לאבי(כנראה שפשוט יש להם יותר דברים במשותף) דבר נוסף שהשתנה אצלו היא האופטימיות שבו.אני חושב שהוא נהייה יותר אופטימי בעונה הזאת. איהנהייתה קצת מפונקת בתחילת העונה.היא נהייתה מאוד עקשנית(זה יכול להיות דבר טוב לכאורה) אך היא פשוט לא שמה לב לרגשות הסביבה.היא פגעה במשפחה שלה,ניצלה את החבר שלה והראתה כמה ילדותית היא גם יכולה להיות. מצד שני,המסע הזה במדבר דווקא מראה כמה בוגרת היא ועד כמה היא יכולה לדאוג לעצמה ולהקריב אז כנראה שהשהייה במדבר שינתה אותה לטובה. משימה שנייה: אני חושב שאני דומה לדורי מבחינת אופי.גם אני הייתי קצת ביישן וחסר ביטחון עצמי אבל זה מאוד התחזק אצלי לאחרונה. אם אני מצחיק,זה רק האחרים יכולים להעיד. אני רגיש כמוהו ואופטימי כמוהו.לגבי ראייה מרחבית,פירוק צורות ויכולת טכנית,אין לי שום קשר לזה

O r c h i d

New member
נמ...

דורי אני חושב שהדמות עברה בעונה הרבה שינויים שגרמו לנו להבין יותר לעומק מי הוא דורי. הדמות שלו נהייתה פחות שטוחה, ולדעתי זה לטובה. ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~ אני חושב שאני די דומה לדמות מבחינת שמירת סוד. למרות לחצים מהחברה[במקרה של דורי, מצד ניצן], כשיש משהו שאסור לי לספר, אני לא אספר אותו. נקודה. במראה אני לא כ"כ דומה לדורי
, או אם להיות מדוייקים: כ"כ לא דומה לדורי
[ומי שראה תמונה שלי יעיד
] נמ, גמאני וגם דורי מתעניינים במדע וזה, ואמ לפעמים אני מצליח לתקן דברים[?], אני מניח שיש לי חוש טכני, אבל לא כ"כ מפותח. אמ, אני לא ממש מוכשר בזה, כך שהכשרון שלו הוא לא ממש הכשרון שלי. ואמ זהו בערך
[אני לא טוב בלחפור מה]

KiShKooSh

New member
אחיות או לא להיות

נו זה השם של הסידרה בעיברית
בחרתי דווקא באדם, אדם הלוי, שאביו הוא לוי(נו, אליקים), הדמות הכי שנואה עלי בעונה הראשונה(מי שהיה פה בעונה הראשונה יודע). הוא היה סנוב מתנשא, אחד כזה שדרש שמישהו יבואו וינער אותו, שיפיל אותו מהעץ הגבוהה שהוא נמצא. אבל האהבה שינתה אותו, הוא באמת אהב את איה והיא מוכן לעשות הכל בשבילה, ובעונה הזו רואים בן אדם שפוי(בערך
), ושינוי, שינוי גדול, הוא עכשיו בן אדם טוב, הוא לא חושב שהוא מעל כולם, פעם הוא הסתמך רק על הקסם האדמי שלו, השארם(שונאת כאלו) עכשיו, עכשיו הוא בן אדם אפילו נחמד
. ובקשר ל"משימה השניה" זה הזכיר לי משהו מאתמול, שדיברתי עם אושי. סיפרתי לה על קטע טלפתי מצחיק מניסן, ואז היא אמרה לי "ואו, את יכולה להשתתף בניסוי של הלמדא קלאוד" ואני "נראה לך? אני לוקחת אותם בסיבוב
"
מוטי

../images/Emo168.gif../images/Emo212.gifנושא מעניין..../images/Emo9.gif

אבל אני לא יודע ממש מה לכתוב
אבל רציתי להגיד, חן, זה ממש יפה שאת פותחת דיונים בפורום זה עושה אותו יותר מעניין!

למעלה